Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

gerçekten çok kötü bir gündü sanki üzerimizde kara bir büyü vardı her ikili mücadelede top rakipte kalıyordu madridin tek şanssızlığı direkten dönen toplardı hakemin ikili mücadelelerde kararları hep madrid lehineydi mesela topalın sarı kartını ben pek anlayamadım golü yememiz iyice umutsuzluğa düşürürken bizi hemen beraberliği yakalamamız gerçekten müthiş olmuştu ve o penaltı da verilip bir gol de oradan bulabilseydik şimdi bu foroumda başka bir hava olacaktı ama olmadı önce hakem penaltıyı vermedi (uefa artık 6. hakemleri çekmeli hiçbir işe yaradıkları yok hatırlayın strum sraz maçını) sonra canerin acemice kırmızı kart görmesi ve son dakika golü herşeyi mahvetti

benim asıl üzüldüğüm nokta Galatasaray düşmanlarının eline müthiş bir fırsatın geçmesi şimdi rijkaardı yerden yere vuracaklardır büyük bir keyifle

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

24381_326327564773_613869773_3342371_1731095_n.jpg

Ahh ah.

Rijkaard Elano'nun değiştirilmesinin sakatlıkla ilgili falan olduğunu söyledimi röportajında dinleyen varmı?

Rijkard'ın sonuna kadar arkasındayım.Yazık oldu ağlayacağım neredeyse...

Herşeye rağmen ben takımımın oyunundan memnunum.Keşke yemeseydik o son saniye golünü:(Yine de hepsine teşekkürler.Artık önümüze bakmamız lazım.

Yemesek te 10 kişiyle ne kadar dayanırdık uzatmada bilmiyorum.Hepsinin canı sağolsun.

Nerelerdesin Nondaaa..

İddaa ediyorum Güiza bizde olsa bugün yenerdik.

beyler kimse birbirinle kavga etmesin.hırsınızı birbirinizden çıkarmayın gerek yok.çok sinirlenen yazmasın en iyisi.gece daha mantıklı tartışırız

Hepimize geçmiş olsun, içime doğmuştu eleneceğimiz. Yapacak bir şey yok, bütün takım elinden geleni yapmaya çalıştı. Hiç kimseye suç yüklememeliyiz, forvetsiz Atletico ve hakemi yenemedik. Canları sağolsun. Artık tamamen lige konstantre olmalıyız. Boşu boşuna da oyuncularımıza ve Rijkaard'a sallamayın. Elano sakatlandığı için çıktı, hemde defansif hatalar yapıyordu.

Ama hakem denen insan müsvettesine bir sözüm var; Allah'ından bul!

Bela mela küfür etmeyin mübarek Kandil akşamı.

daha olan olmuş sanki paranızımı evinimizi aldılar ne oluyor arkadaşlar.

Arkadaşım beyninde sorun mu var senin ne diye saldırıyorsun bana,nerenle anlıyorsun..

Ya beyninde sorun var ya çok sinirlisin Arda ve Servet kötü oynadı da kızdım mı dedim ben sana,Arda ve Servet'i isteyen kulüpler var yüksek rakamlara satalım bu futbolcuları bence dedim yüksek rakama yerine başka bir futbolcu alırız yada altyapıdan getiririz...Mehmet Topal'ı satabiliyorsak satalım iyi bir fiyata yerine çok daha iyi ön libero bulabiliriz...

Takmışsın maçtaki hakemlere ben diyorum Ankara sen diyorsun Konya muhatap olma benimle ne halin varsa gör sinirin geçsin öyle gel çünkü ne dediğinin farkında bile değilsin sen...

He he Topal'ı Arda'yı Servet'i satalım, Caner'i almayalım, yerlerine de daha iyilerini bulur alırız. Yabancı sınırı 15+55 mi oldu yoksa Türkiye'de acaip bi jenerasyon çıktı da benim mi haberim yok ?

Ondan geçtim, Caner'in pozisyonuna penaltı kırmızı verilse, bunları söylemek aklının(!) ucuna gelecekmiydi?

Yani açıkçası oyunumuz umut vermiyordu, bu turu geçsek bile bu sene uefayı alacağımızı düşünmüyordum. İlerisi benim için çok belirsizdi ve bu belirsizlik bugün son buldu.

Niye böyle oldu derseniz bu maç için hakemin büyük etkisi olduğu su götürmez bir gerçek. Resmen taraf tuttu. Forvetsiz olmamız, orta sahamızın yetersiz olması, defansın sağlam olmaması ikinci sebeplerdi.

Bundan sonra lige bakmak zorundayız, ligi kaybedeceğimizi düşünmüyorum amaseneye kesinlikle orta sahaya iyi transferler yapmak şart. Ayrıca Caner'i bir kırmızı kartla bitirmek yanlış olur, bence ilerde kendini çok geliştirebilecek bir oyuncu. Takımda kalmalı diye düşünüyorum. Onun dışında kesinlikle ön libero ve oyunu çift yönlü oynayabilen iki tane sağlam ve kaliteli orta saha alınmalı.

Defans hattı düzene oturtulmalı. Artık bu eksikti, şu yoktu gibi bahanelerle elenmekten bıktım. On yıldan beri Avrupada hiçiz. Çok sinir bozucu bir durum. Ama bu sene gerçekten çok şanssızdık.

elano sakat olmasa çıkarıp emekli ayhanı alırmı oyuna yapmayın arkadaşlar

bugün Rijkaardın hiçbir suçu yok

yanlız ezikleri savunmak gibi olmasın ama hakem onlar içinde kötü baya bi türk düşmanlığı m ıvar ne ama elensin ezikler:D

Yönetim avrupada oynayamayan jo'yu alarak ve nonda'yı yollayarak zaten hedefinin sadece türkiye ligi olduğunu belli etmişti bu yüzden elenmek kimseyi şaşırtmasın...Rijkaard için ise şunu söylicem 50.dakikada elano neden çıkar? ayhan neden girer?

ben yinede rijkaard ve takıma çok kızıyorum maç boyu oyunu sahanda kabul ediceksin adamlar golü atınca bastırıp anında gol bulucak üstünede goller kaçırıcaksın demekki kendi oyunumuzu oynamaya çalışsak oyun tam tersine dönecekti

mücadele gerçekten muhteşem ama güven yok gibi geldi bana

hic hakeme bilmem neye suc aramayin

penalti calsadi ve tue atlasadik,hak edermidik acaa

kendi göbegini kendi kesecen

öle mustafa sarp ayhan la orta saha kurmican

al santrofora keitayi cek saga ardayi soldan caner

ora lana da mustafa sarpin yerine emre colak

bak böle sonuc cikiyormu

pisirk riikard böle taktigin i... edim emi

cildiracgin ya

birde lig mis o kupadan 17 tane var zaten

ben avrupada basari isterim

lig se hedefiniz o zaman bize abdullah avci kafidir

böle mio lari sacip da bas yolmak olmaz

helal olsun ispanyollara adam lar erkekcene sölediler korku yok yenecegiz diye

geldiler dagitilar bizi

bravo

hak ettiler

futbol erkekcene oynanir

1.si eğer Riijkard'a pısırık diyorsan zaten onu görmüyorsun.

2.si arda'yı sağa çek, onu buraya, şunu şuraya diyerek iş bitmiyor. Keita sağ kanatta olmasa top çıkaramazdık bile.

3.sü kendi göbeğini kescen tamam ama o göbeği kesmek için saha adil birileri olması lazım.Sen sonun kadar gidiyorsun pozisyonun ama hakem engelliyosa daha ne yapabilirsin..

4.sü Elinde Sarp ve Ayhandan daha iyi adam var mı şuan orta saha kuracak. Vardı da biz mi görmedik.

Bu takımla verilen mücadele tek kelime ile müthişti

sizi bilmem ama ben takıma sonuna kadar güveniyorum

Yönetim avrupada oynayamayan jo'yu alarak ve nonda'yı yollayarak zaten hedefinin sadece türkiye ligi olduğunu belli etmişti bu yüzden elenmek kimseyi şaşırtmasın...Rijkaard için ise şunu söylicem 50.dakikada elano neden çıkar? ayhan neden girer?

İlk yarı sakatlandı belki onunla alakalıdır bilmeden yorumlamayalım.

Geri
Üst Alt