Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

bunu inanarakmı söylüyorsun???????

sen inanmıyormusun. hayatda pek çok kez bu gibi durumlarla karşılaşılır. Herşeyin sarpa sardığı zamanlarda kendinizde çok farklı bir moral bulabilirsiniz. Bir çok sakat oyuncumuz var ve kötü sonuçlar alıyoruz. Kötü zamanlarmzda oyuncularmzn daha çok denetleneceğine yürekden inanıyorum. Çıkış yakalamak için bundan güzel fırsat varmı:confused:

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

Geçen seneye kadar fenerbahçe'nin avrupa maçlarıyla hiç ilgilenmiyordum ,kazanıyor yada yeniliyor umrumda bile değildi ,ancak hamburg'a elendimiz gün fenebahçe sitelerinde o olaycı ressimler,photoshoplar sayesinde artık ilgileniyorum ve inşallah fener elenir diyorum.Kusura bakmıyorsundur umarım.

Evet her takım taraftarı avrupada diğer takımın rakibini destekler :D

Evet her takım taraftarı avrupada diğer takımın rakibini destekler :D

Evet,bende o yüzden artık feneri desteklemiyorum,nezamanki avrupada israil takımıyla eşleşir ozaman feneri destekleyebilirim.:)

77429_LILLE_FRAU_230109.jpg

Yohan-Cabaye.jpg

eden+hazard+lille+barcelona.jpg

mavuba.jpg

090116Emerson03.jpg

volkan.jpg

RTUK_Akilli_Isaretler_-_18_Yas_ve_Uzeri_Icin-logo-97DD94E4D6-seeklogo.com.gif

RTUK_Akilli_Isaretler_-_Cinsellik-logo-AF4C5180DA-seeklogo.com.gif

RTUK_AKilli_Isaretler_-_Siddet_Korku-logo-49DAED4D4F-seeklogo.com.gif

Çoğu fenerli yada galatasaraylı avrupada türk takımını destekliyorum derler.Ama

Fenerlilerin yüzde 98 i avrupada Galatasarayı desteklemez,Galatasaraylılarında yüzde 98 i Fenerbahçe'yi desteklemez.Bu yüzden ezeli rekabet denmis adı zaten.

Bana pek samimi gelmıyor bu tür konusmalar.

Çoğu fenerli yada galatasaraylı avrupada türk takımını destekliyorum derler.Ama

Fenerlilerin yüzde 98 i avrupada Galatasarayı desteklemez,Galatasaraylılarında yüzde 98 i Fenerbahçe'yi desteklemez.Bu yüzden ezeli rekabet denmis adı zaten.

Bana pek samimi gelmıyor bu tür konusmalar.

o yüzdeki ikiside numaradan destekler :)

o yüzdeki ikiside numaradan destekler :)

zaten öyle bişeyin olması için en az 20 yıl geriye gitmek gerek,hani fener'li ve galatasaray'lı taraftarların satad'da yan yana maç seyrettikleri zamanlar.

Ama Yunan ve İsrail takımıysa işler değişir hocam :sopa:

Lille.png

Fener'in getirceği haram puan ama yensin.

Panatinakos maçında gördük uçakları düşsün felan bilmem ne antu da gördük bu mesajları:rolleyes:

Bu lafların hepsi hikaye

İsrail takımıyla oynadığımız günü unutmayalım ,gol yiyince goooooooooooolll diye bağırdılar bile.

Lille.png

Fener'in getirceği haram puan ama yensin.

neden harammış son iki senede şampiyon olan direk cl ye gidiyorsa bu 2008deki çeyrek final başarıdır. daha önce ön eleme ile gidilmiyordu cl ye.

İsrail takımıyla oynadığımız günü unutmayalım ,gol yiyince goooooooooooolll diye bağırdılar bile.

her insanın kendi düşüncesi vardır

misal bende fanatik fenerbahçeliyim ama o tür şeyler aklımdan geçmez hiç...

neden harammış son iki senede şampiyon olan direk cl ye gidiyorsa bu 2008deki çeyrek final başarıdır. daha önce ön eleme ile gidilmiyordu cl ye.

Heee çeyrek final başarısı :asd: biz olmasak siz CL'nin önünden geçemezdiniz :)

Sizin yüzünüzden 2005-2010 arasi ön eleme oynamak zorundaydik :rolleyes:

Bir takim Avrupa'da nasil 0 puan ceker ya.

Panatinakos maçında gördük uçakları düşsün felan bilmem ne antu da gördük bu mesajları:rolleyes:

Bu lafların hepsi hikaye

Su mantıktan vazgecemediniz.2-3 Dengesiz yazdı diye bütün fenerlilermi o düşüncede olucak :rolleyes:

Geri
Üst Alt