Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

bu kadar takım oyununun sıfır olduğu bi galatasaray izlememiştim.ilk maçtada bu maçtada yardımlaşma, paslaşma vs hiç yoktu.at keita'ya üç kişiyi geçsin, doldur arda'ya tek başına indirsin.nedir bu ya !?

Katılıyorum hocam.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Lillie bir gol at yaaaaaaaaaa :).

Maçın başından beri forvetimiz varmışta kırmızı kart görmüş gibi oynadık kaç maçtırda böyleyiz,alışamadık forvetsizliğe kızamıyorum,ne Arda'dan ne Keita'dan forvet olamaz.

Forvetin yoksa ona göre oynarsın Arda'yı Jo sanıp top şişirilmez bu top benden çıksında nereye gidersin gitsin mantığıdır,gerçekten ben böyle bir maç izleyeceğimi hiç ummadım,daha ısırgan bir Galatasaray izlemek isterdim,hele Agüero sakatlandıktan sonra,Forlan markajı çok zor bir adam değil Agüero'ya nazaran fakat biz çok saçma oynadık.Ve Rijkaard eminim bu kadar gömülün çocuklar dememiştir,psikolojimize yenildik.

renktaş elindeki orta saha oyuncularının yetenekleri sınırlı oldugundan bu oyunu normal karşılamak lazım

farkındaysan orta sahadan bir tane adam gelip oyun kurmak için stoperlerden top almıyor herkes anlamsız bir biçimde toptan kacıyor herkes kanatlarda

stoperlerde ne yapsın vuruyor topun dibine

Ya artık son dakika elenmek istemiyorum ben.

ben maçı makedonyanın yerel tv den izledim.Maçın Spikeri hakeme penaltı pozisyonu sonrası bi küfür etmediyi kalmıştı.Uefa'ya niye 6 hakem koyuyorsunuz,koyuyorsunuz da bişey yapıyorlar mı... 20 dakka susmadı Gerçekten

Bu senenin sonu da böyle gidersek karanlık...

Bu sene şampiyon olup seneye Şampiyonlar Liginde oynamamız dileğiyle...

Yalnız Panathinaikos un Roma yı elemesine cidden üzüldüm...

arkadasim spor bu kafani fazla takma. baska seye kafa yoramayacak kadar bosmos birisisen o zaman isin gercekten zor

bir yigin isim var, hersey yolunda gidiyor allaha sükür durumum iyi, okuyorum ama hic bir sey galatasaray kadar degerli degil iste, bunu bugün bir kez daha anladim

acı ama gerçek şu bize 3ün 1 kaldı:D inşallah onu alırız.

Önümüzdeki maçlara bakacağız...

Ozan Ipek yokki sallasin 2 tane

İnanamıyorum ya.. Hiç birşey yapmayan artist Mustafa Sarp dururken 2 kişilik oynamaya çalışan M.Topal ı eleştiriyorsunuz.. Bu taraftara yaranmak için artist olmak lazım arkadaş..

Evet 2. yarı kart göreceğimiz belliydi.. daha 60. dk da yanımdakilere maçı 11 kişi bitiremeyiz dedim.. Ama bunun sorumlusu hakemlerden ziyade takımı 9 kişi oynamak zorunda bırak Arda-M.Sarp ikilisi ve onları seyredip Barışı oyuna almayan Rijkaard dır.. Keita,Caner ve M.topal ın sarfettiği efordan kimse bahsetmiyor.. Oyuncu fizik olarak tükenirse elbette kontrolu kaybedecek ve kart görecektir.. Kimse başkalarının kurbanı olan Caner i harcamaya kalkmasın sakın.. yoksa seneye f5 forması altında ağzınız açık izlersiniz bu adamı...

zaten canere laf eden yok ama topalın iki kişilik oyununu ben niye göremedim eğer illaki bi iki kişilik oyun diyosan her nekadar tam beceremese de sarptır (elano hariç) adam top bizdeyken ileri giriyo kaptırdığımızda geriye geliyo daha ne olsun aynı tip dediğimiz adamlar topalla sarp ı karşılaştır bakalım sarpın yarım dönemde yaptığı ofansif katkıyı topal 2 yılda yapmış mı topal da şimdi dicen kardeşim olay sadece ofans mı işte ozaman takım ileri çıkamıyo diye söylenmicek kimse topalda dönen topu alma yok oyuna ileri dönük katkı yok daha sayardımda gereksiz yere uzuyo..

Bu takım Avrupa için yetersiz.Bu ortasaha ile ancak TSL'de başarılı olursun.Sarp, Topal, Ayhan ortasaha hattını oluşturduğu takım kaliteli takım falan değildir.Bu ortasaha ile ligi şampiyon bitirebilirsen öp başına koy.

Maçtan yeni geldim.Tek diyeceğim bu kadar korkak futbol oynanmaz,Rijkaard'ta artık Türkiye'ye ayak uydurmaya başladı.

Ayrıca o penaltıyı görmeyen hakemin Allah belasını versin.Ben tribünden gördüm adam 3 metreden görmedi!!!

Bu kale arkasında ki hakemlerden çok çekiyoruz,hatırlamıyorum ama bi maçta Arda'nın penaltı pozisyonu vardı o da netti ama kale arkasında ki hakem yine vermemişti..

renktaş elindeki orta saha oyuncularının yetenekleri sınırlı oldugundan bu oyunu normal karşılamak lazım

farkındaysan orta sahadan bir tane adam gelip oyun kurmak için stoperlerden top almıyor herkes anlamsız bir biçimde toptan kacıyor herkes kanatlarda

stoperlerde ne yapsın vuruyor topun dibine

Oyun anlayışı kontrollü olabilir,ama defansa gömülmek kesinlikle olmamalı,Asy'desin ya,bir ara önde bastık nasıl bocaladılar,bundan bahsediyordum en iyi defans hücumdur.Gol top hangi takımın ayağındaysa ona olur bu çok basit birşey.

Rijkard'ı eleştirenler anlamak imkansız Avrupadaki bütün güçlü takımalar en az 2 yıl bekliyorlar takıma alışmasını falan biz ise biraz işler iyi gittikten sonra bozulunca Teknikdirektör değiştiriyoruz biz deyilmiydik bu seneyi çöpe attık seneye bakıyoruz diyen bu sene hiç bir zama hocamızı eleştirmicez diyen

Geri
Üst Alt