Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

------------------Khameni--------------------

Sabri-------Neill-----Juhasz---Hakan Balta

-------------Gökhan İnler----Cana----------

Pino----------------Arda--------------Kewell

---------------------Mevlüt---------------------

Tek çare

Care ama hic alamayiz :)

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Rijkaard yabancı sınırlaması olmayan ve parasal sorunu olmayan takımı uçaracak bir sistem hocası.Bizim gibi parasız takımları da kurt diye tabir edilen hocalar paklar.Lucescu vs.Arkadaşın dediği pek mantıksız değil bence.

Kusacam Lucescu isminden:D.Ozaman biz ne devrim yapmaya kalkalım nede futbol oynamaya çalışalım.Getirelim Gerets'i Luce'yi 1 sene kalsınlar sıktırsınlar şampiyon olalım sonra gitsinler sonra tekrar gelsinler.Bu yüzden RİJKAARD.

Takımda görmek istemediğim 5 isimden 4 ü ilk 11 de :S ( Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Barış Özbek, Servet Çetin, Gökhan Zan) diğeride sakat. Ben birine bile tahammül edemezken 4ü bir aradaa. Bunlara Sabri çok güzel eşlik etti.. Hakan Balta'da iyi değildi. Bu takımla bu sene işimiz çok zor.

+1905

Şimdi kim çıkar,Skibbe Rijkaar'dan kötü veya başarısız diyebilir.Ulan adama 1 sene daha verseydik şimdi nerlerde olurduk kimbilir.Ben böyle t.direktör görmedim ya.

battalın çıkmaması lazımdı çok yoruyodu rakip defansı

Bakın bu Keita'nın satılması Pino'nun alınmasına karşı olmamın sebebini artık daha rahat görebiliyorum belki de anlatabilirim.Sonuçta her şeye rağmen işleyen ve fazla sorunu olmayan bi bölgeydi sağ kanat.Pino'nun hakkında yorum yapmıyorum belki de daha iyi olacak.

Ama şu var senin kaburgaların kırık,kolun kırık sen oraları tedavi edeceğine küçük yaralarla uğraşıyorsun.Yani Keita'yı sat Pino'yu koy üç aşağı beş yukarı birşey değişmez.

Kanatlar istediği kadar çalışsın ortasahamız boş resmen bomboş.

Ortasahamızın tamamı yabancılardan oluşmalı ve bir an önce hazır oyuncu almalıyız.Artık çok geç kaldık

şu tablo karşısında hakikaten geçmişinizden tarihinizden utanın diyorum. tüm teknik ekibe futbolculara ve yönetime.

2. maç geçmiş ola bu sırp takımı bi taraflarına motor takar ne yapar eder elerler bizi. takımda gol atacak sadece arda var. o da deplasmanda yeterli gelmeyecek görün bakın.

Yazıklar olsun diyorum başka da birşey demiyorum. Eleniriz biz bu futbolla görürsünüz. Bu mu yani koca Galatasaray takımı serdar özkan - barış özbek - ayhan akman - mustafa sarp. Bu takıma bu skor az bile.

Koca hazırlık kampı geçti ya şu takıma fark atamıyorsak kusura bakmayın ama bu sene de bize hüsran olur. Adnan Polat umarım bu seneki eseri ile övünmeye başlamıştır. Keita'yı satanlara teker teker helal olsun. Keita olsa Arda'ya yardımcı 5 olmuştu şu maç ya.

Nasıl olsa Eylüle kadar süre var deyip transfer yapılmassa böyle olur işte. Adnan Sezginle Adnan Polat otursunlar daha yerlerinde rahat rahat. Ayıptır yahu günahtır be. 3.lük maçı oynayan Luis Suarez Ajax'ta sahada Elano efendi daha yeni teşrif etti kampa. Daha ağır şeyler de yazmak istiyorum ama işte kurallar var yazamıyorum.

Bu futbolla biz rezil kepaze oluruz Rijkaard'da yeni stada bile yetişemez. Haftaya da eleniriz yeni stada avrupa kupası maçı göremeden gireriz...

Ister misiniz yarin Grella Galatasaray'da diye aciklasin??

Bugun her dedigim cikti. isin olacagina bak.

Takımda görmek istemediğim 5 isimden 4 ü ilk 11 de :S ( Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Barış Özbek, Servet Çetin, Gökhan Zan) diğeride sakat. Ben birine bile tahammül edemezken 4ü bir aradaa. Bunlara Sabri çok güzel eşlik etti.. Hakan Balta'da iyi değildi. Bu takımla bu sene işimiz çok zor.
Zor değil.Hiç bir şey olmaz kendinizi kasmaya değmez yani.

Arkadaşlar bu maçı farklı kazandık değil mi?Bu gördüklerimiz rüya mı?Şuan şoktayım.

milletin kaleciler ne maçlar çıkarıyo aykutu tebrik etmek lazim bu kadar da kötü yan topa çıkıp çıkmama arasında kalmayı nasil becerdi ki be kardeşim.geçen sene fener maçında yediğimiz golun aynısının tıpkısını yedik.bu kadar da defansa gömülme ki orta sahamizin güzide oyunculari.

hemen tarnsfer yapılmalı sabrımız yooooooooooooooookk

Maçı izleyemedim ama 2-2 bitmesine hiç üzülmedim.

Yönetim şimdi daha iyi anlamıştır,bu takım bu oyuncular ile ligde 10.haftayı göremez.

Bence artık birazda Rijkaard ve Neeskens ten konuşalım beyler.Söyleyene demediğimiz kalmadı,birazcıkta söyletene bakalım.

Rijkaard a bundan sonra ben sahip çıkmayacağım.Ahmet Çakar dediklerinde sanırım haklı.

Üzülerek söylüyorum ama Rijkaard'ta benim kafamda bitmiştir.

Kusacam Lucescu isminden:D.Ozaman biz ne devrim yapmaya kalkalım nede futbol oynamaya çalışalım.Getirelim Gerets'i Luce'yi 1 sene kalsınlar sıktırsınlar şampiyon olalım sonra gitsinler sonra tekrar gelsinler.Bu yüzden RİJKAARD.

Ne futbolundan bahsediyosun allah için.Gerets dediğin adam kimlerle 83 puan topladı.Futbolunda kralını oynattı.Skibbe desen öyle.Avrupada deplasmanda maç kazanmaya başladık.Nasıl futbol oynuyoduk.Şimdi ne yapıyoz.

Sakin arkadaşlar, sakin.

Geri
Üst Alt