Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Nasıl oynanması gerektiyse öyle oynadık. bu maçta bunu beğenmeyen gitsin başka takım bulsun.. ayıptır.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

yahu yapmayın etmeyin ayıptır günahtır nasıl eli belinde dolaştı yaaa

cocuk her topa saldırdı en az 2 uzun ve fizikli stoperin arasında bogustu ve tüm bunlara ragmen yinede asistini yaptı

herkes mantıklı yorumlar yapsın lütfen

yok aga yok yapmazlar.. maçtan önce Adnan Polat'ın sonun kadar arkasında olanlar, son 2 maçta oynamamız gibi oynadğımızı söyleyenler yenilince böyle yapıyorlar. Skor taraftarı muhabbeti..

Madrid'in penaltısını vermediği için bizimkinide vermedi.Penaltı konusunda bir haksızlık yok ama genel anlamda hakeemler kötüydü.Sonuçta bu maçı futbolcularımız kazanacak.Aslına bakarsanız elenmemiz belkide iyi oldu.Uefa nın tek getirisi şöhret ve puandı ama lig çok iyi para ...

Yarın Uefa'nın sitesinde Büyük Kaptana soracağım birkaç soru var...

Madridin penaltısımı ??

O hakemin ben:

A......

A.....

S.......

Hakeme kızacağınıza 2 dakikada 2 sarı görmeyi başaran Caner'e kızın.

Bütün bir senenin emeğini, bir tane beyni kıçında hakem alacak götürecek, ona kızacağıma hazmedemedi diye Canere kızacam, yok artık.

kardeşim bu eziklerinde ne balı varmış be kardeşim.Lille hakkaten çoook ama çoook dandik bir takım.Bizim Denizlispor bile eler bu malları.kıskançlıktan söylemiyorum görünen köy kılavuz istemez.

Madrid'in penaltısını vermediği için bizimkinide vermedi.Penaltı konusunda bir haksızlık yok ama genel anlamda hakeemler kötüydü.Sonuçta bu maçı futbolcularımız kazanacak.Aslına bakarsanız elenmemiz belkide iyi oldu.Uefa nın tek getirisi şöhret ve puandı ama lig çok iyi para ...

Yarın Uefa'nın sitesinde Büyük Kaptana soracağım birkaç soru var...

Madridin penaltısı filan yok, orda müdahale bile yok, Orda reyes'e sarı kart göstermek gerekir..

eh be canim kardesim, bu aksamki futbolla turu gecseydik biraz utanirdim ben sahsen. 30 yasindayim ilk defa bu kadar anti oynadigimizi gordum. lucescu bile bir ara boyle futbol oynatmaya calistigi icin kovuldu bu kulupten

Kewell ve Baros gibi iki forveti yok takımın avantaj elinde anti futbol oynamayacakta napıcak takım

Sonuna kadar RİJKARD'A güveniyorum(z)

Çok ilginç ya kesin şaibeli maç bu ya Uğur Uçar ve Mehmet Topal'a gösterdiği kartlar inanılmaz saçmaydı hakemin,her topa faul her topa faul Atletico Madrid lehine...

Verilmeyen bariz penaltımız...

terk edilmis bir birhane gibiyim su an :( agliyorum kahrimdan yaniyorum bagrimdan seviyorum bu canimdan Digel le Allahin icin...bu tarz bildiginiz baska sarki var mi, kendimi su an coooook ama cooooooooook yanliz hissediyorum, beni benden aldin be GALATASARAY, demek beni ben yapan sen yüce galatasaraymissin hala aglamaktayim :( :(

yemin ederim arkadaşlar çok samimi soruyorum, sinirden ben farkedemedim "ayhan maçta bir tane olumlu hareket yaptı mı???"

Bu arada maça giden arkadaşlar cevaplarsa iyi olur, televizyondan iyi anlaşılmıyor bugün gerçekten formasının hakkını veren varmıydı??

abi anti diyorsunda forvetimiz yokki tabiki anti oynıcaz..

Hakemin o penaltıyı vermemesi çok saçma geldi..

En saçma gelen ise Caner'in hareketiydi bile bile kırmızı kart gördü resmen..

gectigimiz sene defansimiz o kadar eksikken bile, kewell'in defansina guvendik, yinede hucum yaptik. onlar adinada bal gibi penalti verebilirdi. bugun oynanan futbol bana rubin kazan - barca macini hatirlatti. kuculdukce kuculduk.

Hakan Balta Reyes'e sağ ayağını takıyor .Oda net bir penaltıydı.Ya olsun sağlık olsun böylesi hayırlısıymış demek ki.İnadına yarın formamı giyipte çıkıcam dışarı!

Reyes Kendini attı orada

Çok ilginç ya kesin şaibeli maç bu ya Uğur Uçar ve Mehmet Topal'a gösterdiği kartlar inanılmaz saçmaydı hakemin,her topa faul her topa faul Atletico Madrid lehine...

Verilmeyen bariz penaltımız...

+ 1905

olmayacak pozisyonlara kart cıkardı hakem

kısaca çok ilginç bir yönetim gösterdi bugün

yemin ederim arkadaşlar çok samimi soruyorum, sinirden ben farkedemedim "ayhan maçta bir tane olumlu hareket yaptı mı???"

Bu arada maça giden arkadaşlar cevaplarsa iyi olur, televizyondan iyi anlaşılmıyor bugün gerçekten formasının hakkını veren varmıydı??

Ayhan oyundamıydı :confused:

Çok korkak oynadık çok!

Elbet yiyeceksin golü adamlar sağlı sollu geliyor kardeşim,0-0'a yatarsan böyle olur,hakem tamam ne kadar art niyetli olduğunu belli etti ama 1.71'lik Arda'ya 50 tane top şişirildi ne kadar saçmadır,rakip top yapan ayaklara sahip sen hala rakibe top oynatıyorsun,hiç üzülmüyorum.Hakettik elenmeyi.

(Sağlam kafayla düşünüyorum ve kutluyorum adamları)

kotu oynamayi anlarim, 8 kisi defans yapmayi anlarim, sakatliklari ve formsuzlari anlarim, iyide kardesim adamlarin defansini mesgul edicekkadar altyapidan bir tane forvet koymamak nasil bir yureksizliktir? orta sahaya adam varken emre colak'i sokuyosunda, adam yokken niye bir genc forvet sokmuyorsun?

Geri
Üst Alt