Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 4 Galatasaray | Maç Sonu

Maçın geniş özetini izleyen varmı renktaşlar , yada nerden izleyebilirim fikri olan ?

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme | Maccabi Netanya 1 - 4 Galatasaray | Maç Sonucu

Güzel oynadık ama bu oyun bile belkide gerçek gücümüzün altındaydı. Yani tam potansiyelimize ulaştığımız zaman bu sene ligde gol rekoru bile kırabiliriz. Ayrıca sakatlık gibi problemler yaşamazsak istikrarlı bir kadroyla bu sene Uefa Avrupa liginde final görebiliriz.

Arda önceki maçların aksine sık sık kanatlara girdi bu sefer.Kewell ve Arda'nın sık yer değiştirmesi ofansif anlamda güç kattı takıma.Ayrıca Baroş'un hareketli oyunu hoşuma gitti.Birde o gereksiz kartı görmese daha iyi olacaktı.Keita'nın ise henüz hazır olmadığı belli,zamana ihtiyacı var.Nonda ise bıraktığımız gibi:) Olası Baroş yokluğunda iyi bir Nonda'ya ihtiyacımız var.Umarım düzelir...

Nasıl Tobol maçı sıradan maçtı ve olumsuz konuşmak yersizdi, bu maçta benim gözümde aynı, aşırı olumlu davranmak için erken.Ama takım ışıl ışıl parlayacak bu bariz şekilde ortada.Her geçen gün daha iyi olacağız dedik, bu bir başlangıç...

Harry Kewell = Futbolcu

Mukemmel bir insan ayni zamanda.

Futbolumuz her mac 1 adim onde.Duran toplarin kullanilisi inanilmaz..

Gokhan Zan i cok begendim.Sabri gol atti cabaladi eywallah ama sag bek degil Sabri...

P.S:Fontlarimiza bayildim.Sade ve asil olmus.

2 forma alicam buyuk ihtimalle..

Ayrıca Eleno'nun katılımıyla beraber hücumsal anlamda eşsiz bir takım olacağımız garanti...Beni düşündüren şey orta saha ve defans hattının bariz bir şekilde görünen uyumsuzluğu...

Ohoooo ne olmuş bizim takıma ya,

Elano gelmiş, deplasmanda 4 atmışız benim yeni haberim oluyor. Sabahtan beri koştur koştur daha yeni popom koltuk gördü. Maçın skorundan haberim vardı gerçi ama sabri'nin golünü görmek yeni nasip oldu. Ölsemde gam yemem artık.

İlk yarı 3 gol attılar ama adamların sorunu var arka alanda çok geniş alan bırakıyorlar.Tam bizim hızlı oyuncularımız için ;);).

Bu arada arkadaşlar gözüme şimdi çarptı.Fener maçında neredeyse doğru düzgün reklam yoktu.Bizim maçlarda ki kadar rahatsız edici reklamlar değildi.Sizce bu reklamları bile kasıtlı mı yapıyorlar ya?.

2 maçla teknik heyetimize ve futbolcularımıza sallayan medya ya sevgiler sunuyorum.Gerçekten bu kadar yüksek performans ben açıkçası beklemiyordum ve görünce çok mutlu oldum.Tebrikler.Daha güzel maçlara inşallah.

Sabrinin golü Kıyamet alametleri :D :D

Maçın geniş özetini izleyen varmı renktaşlar , yada nerden izleyebilirim fikri olan ?

maçı izledim. ilk yarı biraz durgunduk adamların golü ile ileriyi düşünmeye başladık. 2-1 den sonra artık coştuk özellikle 2. yarı çok iyiydik.

franco: çok iyi kaleci olduğu belli. kendinden emin ve çevik. defans ile daha fazla oynarsa ısınacaktır.

gökhan: kritik birkaç müdahele yaptı ama daha zamana ihtiyaç var. servetle uyumu fena değil.

servet: yavaş yavaş eski halini alıyor ama daha ağır.

hakan: sağlamcıydı. teknikti ama hızlı olabilirdi.

sabri: hücümda etkiliydi, gücü hiç bitmedi ama pozisyon hatası yaptı. golü güzeldi.

Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bu takım tam randımanla oynadığı zaman kimse tutamıcak bizi. Çıldırın, Geliyoruz!

Maçı izleyen arkadaşlardan tüm futbolcular için değerlendirmelerini bekliyorum :)

Leo Franco : Kusursuz oynadı diyebilriz...Yediği golde hatası yoktu,mükemmel kurtarışlar yaptı,oyuna topu hep isabetli soktu.

Sabri : Attığı gol dışında yine bildiğimiz Sabri görüntüsü çizdi,bir sürü adam kaçırdı,isabetsiz toplar attı vs..

Gökhan Zan : Beşiktaştaki günlerinden eser yok..Her geçen gün daha iyi oynamaya başladı..Bu gidişle ilk 11 kesin!

Servet : Servet hep aynı...Ufak tefek her maçta olabilecek hataları dışında iyiydi..

Hakan Balta : Golü çok estetikti..Tam bir görev adamı ve Galatasaray'da böyle oynadığı sürece yeri garanti olan 2-3 isimden biri.

Aydın : Alışılmışın aksine çok istekli ve hareketliydi Aydın..Yaptığı asist hoştu,ortaları kendi ortalamasının üzerindeydi.Talihsiz sakatlandı,çıkmak zorunda kaldı.

Mustafa Sarp : Yediğimiz golde çok büyük hatası vardı..Fazla haşır neşir olmadı oyun ile..Her maçta kart görüyor dikkatli olması lazım.

Ayhan : Bu akşam bence sahanın en kötüsüydü..İsabetli toplarının sayısı bir elin parmaklarını geçmez..Cidden geçmez! Silkelen ve kendine gel,geçen seneki Ayhan ol! uyarısı yapmak zorundayım..

Arda Turan : 3 asist,1 tane de asisti yapan oyuncuya çıkardığı güzel top..Muhteşeme çok yakındı yine Arda...Orta sahanın ortası ve sol tarafta izledik kendisini,iki yerde de oynar hiç farketmez...

Harry Kewell : Sadece bir cümlem var."Kewell bu takımda bu sene yedek kalır diyen arkadaşların hepsini bir kavanoza koyup üstüne kapağı kapattı." HARRYKULADE.. :D

M.Baros : Golü güzeldi..%100'lük 2-3 tane gol kaçırmasına karşın isteği,çabası ile alkış aldı.

Barış : Aydının yerine girdi oyuna..İyi bir alternatif olduğunu bir kez daha gösterdi,ilk 11 imkansız ama alternatif olarak iyi.

A.Keita : Güzel bir başlangıç denilebilir.Şık hareketleri vardı,çok fazla oynamasada ilk maçında ortalama üzeri bir görüntü çizdi.Bir tane golü ofsayt bayrağına takıldı.

S.Nonda : Berbat! Yorumsuz!

güzel oynadık takım olarak ama netanyada çok kötü bir takımmış hiç böle bişey beklemiyordum

Nonda nezaman kosmaya baslasa hep ofsaytta takiliyo adam , yavas oldugu icin defansdan daha erken hareket ediyor avantaj saglayayim diye ama nafile... yinede severim nondayi, barosun alternatifi olarak tutulmali takimda, özgürcan veya yaser olacagina nonda olsun...

netanyanın zayıflığı bizi yanıltmamalı ama takımı biraz daha oturmuş gördüm sanırım her maç aşama sağlayacağız inşallah :)

Bu maç bir ölçü değil playoffda inşallah güçlü bir ekip çıkar.

Barış : Aydının yerine girdi oyuna..İyi bir alternatif olduğunu bir kez daha gösterdi,ilk 11 imkansız ama alternatif olarak iyi.

Ne alternatifi ya ilk 18i bile girmeyi haketmiyor.... son dk. larda 4 e 3 yakaladik adamlari ,top barisa geldi topu kontrol etemedi top auta cikti böyle hatalari coook oluyor, takimda yeri yok bana göre....

Geri
Üst Alt