Harun KORKMAZ
Parçalı Üye
- 29 Mayıs 2009
- 2.513
- 0
- 1.306
Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So
Bunlarda 80'lerde yediler
.
Bunlarda 80'lerde yediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımını ateşleyeceksin ''Sen varya sen'' bu söylenir mi ya,gidip rakı içecektim arabesk marşlar nerede eski Asy tribünlerinin coşkusu.
bak sen benim yerime söylemişsin bile öyle sadece adam kovalayarak savunma yapılmaz ki rijkaardın istrediği de o değil zaten ilk yarıda maçı izlerken yanımdakilere aynısını söledim biri yorulcaz diyodu dedimki yorulmayız çünkü aran daraltıyoruz deli dana gibi koşmuyoruz ayağımızda tutarsak onlar çok pres yapıyo onlar yorulcak ama top tutan tek adam elano çıkınca patladık. yani olay top kesip onu dandun vurmak değil.. ozaman 2.sınıf takım olmaktan öteye gidemezsin işte..
Fenerin elenmesine sevinmek gerçekten komplekstir.Bırakın adamlar turlasın ülke puanı artsın,hiç mi racon bilmeyiz,mahallede kavgalıyız ama başka mahallede birbirimizi koruruz,korumalıyızda.
Kompleks falan değildir.Benim başarımı istemeyen birisinin başarısını ben asla istemem.
ilk 20 dakika güzeldi taraftar ama dağ başını duman almışı sölemeye başladıkları andan itibaren taraftardan umudumu kestim.neyse canımız sağolsun
Yok ben maçtan önce pankartları kareografileri gördüm dedim tamam bu maç destek güzel olacak,ama taraftarda insan,takım oynayacak ki coşacak.Olmayan birşeye de destek veremiyorsun malesef.
Benim umrumda bile değil ki Fenerbahçe(Avrupa'da),yensin yenilsin,benim Galatasaray ile eşleştirdiğim başka takımlar var o kadar seviyemizi düşürmedik çok şükür.
Valla benimde umrumda değil ama.İşte insan düşük seviyede bile olsa laf atanların iyiliğini istemez benımkide o hesap.Ne halleri varsa görsünler daha beter olsunlar 2 tane daha yesinler
.
Kan davasına benzetiyorum ve futboldan o yüzden soğuyorum bazen,Ülkede hep birbirimizi al aşağı etmek istiyoruz,yükselemeyen yükseleni çekiyor o seviyeye çıkamayacağı için,artık birşeylerin değişmesini istiyorum burası Arjantin değil ki,Boca-River gibi kanlı bıçaklı olalım.