Avrupa Kupalarına Göndereceğimiz Takım Sayısı 4'e Düştü

Artik onumuzdeki sezondan itibaren ilk 3'de ligi bitirmek sart oldu. (sampiyon olamiyorsan)

Ligi 4. sirada bitiren artik Avrupa bileti alamiyor.
Eger ilk 3 takimdan birisi türkiye kupasini kazanirsa 4.de gider diye tahmin ediyorum ama emin degilim.
Mesela Trabzon bu sene Türkiye kupasini alirsa 4.olmamiz yetecek.

Teşekkürler puan toplayamayan Beşiktaş ve Fenerbahçe. Sizi de unutmamak lazım Sivas ve Trabzon.

Her koyun kendi bacağından artık. Biz kendi işimize bakalım. Ligde şampiyon olamasak bile her sezon Avrupa'ya gitmeliyiz. Konferans bile olsa önemli.

bu puanlama sistemi, küçük ligleri rekabete katma çabası anlayışla karşılıyorum ama ! müzesinde avrupa kupası olan adama da bir zahmet yol ver.

real madrid nasıl ki her sene cl ye gidebiliyor, bizde de uefa kupası var ligte şampiyon olamadıysak oraya net gitmemiz lazım.

23 24 diyor haberde yani önümüzdeki sene için geçerli değil gerçi seneye olmasada trabzon kupayı alsa bile biz zor 5.oluruz

Ts kupayi alir. 5.olarak Konferans ligine gidebiliyoruz galiba. Mucadeleye devam.

5. Alanya ile arada 8 puan fark var ama oynanacak da 9 maç var daha. Olmayacak iş değil olabilecek en az puan kaybıyla konferansa gidebiliriz umarım. Avrupa'sız sezon hiç çekilmiyor.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi'ne dahi gidememesi çok büyük bir kayıp açıkçası.

Konferans Ligi hiç bir cazibesi olmayan bir kupa.

Kazananın UEFA Avrupa Ligi'ne gittiği bir sezon boyu oynanan bir Inter Toto gibi şu an için maalesef.

Müzemizde Kupa 2 olmasa ciddiye alalım derdim ama şu durumda ligde şampiyon olmaktan daha iyi mi ondan bile emin değilim.

En az 2-3 sene Avrupa'da esaslı bir turnuvada Türk takımı olmayacak.

Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi'ne dahi gidememesi çok büyük bir kayıp açıkçası.

Konferans Ligi hiç bir cazibesi olmayan bir kupa.

Kazananın UEFA Avrupa Ligi'ne gittiği bir sezon boyu oynanan bir Inter Toto gibi şu an için maalesef.

Müzemizde Kupa 2 olmasa ciddiye alalım derdim ama şu durumda ligde şampiyon olmaktan daha iyi mi ondan bile emin değilim.

En az 2-3 sene Avrupa'da esaslı bir turnuvada Türk takımı olmayacak.
2.paragrafınıza katılmıyorum hocam.
10 tane fb galibiyeti mi Avrupada adı sanı duyulmamış bi takımı yenmek mi deseler 2.şıkkı tercih ederim.
KLde alınan sonuçlar ülke ve takım puanını aynı ölçüde etki ediyor ve galibiyet parası da ülke ekonomisini baz alındığında azımsanmayacak ölçüde.
Şu an ülke ve takım puanı olarak geriye düştüğümüz için yukarı çıkmamız Kldeki gibi bizle denk veya daha düşük seviyedeki takımlara karşı başarılı olmaktan geçiyor.o yüzden rakip kim olursa olsun Avrupada alacağımız her iyi sonuç çok kıymetli.

Geri
Üst Alt