Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe 1-1 LOSC Lille | 25 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

devlete falan yaptırıyorsunuz demedim ama stadı yapan toki'de devlet kuruluşu değilmi berk. onun için o araziden daha değerli olan ali sami yeni bıraktı tokiye sizin yönetim

kendi kendini yalanliyorsun yani

demekki toki yani devlet bizim sayemizde para kazanacak

Cevap: Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | Fenerbahçe - LOSC Lille | 25 Şubat | 22.05

evet haklısınız maça dönelim...

uygunsuz mesajlarımı silebilir adminler

Fener geçsin turu.

kendi kendini yalanliyorsun yani

demekki toki yani devlet bizim sayemizde para kazanacak

hayır yeni stadınızı yapan toki o paranın 3-4 katı para kazanacak ali sami yen arazisinden...

ama öyle bir imkan olsaydı keşke stadınızı oraya yapsaydınız kendiniz ali sami yen stadının oldugu yere

Inadim tuttu. Insallah Lille 8 çeker kuslara.

fener 5 atsın en iyisini oynsın..

totem filan değil zaten yenemeyecekler ne totemi:o:o

insallah yeniliriz insallah yeniliriz insallah yeniliriz insallah yeniliriz :o

avrupada demedim ligde dedim ismail...

Daha fazla uzatmayacağım, çünkü artık işin cılkı çıktı. Amacım atışmak değil, yanlış bilinenleri gün yüzüne çıkarmaktır.

Galatasaray oyuncuları hiç bir zaman doping ve türevlerini kullanmamıştır. Derwall zamanının en iyi teknik direktörüydü, bunu herkes kabul eder. Derwall gibi bir isme "dopingçi", "şikeci" ismini takmak tamamen çekememezliktir. Derwall sayesinde Türk futbolu çok ilerlemiştir, Türkiye'ye getirdiği sistemlerle Avrupa takımlarından 7-8 gol yeme zamanını bitirmiştir. 14 sene şampiyon olamayan takıma şampiyonluk ve vizyon kazandırmıştır. Şu anda Galatasaray'ın başarılarının altında Derwall yatar. Türk futboluna Fatih Terim ve Mustafa Denizli'yi de kazandıran; Derwall'dir.

Kendi forumlarınızda tartıştığınız yalan, yanlış şeylere kendinizi çok inandırmışsınız.

Daha fazla uzatmayacağım, çünkü artık işin cılkı çıktı. Amacım atışmak değil, yanlış bilinenleri gün yüzüne çıkarmaktır.

Galatasaray oyuncuları hiç bir zaman doping ve türevlerini kullanmamıştır. Derwall zamanının en iyi teknik direktörüydü, bunu herkes kabul eder. Derwall gibi bir isme "dopingçi", "şikeci" ismini takmak tamamen çekememezliktir. Derwall sayesinde Türk futbolu çok ilerlemiştir, Türkiye'ye getirdiği sistemlerle Avrupa takımlarından 7-8 gol yeme zamanını bitirmiştir. 14 sene şampiyon olamayan takıma şampiyonluk ve vizyon kazandırmıştır. Şu anda Galatasaray'ın başarılarının altında Derwall yatar. Türk futboluna Fatih Terim ve Mustafa Denizli'yi de kazandıran; Derwall'dir.

Kendi forumlarınızda tartıştığınız yalan, yanlış şeylere kendinizi çok inandırmışsınız.

evet doğrular yukarda yazdığın gibi ama birde işin diğer tarafına bakmakta yarar var. kendi forumlarımda duydugum filan değil türk futbolunun içinde olan şeyler bunlar ;)

neyse ben üsttede yazdım mesajlarım silinebilir uygunsuz olan

İlk defa bir Fenerbahçe maçında karşı takımı tutmuyorum. İçimdeki Fenerbahçe nefreti sanki derin bir kuyuya düşmüş gibi dingin ve sessiz.

Fenerbahçe bu eksik kadrosu ile yarın tur atlarsa kendi tarihi için büyük başarı olur. Ancak Volkan Ballı gibi beyin erozyonuna uğramış şahsiyetler '' Bu kadar eksik kadro ile tur atlamak UEFA kupası ile eşdeğerdir '' gibi söylemler ile yine saçmalamaya başlarlar. Bu nedenle tur atlamalarını istemiyorum.

Normal bir mücadele sonunda beraberlik ya da az farklı bir mağlubiyetle elenirlerse '' Eksik kadroyduk. Avrupa zaten bizim hedefimiz değildi '' gibi söylemler ile kendilerini avutmaya devam ederler. Sanırım istediğim bu. Avunmaya ve avutmaya devam etmeleri.

Farklı bir yenilgi ile hezimete uğrayabilirler. Başka bir maç ya da zaman da olsaydı gerçekten çok isterdim ama Güiza için bu maçta istemiyorum. Espri için söylemiyorum bunu. Güiza'nın ağlayan yüzü gerçekten etkiledi beni. Çalışıp çabalayan, isteyen ama başaramayan, çaresiz bir insanın yenilgisini gördüm o ifadede. İçim sızladı.

Ne yaptın lan bana Güiza !...

Guiza yarın hat-trick yapsa bütün stad yine yuhlayacakmı acaba :o

adnan polatın galatasaray türkiyedir sözüne göremi yazdın bunu berk :)

çok değil geçmişe bakın biraz

şu andaki kadro derinliği en iyi takım fenerbahçe..

ben clde çeyrek final oynamak başarı filan demedim ülke puanın katkı anlamında dedim.

Onur bunu söylerken ciddi olamazsın.Sizde kadro derinliği diye birşey yok.Şu anki durumunuz ortadayken.

Kuslar, Antu'ya gitsin lütfen.

sakatlar hariç en iyi ve derin kadro bizimdir kimse inkar edemez bunu. kuşlar böyle yorumlar yapmayın allah aşkına azcık gerçekçi olun

Geri
Üst Alt