Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Holiganlığın alemi yok Fener turu geçsin alkışlarım helal olsun önde zaten umarım geçerler.

Sen alkışla dostum ben alkışlamam.Biz ilk ve ikinci golü yedikten sonra tribünde sevinip sonra bize küfür eden adamlar.Banane inşallah yerler.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Hocada biliyordu takımın yetersizliğini,maç boyunca defans oynadık.Yinede kendi evimizde bu kadar mahkum oynamak bize yakışmadı.

Oyun anlayışı kontrollü olabilir,ama defansa gömülmek kesinlikle olmamalı,Asy'desin ya,bir ara önde bastık nasıl bocaladılar,bundan bahsediyordum en iyi defans hücumdur.Gol top hangi takımın ayağındaysa ona olur bu çok basit birşey.

%100 sana katılıyorum renktas

ama bu konuda ciddi iddialıyım biz bu kadro ile bırakın atletico madride kasımpaşa'ya dahi bu baskıyı kuramayız...

Ulan bütün günüm bomb.k oldu.Daha bir ay kendime gelemem.Sanki gelecek günler için hiç umudum kalmamış gibi hissetmeye başlıyorum şu takım yenilince.Çekirdekçi taraftarımızı da alkışlıyorum buradan.Müthiş! destek verdiniz.Bu taraftar yeni stat filan haketmiyor arkadaş kim ne derse desin.Hakem at koşturuyor sahada taraftardan tık yok.Hiç etki altına alamadık hakemi.

katılmamak mümkün değil.penaltı pozisyonunda hep beraber tüm tribün heeeeeeey diye bağırmalıydı.aynı şey madrid de olsa adamlar ortalığı yıkıyolar.hakem güle oynaya maçı katletti gitti.maç içinde söylenecek tek şey geçen sene defansımız yoktu elendik bu sene de forvetimiz yoktu elendik.gelecek seneye de kalecimiz olmaz eleniriz heralde...

elano çıkarken hiçte sakat görünmüyodu.caner bu formanın hakkını veremedin helal olsun resmen .. bıraktın takımı.Galatasaray forması herkeze nasip olmaz.

ah Caner ah yaktın bizi ya :(

abi canere atmayın bütün boku.sonuçta uzatmada yenilmedik.

uefa kupasını lider bitirmenin de hiçbir espirisi yokmuş demek,gitti en sağlam takım çıktı..

zaten canere laf eden yok ama topalın iki kişilik oyununu ben niye göremedim eğer illaki bi iki kişilik oyun diyosan her nekadar tam beceremese de sarptır (elano hariç) adam top bizdeyken ileri giriyo kaptırdığımızda geriye geliyo daha ne olsun aynı tip dediğimiz adamlar topalla sarp ı karşılaştır bakalım sarpın yarım dönemde yaptığı ofansif katkıyı topal 2 yılda yapmış mı topal da şimdi dicen kardeşim olay sadece ofans mı işte ozaman takım ileri çıkamıyo diye söylenmicek kimse topalda dönen topu alma yok oyuna ileri dönük katkı yok daha sayardımda gereksiz yere uzuyo..

Heralde farklı maçlar izledik.. Topal dünyanın topunu kesrken kaç sefer Sarp ın ayağına değdi acaba.. Topsuz alan savunması diyeceksin benim gördüğüm adam kovalayan 3 kişi vardı Caner,Keita ve Topal.. Maçın banttan yayınını izle öyle konuşalım...

%100 sana katılıyorum renktas

ama bu konuda ciddi iddialıyım biz bu kadro ile bırakın atletico madride kasımpaşa'ya dahi bu baskıyı kuramayız...

Alışmışız hocam mabedinde rakibini boğan Galatasaray'ı izlemeye,ben başka takımı izledim sanki,elbette forvetimiz Baros olsaydı tek kale maç oynardık buna adım gibi eminim,fakat bahane üreten insan olmayı sevmedim hiç,haketmedik zaten adamlar geldi geldi attı gitti bu kadar,çok üstünde durmamak lazım.

uefa kupasını lider bitirmenin de hiçbir espirisi yokmuş demek,gitti en sağlam takım çıktı..

bence en saglam takım değil

hatta bu konuda iddialıyım atletico bundan sonrasını göremez

abi canere atmayın bütün boku.sonuçta uzatmada yenilmedik.

hocam profesyonellik diye bi kavram var.cin gibi olacaksın baktın hakem i..leik yapıyor sakin olacan.canerin yaptığı resmen amatörceydi.ha şuda var caner onu yapmasydı da elenebilirdik ama canerin o hatası mental olarak takımı bitirdi ve sonuçta servetin büyük hatasından golü yedik...

hocam profesyonellik diye bi kavram var.cin gibi olacaksın baktın hakem i..leik yapıyor sakin olacan.canerin yaptığı resmen amatörceydi.ha şuda var caner onu yapmasydı da elenebilirdik ama canerin o hatası mental olarak takımı bitirdi ve sonuçta servetin büyük hatasından golü yedik...

o caner olmasaydı takımda hırs olmazdı bi hatayla adamı silmeniz yanlış.daha genç.bi anlık sinirinini kurbanı oldu.servetin hatası canerin suçumu:s

Forvetsiz bir takıma her takım zor gelebilir.Ama Madrid 10 tane Lille eder orda haklısın.

Alışmışız hocam mabedinde rakibini boğan Galatasaray'ı izlemeye,ben başka takımı izledim sanki,elbette forvetimiz Baros olsaydı tek kale maç oynardık buna adım gibi eminim,fakat bahane üreten insan olmayı sevmedim hiç,haketmedik zaten adamlar geldi geldi attı gitti bu kadar,çok üstünde durmamak lazım.

+ 1905 bence hayırlı oldu bizim için

sonucta bu turu gecseydik lig ciddi ciddi tehlikeye girecekti

ve ben ne olursa olsun artık takımı CL'de seyretmek istiyorum sıkıldım Uefa'dan

Atletico iki maçtada futbol olarak ezdi.Turu geçmek kendimizi kandırmak olacaktı.

Yalnız UEFA'da yavaş yavaş intertotoya benziyor maçları 3. sınıf hakemler yönetiyor,yeni uygulaamalar test ediliyor yazık oluyor Kupa2'ye

Buarada Emre Güngör Kasımpaşa maçında umarım oynar.Artık Servet'le olmuyor,gitmiyor ve yürümüyor.

Sporting 2 yaptı.

Geri
Üst Alt