Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4-2 oynarsak Batdal-Baros ikilisi müthis olur diye düsünüyorum.
4-4-2 oynayacaksak Rijkaard'a ne gerek var o zaman ?? Biz dünyanin en zor sistemeni oynamaya calisiyoruz ama malesef takimin yarisindan fazlasi köy topcusu.
O kadar da kötü değil, en azından kasaba topçusular.![]()
Ayhan(yasindan dolayi)
Mustafa
Baris
Servet
Gökhan
Aykut
Bu adamlari ben bizim köy takiminda bile oynatmam.
bizim köyün takımınada giremezler.
berabere kaldık ama bende bir panik havası yok ordaki maçı alacağımızı düşünüyorum. bu maç çok gol kaçırdık direkden dönen toplar vs.
Umarım zevkli bir maç olur da tribünde birazcık coşarız.
Rahat geçeriz.
--------------UFUK-------------
SABRİ---NEILL---HAKAN--CAGLAR
--------------CANA-------------
PİNO---------EMRE---------ARDA
-------KEWELL-----BATDAL------
artık mahalle takımlarına korkak futbol oynatmayı bıraksın rijkaard dün batdalı cıkarmasını bana dünyada kimse açıklayamaz senin gole ihtiyacın var rijkaard bu hatayı geçen senede yapıyordu aynı şekilde devam ediyo.
Ayhan,Sarp,Barış,Aykut ve Servet'in şu dakikada kluple ilişiği kesilsin ve yerlerine trransfer yapılmasa bile gidip 5 tane forma almayan şerefsizdir.Allah belamı versin bütün paramı hibe ederim tatile de gitmem adak adıyorum.Allahım yüzüme gül
arkadaş servetin nesi vardı ya? savunma yönü eski performansının biraz altındaydı ki onuda bir iki maça toparlar.asıl ona kızdığımız konu basit oynamamasıydı ki dün ben pas hatası yaptığını hatırlamıyorum.hep en yanındakine oynadı hemen.hatta 2-3 tane dikine pasını da hatırlıyorum.yeterki böyle oynasın servet stoper ihtiyacımız kalmaz.hem neilli tamamlayan her özellik var servette uzun mesafede çok hızlı,hava topunda da çok iyi bunlar neillde yok ve tamamlıyorlar işte birbirlerini.