Avrupa Ligi 2. Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | Maç Sonucu | 25 Şubat

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

servet iyi niyetli ama çok ağır.bugün gördük.eğer aguero sakatlanmayıp çıksa 2.yarı serveti perişan ederdi.servet 60 dan sonra bitti.bu arada kimse caneri bitirmiyor caner çok kaliteli bi oyunuc ama profesyonel olamadı bugün o kadar

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş | Galatasaray 1-2 Atlético Madrid | 25 Şubat | Maç So

baba çöktüm resmen yaaa :mad:

+ 1905 bence hayırlı oldu bizim için

sonucta bu turu gecseydik lig ciddi ciddi tehlikeye girecekti

ve ben ne olursa olsun artık takımı CL'de seyretmek istiyorum sıkıldım Uefa'dan

Lig pek sıkıntıya grmezdi. Bu maçı atlatsaydık her şey yoluna girerdi. Ama olmadı. Ben şahsen Avrupayı lige tercih ederim.

Topsuz alan savunması diyeceksin

bak sen benim yerime söylemişsin bile öyle sadece adam kovalayarak savunma yapılmaz ki rijkaardın istrediği de o değil zaten ilk yarıda maçı izlerken yanımdakilere aynısını söledim biri yorulcaz diyodu dedimki yorulmayız çünkü aran daraltıyoruz deli dana gibi koşmuyoruz ayağımızda tutarsak onlar çok pres yapıyo onlar yorulcak ama top tutan tek adam elano çıkınca patladık. yani olay top kesip onu dandun vurmak değil.. ozaman 2.sınıf takım olmaktan öteye gidemezsin işte..

Bütün suçu Canerde bulmak yanlış,sonuçta yüksek tempoda maç yapıyorsun anlık düşünme imkanın yok,onunda böylesine bir atmosferde yaptığı hatayı çok yadırgamamak lazım,takım oynaması gerektiği gibi oynadı yediğimiz 2 golde çok saçmaydı,onun dışında mükemmel defans yaptık,artık bundan sonra ligi kasıp kavurmamız lazım ve nitekimde öyle olacaktır.ASLANLARIN VE RİJKAARDIN CANI SAĞOLSUN.

Sporting 2 yaptı.

Artık bunun hiç bir önemi yok.Bu ligde bu sene şampiyon olamazsak cidden muhalefete gün doğar.Adnan Polat ve yönetimine güvenimiz sonsuz ama bu sene bizi şampiyonluk paklar anca.

Ek olarak Caner profesyonel bir futbolcu gibi davranmadı o pozisyonda.Sonuçta cezasını çekti.Akıllanırsa ne ala,akıllanmazsa sonu belli.

Rijkard'ı eleştirenler anlamak imkansız Avrupadaki bütün güçlü takımalar en az 2 yıl bekliyorlar takıma alışmasını falan biz ise biraz işler iyi gittikten sonra bozulunca Teknikdirektör değiştiriyoruz biz deyilmiydik bu seneyi çöpe attık seneye bakıyoruz diyen bu sene hiç bir zama hocamızı eleştirmicez diyen

Asla ve asla Rijkaard ı değiştirmekten yana değilim.. Fakat kulübümü seviyorsam eleştirmek hakkım değil, boynumun borcudur.. 50. dk dan sonra orta sahanın düştüğünü ben tv başında görüyorsam fakat Rijkaard seyrediyorsa elbette eleştireceğim arkadaş... Orta sahan çökmüş, Sarp ve Arda dökülürken Atletico 10 saniyede defansımızla burun buruna gelerek pozisyon üstüne pozisyon buluyorlar ve sen hala en savaşçı adamın olan Barış ı kenarda bekletiyorsun.. 80. dk da 10 kişi kalmışsın fakat kaderine razı olmuş gibi seyrediyorsun.. Yok arkadaş bunun sistemle falan alakası yok.. Rijkaard ın büyük hoca olduğunu kabul ediyorum fakat bu adamın Galatasaray ı ne kadar ciddiye aldığı tartışılır..

fenerde turladı hadi geçmiş olsun.. gerçi sevinmek istiyorum ama kasımpaşa maçı korkutuyo beni bu moralsizlikle işimiz çok zor..

Frank Rijkaard :''Oraya resmi bir çizgi hakemi koyuyorsunuz, iki metreden pozisyonu göremedi. Ya görmedi, ---ya görmek istemedi.!--- Daha önceki maçımızda gol attık, çizgi hakemi golü vermedi. Artık bu tip pozisyonları görmesi gerekiyordu. Verilmeyen pozisyon kesinlikle maçın kırılma noktasıydı.''

Hakeme baglamak kadar sacma birsey yok , sahada ne takım vardı ne de tribünde taraftar . Mactan önce aslan resmi acmakla olmuyor bu isler .

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

lille gol attı

Takımını ateşleyeceksin ''Sen varya sen'' bu söylenir mi ya,gidip rakı içecektim arabesk marşlar nerede eski Asy tribünlerinin coşkusu.

Gol geldi la :D

yapma bee

Lille ciler çıkın dışarı:D

fb yedi bu arada

Geri
Üst Alt