Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid 1-1 Galatasaray | 18 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

bizim takımda herkes forvet, bunu unutmayın, bakın takıma kimler gol atmış, lig, kupa, ve avrupa maçlarında, Servet bile gol atmış, ben bu takıma sonsuz güveniyorum.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur İlk Maç | Atletico Madrid - Galatasaray | 18 Şubat | 22:05 |

Kaleyi uzaktan görme kapasitesi olan futbolcularin maci olacak bu mac.

muhtemel 11, kaynak Ntvspor

------------Leo-------------

neill--e.güngör-servet--hakan

--------topal--sarp----------

----------elano--------------

--santos---------arda(caner)-

----------keita---------------

muhtemel 11, kaynak Ntvspor

------------Leo-------------

neill--e.güngör-servet--hakan

--------topal--sarp----------

----------elano--------------

--santos---------arda(caner)-

----------keita---------------

Santos'un yerine Barış veya Ayhan oynasın ya!

Bu kadar da olmaz yani.10da maç mı olur hemde kahvede.

Kaç tane gol yeriz veya yermiyiz bilmiyorum ama atılacak 1 gol süper olur Kesinlikle 1 gol atmalıyız en az

Mustafanın son haftalardaki formsuzluğunu gözönüne alırsak bence calderonda oynamamalı.Kapasitesi yetmeyen işlere kalkışıyor ve asıl yapması gereken görevini aksatıyor ama iyi niyetinden şüphem yok.Caner orta 3lüde çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.Ayrıca Son taktik idmanında Servetle neilli denemiş defansta Rijkaard heralde bu intihar olur.

------------------------Franco------------------------

----Uğur---------Emre-----Neill-----------Hakan-----------

--------------Elano----Topal----Caner---------------------

--------------Keita-----Arda-----Giovani-------------------

Maçın kaderini değiştiricek olan oyuncular caner elano arda olucak bence onların performanslarına göre sonuç belli olucak :)

............................Leo...........................

...Neill......Emre Güngör.....Servet....H.Balta..

...........M.Topal......Elano......M.Sarp...........

........Giovani..........Keita..........Caner.........

Arda'sız bu şekilde çıkarız büyük ihtimalle eğer Arda oynarsa Gio yedeğe çekilmeli.

Mustafanın son haftalardaki formsuzluğunu gözönüne alırsak bence calderonda oynamamalı.Kapasitesi yetmeyen işlere kalkışıyor ve asıl yapması gereken görevini aksatıyor ama iyi niyetinden şüphem yok.Caner orta 3lüde çok daha faydalı olur diye düşünüyorum.Ayrıca Son taktik idmanında Servetle neilli denemiş defansta Rijkaard heralde bu intihar olur.

------------------------Franco------------------------

----Uğur---------Emre-----Güngör-----------Hakan-----------

--------------Elano----Topal----Caner---------------------

--------------Keita-----Arda-----Giovani-------------------

Nasil yani, ben zorlaniyorum.

Geri
Üst Alt