Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Bunlarda 80'lerde yediler :D.

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

Fenerin elenmesine sevinmek gerçekten komplekstir.Bırakın adamlar turlasın ülke puanı artsın,hiç mi racon bilmeyiz,mahallede kavgalıyız ama başka mahallede birbirimizi koruruz,korumalıyızda.

dk 86 da yedi

Takımını ateşleyeceksin ''Sen varya sen'' bu söylenir mi ya,gidip rakı içecektim arabesk marşlar nerede eski Asy tribünlerinin coşkusu.

ilk 20 dakika güzeldi taraftar ama dağ başını duman almışı sölemeye başladıkları andan itibaren taraftardan umudumu kestim.neyse canımız sağolsun

bak sen benim yerime söylemişsin bile öyle sadece adam kovalayarak savunma yapılmaz ki rijkaardın istrediği de o değil zaten ilk yarıda maçı izlerken yanımdakilere aynısını söledim biri yorulcaz diyodu dedimki yorulmayız çünkü aran daraltıyoruz deli dana gibi koşmuyoruz ayağımızda tutarsak onlar çok pres yapıyo onlar yorulcak ama top tutan tek adam elano çıkınca patladık. yani olay top kesip onu dandun vurmak değil.. ozaman 2.sınıf takım olmaktan öteye gidemezsin işte..

Valla kusura bakma üstat adamlar Sarp ın savunduğu alanda fink attılar.. Topal da açıkları kapatmaktan halsiz düştü.. Cidden inat falan yapmıyorum.. maçı tekrar heyecansız bir şekilde izlersen dediğim şeyi göreceksin.. Selamlar

Fenerin elenmesine sevinmek gerçekten komplekstir.Bırakın adamlar turlasın ülke puanı artsın,hiç mi racon bilmeyiz,mahallede kavgalıyız ama başka mahallede birbirimizi koruruz,korumalıyızda.

Kompleks falan değildir.Benim başarımı istemeyen birisinin başarısını ben asla istemem.

Tamam Reykard'ın takımı tam değil, kötü oynamasını bir şekilde anlıyorum. Fakat Reykard'tan ne olursa olsun Türk futboluna çok uzak olan bazı alışkanlıkları takımımıza kazandırmasını bekliyorum. Mesela disiplin.

Her pozisyona itiraz ediliyor. Sen nasıl izin veriyorsun. Arda itirazdan sarı kart yiyor, tabi karşındaki hakem avrupalı affetmiyor, 1 dak. sonra bakıyorum Arda hakeme sus işareti yapıyor. Bu ne disiplinsizlik, bu ne vurdumduymazlık, bu ne Galatasaray'a zarar veren hareketler.

Gelelim Caner'e. 1-0 geriye düşmüşüz. 1 dak. sonra o baskı altında nefis çalımlar atarak takımı ateşliyorsun, takımı kendine getiriyorsun, golü atıyoruz. O dakikalarda takımın en iyisisin. Sonra malum verilmeyen penaltı pozisyonu oluyor. Öyle bir hakeme koşuşu varki, sanki o penaltı verilmese kıyamet kopacak...Yani bu ne disiplinsizlik. Dakikalarca itiraz. Noluyoruz ya. Ardından ne olur beni atında, takımı yalnız bırakayım dercesine kırmızı kartı yiyorsun. Yani bu takım bu kadar mı başıboş, Reykard kusura bakmasın.

Caner'in bu sorumsuz davranışı yüzünden, futbol olarak kötü oynadığımız bir dönemde, Atletico Madrid gibi bir takımı belki uzatmada yada penaltılarla eleme şansını elimizle teptik. Caner Galatasaray'ı Çatladıkapıspor zannediyor herhalde.

Bravo Caner, bravo Arda...

Verilmeyen penaltı ise televizyonda izlediğim kadarıyla %100 penaltı. Yerde eliyle kasten topu itmiş. Ama hakem görmedi. Galatasaray, 1 penaltı için yalvar yakar olacak bir takım değil. Lütfen kendimizi dünyaya rezil etmeyelim.

Lille bir tane daha at.İddaa kuponum yatıyor

Yok ben maçtan önce pankartları kareografileri gördüm dedim tamam bu maç destek güzel olacak,ama taraftarda insan,takım oynayacak ki coşacak.Olmayan birşeye de destek veremiyorsun malesef.

Kompleks falan değildir.Benim başarımı istemeyen birisinin başarısını ben asla istemem.

Benim umrumda bile değil ki Fenerbahçe(Avrupa'da),yensin yenilsin,benim Galatasaray ile eşleştirdiğim başka takımlar var o kadar seviyemizi düşürmedik çok şükür.

ilk 20 dakika güzeldi taraftar ama dağ başını duman almışı sölemeye başladıkları andan itibaren taraftardan umudumu kestim.neyse canımız sağolsun

Yok ben maçtan önce pankartları kareografileri gördüm dedim tamam bu maç destek güzel olacak,ama taraftarda insan,takım oynayacak ki coşacak.Olmayan birşeye de destek veremiyorsun malesef.

bunada +1905

Benim umrumda bile değil ki Fenerbahçe(Avrupa'da),yensin yenilsin,benim Galatasaray ile eşleştirdiğim başka takımlar var o kadar seviyemizi düşürmedik çok şükür.

Valla benimde umrumda değil ama.İşte insan düşük seviyede bile olsa laf atanların iyiliğini istemez benımkide o hesap ;).Ne halleri varsa görsünler daha beter olsunlar 2 tane daha yesinler ;).

sağlık olsun ne diyelim

bu arada reziller lilleye elendiler sokağa çıkmayın lan bir daha ezik herifler :)

Kötü Oldu :D.

Valla benimde umrumda değil ama.İşte insan düşük seviyede bile olsa laf atanların iyiliğini istemez benımkide o hesap ;).Ne halleri varsa görsünler daha beter olsunlar 2 tane daha yesinler ;).

Kan davasına benzetiyorum ve futboldan o yüzden soğuyorum bazen,Ülkede hep birbirimizi al aşağı etmek istiyoruz,yükselemeyen yükseleni çekiyor o seviyeye çıkamayacağı için,artık birşeylerin değişmesini istiyorum burası Arjantin değil ki,Boca-River gibi kanlı bıçaklı olalım.

ANca top şişirdik günümüz futbolunda evinde top şişirirsen hatta evini bırak deplasmanda bile top şişirirsen hiçbir zaman iyi bir takım olamazsın istersen forvetinde Toni olsunç Organize atak yapmakta çok büyük sıkıntımız var uzun zamandır dikkat ediyorum sürekli ayağına her gelen ileri vuruyor Franco tek topu bile pasla defansa vermiyor çok ciddi bir sorun bu. Herkes bireysel birşeyler peşinde tek top hızlı oyun aralara koşma yanndaki arkadaşına pas atıp destek olma gibi düşünceler ne yazık ki yok takımımızda çok üzülüyorum.

Yazik oldu, ama zaten bekli fazlasini bekliyorduk bizde. Adam gibi Forvet kalmadi, Nonda olsa bile, neye yarardi... geri kalan oynuyanlar, hepsi yorgun...

Burda Canere de hic kizgin degilim, tv de küfür ettim, dogru, ama oda ne yapsin Hakem bastan beri en kücük seyleri de bize karsi caldi, adamin önünde yinede görmüyor penalti yi, ne bokuna ozaman orda ? belesten para kazanior.

Bosverin, lige konsantre olalim, ve Sampiyon olup böyle manyak takimlarlan ugrasmiyalim da hemen CL gidelim.

Bide Serveti insallah sene satariz, adam cok yavas kaliyor bide ne yaptigni bilmiyor, emre güngör oynasaydi. Bide sene sonu bi Türk Forvet alsak mükkemel olur, Jo da kalsa hicte kötü olmaz.

Kan davasına benzetiyorum ve futboldan o yüzden soğuyorum bazen,Ülkede hep birbirimizi al aşağı etmek istiyoruz,yükselemeyen yükseleni çekiyor o seviyeye çıkamayacağı için,artık birşeylerin değişmesini istiyorum burası Arjantin değil ki,Boca-River gibi kanlı bıçaklı olalım.

Futbolda var bunlar sende bende biliyoruz.Eminim ki bi çok avrupa macında fener'e benım ettığım kufurlerın aynısını ettın :).Ya neyse Sınan renkdaşım sonuç olarak biz kötü şekilde elendik ve sanırım 10 gün düşünürüm ben artık :S.

Elano çok önemli bir adam hakkaten.Onsuz bir pas organizasyonu düşünülemez.

fenerle birbirimizi yer dururuz işte avrupa bizim neyimize al birini vur ötekine

Geri
Üst Alt