- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358
Arda'dan beklenen açıklama.Bu kadar karaktersiz herif nasil bir araya toplanmış merak ediyorum.
tapatalk
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Volkancık,
Melo'ya köpek derken,
Ba'ya küfür ederken,
Ordu'da tuvaletleri beğenmezken,
Şikeyi savunup Aziz yalakalığı yaparken,
Fener'in en zor zamanında en fazla maaşı alırken,
Sami Yen'de kıçıyla top stop ederken,
Milli takım seyircisine küfür ederken,
Seni evinden aldırırım derken,
Ve nice şerefsizlikleri yaparken
SIKINTI YOK ÖYLE Mİ?
Atleticolu Arda'ya değilde Galatasaraylı Semih'e, Selçuk'a, Sneijder'e, Burak'a, Hamit'e, Muslera'ya sorun aklınıza kim gelirse hatta Volkan'dan nefret eden Melo'ya sorun "adam!" dediğimiz Melo bile 3 aşağı 5 yukarı bu cevabı alırsınız...
Ne diyecekti ohh haketti mi diyecekti? Futbolcu, futbolcuyu anlar neler yaşadığını bilir ve hak verir her zaman böyle olmuştur... Galatasaraylı efsane diyebileceğin futbolcu kim varsa soralım Bülent kaptan falan kim geliyorsa aklınıza soralım en fazla Volkan'ın terk etmesi yanlıştı der ama edilen küfürlere yine laf ederler..
Konu Arda olunca nedense hepiniz bir agresifleşiyorsunuz. Ben Arda'yı her zaman savunurum adam en azından gittikten sonra gönül rahatlığıyla ben Galatasaraylıyım diyor. Zamanında ayrılan diğer oyuncular gibi kıvırmıyor.Ama ısrarla adamın Galatasaraylılığı üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Emre ile ilişkisi benimde sinirimi bozuyor evet ama bugün çocuklarımızın bile arkadaş seçimine karışamaz, engel olamazken Arda'nın arkadaş tercihlerini bu denli eleştirmemiz ne kadar doğru?