Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Çok sürpriz sonuçlar var bugün.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

yanlız ezikleri savunmak gibi olmasın ama hakem onlar içinde kötü baya bi türk düşmanlığı m ıvar ne ama elensin ezikler:D

Bizde bitek Şenez Erzik var Abi.Türklerin sesi çıkmaz diye veriyorlar odunu.

Çok hüzünlüyüm şu anda yani caner'in yaptığı olur iş değil mübarek günde birşey demek istemiyorum keza hakemler içinde aynısı geçerli yani o pozisyonu göremeyecekse neden oraya ekstra hakem koyarlar anlamış değilim takım Türk takımı olduktan sonra saha içinde 22 tane her oyuncuya 1 hakem versen yine hakkımızı yerler umarım seneye Şampiyonlar Ligi'nde birşeyler yaparız buraya kadarmış. :( fbye başarılar diliyorum bu hakemleri görünce TÜRK takımı nede olsa

Beyler maç bizim elimizden alındı resmen.

Kimse oyunumuza laf etmesin. İlk yarı çok iyiydik, ikinci yarı 1-2 pozisyon buldular sonra gol attılar ve sonra tekrar biz iyi oynamaya başladık, gol attık ve gene iyi oynuyoruz derken penaltıyı vermedi hakem. Tabii maç boyunca sürekli Atletico'ya çaldığı pozisyonlarda vardı. Şu mübarek günde günaha sokuyorlar insanı. Penaltıyı nasıl vermez anlamıyorum hiç bir açıklaması yok 6.hakemin önünde resmen ya !

Ve son birşey daha 2.yarı da kötü değildik Atletico top çevirdi deniliyor ama boş çeviriyordu dikkat ettim istediğimiz zaman baskı yaptık ve hep top çevirmeler sonunda kazandık topları.

Rijkaard'a da birşey demek istiyorum:

Sonuna kadar güvenim hala var kendisine. Ama Elano'yu neden aldı oyundan anlamadım ? Zaten son 1-2 gün antremana katılmıştı sakatlık problemi olabilir ondan çıkmıştır ama bunun dışında ben de eleştiriyorum Rijkaard'ı sakatlığı yoksa niye çıktı anlamak güç...

Ama sakatlık problemi vardı sanırım bu yüzden çıktı. Yoksa kesinlikle iyi oynadığı sürede çıkarmaz Rijkaard. Zaten ilk yarının son dakikalarına doğru ayağına darbe almıştı çok acı içindeydi, oradan kalma ağrısı olabilir.

Nasıl oyunculara laf etmesin ya? Ben yanlış maç mı izledim biz Keita dışında ileriye 10 metre top sürdük mü? Top keita'ya gelecek de, keita önüne çıkan 2 kişinin arasından çıkacak da, çizgiye inecek de ortayı yapacak ordan da denk gelirse arda,elano vuracak(denk gelince de vuramıyorlar zaten artık idmanda ne çalışıyorlar ise) biz de golü atacaz.

Şimdi sen orta sahadan paslarla adamların ceza sahasına girdiğimizi gördün mü? Ben görmedim. Utanç verici bir oyundu, Galatasaray'a yakışmayan bir sürü oyuncu var takımda. 10 yıl oldu, bu takım Arsenal'dan kupa almıştı. Ondan sonra hamburglar atletler geldi turu sami yen de aldı gitti. Daha iyi oyundan bahsetmeyelim artık. Hakem de şerefsiz orası ayrı, çok güzel küfürlerim var onun için inanılmaz ilginç küfürlerim var ama bizimkiler de o penaltıya bırakmamalı turu. Sen Galatasaray'sın ağzın köpürerek oynamalısın agresif yırtacaksın adamlar maymuna dönecek 2-0 net skorla göndereceksin evine.

6 Hakem sistemi demek hic birseyi degistirmeyecekmis boyle hakemlik olmaz olsun, fena uzgunum takimda cok sakat oyuncumuz var sansizligimiz cok buyuk artik lige bakalim.

He he Topal'ı Arda'yı Servet'i satalım, Caner'i almayalım, yerlerine de daha iyilerini bulur alırız. Yabancı sınırı 15+55 mi oldu yoksa Türkiye'de acaip bi jenerasyon çıktı da benim mi haberim yok ?

Aman of beee Topal,Arda,Servetler kovalasın seni emi :) tamam bütün futbolcularımızla 15 senelik mukavele imzalayalım,başka kulüpler yüksek rakam verse bile hep elimizde tutalım onları...

Adam taktı bana ya illa saldıracak..

Şimdiki jenerasyonun çok mu hayrını gördün :rolleyes:

ne olur Emre Çolak'ı,Semih'i oynatsak,ne olur Sercan Yıldırımı Volkan Şen'i alsak...

Üzülmeyin, bizim icin hersey seneye basliyor. Bu sene sampiyon olmak cok önemli, cook.

Seneye Ttarena da (cl de) oturmus bir sistemle, kadro ile anasini ebesini aglatiriz Italyanlarin.

Cok moralim bozuldu.. Artık bu gece bana uyku yok :(

Hakan da çok kötüydü bugün ya. Simao ikinci yarı çok etkili geldi o kanattan.

Yönetimin yanlış transfer politikası, maç içinde hocanın yanlış hamleleri ve en önemlisi hakemler mağlubiyetimizin baş mimarı oldu.

Sizin beğenmediğiniz Nonda olsa tur sevinci yaşıyoruk şuan Çok idiaalıyım bu konuda Nasılsa Keıta forvette oynar önemli değil ya , Arda oynar forvet önemli değil ya Nah önemli değil . Bari Cem Sultanı alsaydı A takıma

AHHHHHHHHHHHHH,ahhhhhhhhhhh!Yildiz transverleri bizi ezikbahcenin haline getirir!

Gecen sene 5 olduk.....bu sene birer- birer yaristan dusuyoruz!!!Meyveler bitti!

Bence şanssızdık ya hakem hataları bir yana çıka çıka 180 milyon €'luk Atletico Madrid çıktı rakip olarak..

fenere kolpa rakip çıktı Lille nedir ya

Üzülmeyin, bizim icin hersey seneye basliyor. Bu sene sampiyon olmak cok önemli, cook.

Seneye Ttarena da (cl de) oturmus bir sistemle, kadro ile anasini ebesini aglatiriz Italyanlarin.

umarım ordakı tarftar profılımız böyle olmaz 10dakıka cehennem yasat kalan dakıkalrda cekırdek ye dağbasını duman almıs söle lalallaylalaly galatasaray de umarım böle olmaz

AHHHHHHHHHHHHH,ahhhhhhhhhhh!Yildiz transverleri bizi ezikbahcenin haline getirir!

Gecen sene 5 olduk.....bu sene birer- birer yaristan dusuyoruz!!!Meyveler bitti!

Bu ligi bu takım bırakmaz diye düşünüyorum.Tek şansımız o kaldı.

Ulan Caner!! Ulan Caner!!! :mad:

seneye transfer filan istemiyorum abi. Ayhanı satın gönderin jübile yaptırın bişey yapıp kovun bi gitsin allah rızası için yeter ayhan yeter

Takımda orta alan diye bir şey yok.İşte rakip biraz pas yapınca direk böyle kanırtıyorlar,bugün takımda kötü bir günündeydi.Ama Baros'Ta olsa,Kewell'da olsa 2-1 yerine 4-3 kaybederdik bu seferde.Bizim orta saha da,Mustafa Sarp ile Mehmet Topal ile Ayhan ile Barış'a emanet etmek cinayettir,Servet de mental oalrak bitmiş.

Len hakem yine karsi takimi tutuyor, Fener'ede haksizlik yapiliyor. Yok aga yok, bunlar bizi Avrupa'da istemiyor. Üveyiz...

Yediğimiz 2.golün geleceği o paslardan belliydi.O kadar boş kalır mı bir oyuncu şaka gibiyiz.

Geri
Üst Alt