Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

polat bu sene şampiyon yaptırdın yaptırdın yoksa yeni stadda trübünden izlersin.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Abi Sarp ile falan devrim olmaz anca ağaç deviririz.Çok büyük bir kıyım lazımdı ama yapılmamış gördüğümüz kadarı ile. Bu yıl da gider bu Sarp,Özbek,Akman üçlüsü göndeirlmezse.

4-3-3 masalı ile bizle dalga geçen Rijkaard efendi. Youg Boys u izlesin de takım oyunu öğrensin. Hocasından da hocalık öğrensin. Ne zaman 1 hoca bizim takımı Young Boys gibi 90 dk saldıran hırslı ve disipnlinli bir takım haline getirecek merak ediyorum.

Çıkarsnı Kewell - Pino - Cana- Emre Çolak gibi en iyi adamlarınla kurarsın baskını atarsın ilk yarı 3-4 tane 2. yarı dirençlileri al. M.Sarp - Barış ortada oraa burada kazmlık yapsın bassın vs..

Takımda Disiplin "o" arkadaşlar Arda 2 gol attı eyvallah ama bomboş kaç pozisyonda boş kaeye gol atacakken k"0" dan şutlar attı. Aynı şeyi Sabri ve diğelreri de yapıyor. Takım değiliz Disiplin yokk. Kimse oalacağı yerde değil hocayı adam yerine koyan da yok. BUdur bu hallere düşmemiz.

Hala Arda'nın ayağına bakıyoruz.Artık yükünün azalması lazım, transfer şart.Kaptan'ı sezon sonu üçe beşe bakmadan satan mantığa da tekrar selam ederim.

Hayırlı uğurlu olsun artık tam anlamıyla bir ARDASPOR'umuz var.O ne yaparsa o.

belgrada elenirsek adnanlar istifa etsin

Aykut'un ilk golde hatası yok. İkinci golde de adam bomboş kafayı vurdu. Takımın kimyası bozuk. OFK sıradan bir takım. En az 5 atmalıydık. Takıma acilen bir santrafor ve box to box ve playmaker gelmeli. Yabancı kaleciye gerek yok. Zaten iyi kalecş tutturamıyoruz son zamanlarda.

Deplasmanda yeneriz bunları kimse kafaya takmasın..:yenieek:

aykutun sacını boyatmak yalatmaktan başka yağtığı bir şey yok.

Yarın Ahmet çakar çıkar ekrana.Young Boys 3 büyüklerden daha iyi takım desin.Kimse bişey diyemez.Adamlar bizi cebinden çıkarır.

ilk yarı leblebi gibi gol kaçırdık. sabri oyunun başından beri saçma sapan bir oyun ortaya koydu sonunda da yaptığı faul sonrası golü yedik.

hiç kusura bakmayacaksın senın transfer komiten hala ıstanbulda bir yerlerini yayarak oturuyorsa, elindeki transfer listesinden sadece 1 kişiyi alabiliyorsa ve elınde en az 15 mılyon euroluk bır butce varsa barışı gormeye devam edersin.

En secme adamlarla sampiyon olmak icin Rijkaard'a gerek yok. Son sampiyon oldugumuz sezon kalede Aykut, savunmada Sabri, Servet, Song, Hakan Balta; ortaalanda Arda, Ayhan, Mehmet Topal, Hasan Sas; forvette Hakan Sükür(33) ve Ümit Karan (31) vardi. Zico'lu angutlari gecip sampiyon olduk. Gerets takimi sampiyon yaptiginda da kadromuz mevcut kadromuzdan daha iyi degildi.

Burda adi gecen transferler yapilirasa ben de en az Rijkaard kadar puan toplarim.

rijkaard basın toplantısı var...

Ya arkadaş 2 golü de duran toptan yedik..Nasıl bağlıyorsunuz ortasahaya ya..Ben mi yanlış maçı izledim anlamıyorum ki..70'ten sonra kondüsyon olarak zayıf kaldık..70 ten öncesinde ise her oyuncumuz hareket halindeydi..Yediğimiz goller çok organize mi gelişti de ben adam kaçıran falan oyuncu göremedim.

Ben umutluyum. Ve yineliyorum ortasahanın suçu yok..Takmışsınız 3 tane adama gözleriniz kör olmuş..Arda'nın da kondüsyon olarak yeterli gelmediğini neden söyleyemiyorsunuz ya..Varsa yoksa Sarp Ayhan..Ayhan ve Sarp günün en iyileriydi..

Ben maçı izledim hemde iyi izledim. Yediğimiz ilk gol frikikten bizim oyuncuya çarparak gol oldu. Ben kalecimiz çok iyi demiyorum ama kaleciye bile gerek kalmadan kazanabileceğimiz bir maçtı, pas yapamıyoruz ortasahada, ortasahada top kayıplarımız çok oluyor. 2 tane duran toptan gol yedik. Takım olarak iyi oynamadık. Arda 2 gol atmasına rağmen kondüsyon eksikliğinin olduğunu bende düşünüyorum. Ayhan ve ve Sarp senin dediğin gibi günün en iyileri DEĞİLDİ..

Takımdan bende umutluyum, cana pino gibi isimler adaptasyon sorununu aşarlarsa ve ortasahaya kaliteli bir transfer takımın görüntüsünü değiştirir. Ben şahsen Mustafa Ayhan Barış vs gibi isimler yerine Emre Çolak ve Cumhur'u tercih ederim.

Tekil konuş.Hiçbi zaman Rijkaardı desteklemedim.B.kta atmadım ama yeter.Ahmet çakar haklı adam.İnsan biraz bişeyler veriri takıma.Geretsten ne kalsın.Adam sana koskoca şampiyonluk vermiş.O adam olmasa şimdi fener 17 biz 16.

Desteklememekte senin ayıbın desteklemekte senin sevgin karışmam buna.1 şampiyonluk bırakacagına bize bi futbol sistemi ekolu bıraksaydı 5 yılda o şampiyonluk farkını yerle bir ederdik.

Hangisinin sistemi işliyo hala.Luce ile Gerets'in kaos futbolu mu.Fatih Terim'de ekol yarattı.Top rakıpteyken manyak şekilde pres ve paslasma.Çok ta güzel oldu bize kupa kaldırdı.Diğerleri kaostan başka birşey bırakmadı bize.

Fatih Terim için görüşlerimi yazdım,senden farklı değil hatta yazdıklarım.F.Terim'in yararından bahsettim.Ayrıca bahsettiğin Lucescu'da kadroya göre taktik kurabilen,takımdan has bir takım yaratabilen,kurt diye tabir edilen hocalardan biridir.Haksızlık ediyorsun Luce konusunda.Kaos futbolu hocalarından değildir o.

Hayırlı uğurlu olsun artık tam anlamıyla bir ARDASPOR'umuz var.O ne yaparsa o.

keita gittiğinde ohhhh kaynak geldi falan gibi laflar edildi,düşünsene kewell gidecekti bide:o,takım tam lord of the odun oluyordu,neyse kewell ı tuttular,o da zorla artık.

Geri
Üst Alt