Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

2-1 alırız haydi aslanlar.

Cevap: Avrupa Ligi 2.tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22.05 |

eğer bu kadar maçtır oynanan kötü ve ruhsuz futboldan sora bu maç ta farklı bir gs sahaya çıkıp maçı eze eze kazanırsa koyu bir galatasaraylı olmama rağmen bu beni mutlu etmez... bu şunu gösterir ki futbolcuların kendini pazarlama hırsı burda her maç kendini yırtan taraftarın isteklerinden daha fazladır...acı ama gerçek... kimsede bu mesajdan sora çıkıp sn nasıl gs lisin türünde cvplar yazmasın..

:asd::asd:

emre çolakın maçı olur.

saat 8 deki maçı canlı veriyorlar 10 daki maçı canlı vermiyorlar hayret birşey milleti 12 ye kadar cafelerden çıkartmayacaklar

Beraberlik yeterli olacaktır.

Şu D-Smart illetinden kurtulamadık gitti ;)

Sakatlıklar ve bazı oyuncularımızın yetersizliği yüzünden yaklaşmakta olan Atletico maçının kadrosunu kurmakta zorlanıyoruz.

Orta sahada eksiklik olduğundan Elano 'yu oraya çekiyoruz.

Forvette eksiklik olduğundan Arda 'yı orada oynatıyoruz.

Sol bekte alternatif adam yok Caner 'i oraya yazıyoruz.

Kalede kimin güven vereceğini bilemiyoruz.

Neill 'den başka güvenecek stoper bulamıyoruz.

Herneyse şimdi size bir kadro yazacağım.Eksik yerleri tamamlamaya çalışın.

-------------------------??????????----------------------

---Sabri------------Neil----------??????????--------Balta---

---Keita---------M.Topal----Elano------??????------Arda---

-----------------------????????????

Muhtemelen 4-5-1 şeklinde sahaya çıkacağımızdan böyle yazdım.

Digiturk TNT'yi bünyesine katarak D-Smart'ı bir nebze frenledi. Artık iki maçtan biri Star'da yayınlanıyor. Yakında hepsi birden Star'a geçer.

Rubar Kızıl' Alıntı:
-------------------------??????????----------------------

---Sabri------------Neil----------??????????--------Balta---

---Keita---------M.Topal----Elano------??????------Arda---

-----------------------????????????

-------------------------Leo Franco----------------------

---Sabri------------Neil----------Emre--------Balta---

---Gio (Emre)---------M.Topal----Elano------Sarp------Arda---

-----------------------Keita

Tv kartı sayesinde olayı çözdüm,yoksa bu D-Smart yüzünden çıldıracaktım.

Umarım Rijkaard Gio 'yu her iki maçta da oynatmaz.Türkiye kupasından elenmemiz başka bir nedeni bu :mad: Adam hırslı , istekli ama hazır değil.

Hazır hale ancak oynayarak gelir.

Bu maç özellikle Arda ve Keita'dan çok iyi bir oyun bekliyorum, içimden böyle geçiyor..Bu maç bu yılki Antalya maçından sonraki en önemli maçımız motivasyon açısından..

Keita ve Arda 'dan büyük patlama bekliyorum :)

Arda oynayacakmıki? patlama bekliyorsunuz?

Galatasarayı ölümüne seviyoruz ama zor.

Antalyaya kimleri götürmüs Rijkaard?

Komik olan sey, millet 2 aydir sol bek, sol acik demeden cok iyi performans gösteren Caneri düsünmüyor Madride karsi ama Santosu ilk 11 e koyuyor.

Rijkaard Caneri yedek brakmaz, hele Santos yada Emre colak icin hic brakmaz. Bundan adim gibi eminim.

Geri
Üst Alt