Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

Linderoth ve Nondanın son sansları bugun toparlanamazlarsa Galatasaray´da son maçları olur

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray-Maccabi Netanya | 6 Ağustos

Galatasaray'ımız bu akşamki maça Tarihi bakımdan önem arz eden 2288 formasıyla çıkacaktır. SEVGİLER,SAYGILAR.

Cevap: Galatasaray'ın Muhtemel 11'i

============ leo franco =========

= ugur===servet===emre gungor==alp

========= tobias ============

=========baris==arda==========

==keita===nonda===serdar=======

arkadaslar serkan calik ne olacak acaba?

---------------------------Leo Franco--------------------------

------------------Servet--------------E. Güngör--------------

Ugur------------------------------------------------------Balta-

---------------------------Baris----------------------------------

------------Ayhan------------------------Arda-------------------

-------------------------------------------------------------------

--Keita------------------------------------------------Serdar------

------------------------------Baros-------------------------

Birleştirildi.

arkadaslar serkan calik oynayacakmi acaba?

ozledik genc aslani

arkadaslar serkan calik oynayacakmi acaba?

ozledik genc aslani

Oynarsa bile son 15-10 dakka oyuna girer ama sanmiyorum, cocuktan hic haber yok.

Sol bekte Volkana ayip olmasin diye onu oynatir Rijkaard.

Barosun yerine yüzde yüz Nonda oynar.

Kewellin yerine Serdarin oynama ihtimali de yüksek.

Baris ve Linderothtan birinin de mutlaka sans bulmasi lazim, cunki Sarp cezali.

Sabrinin yerine Uguru bekliyorum.

Servet veyahut Gökhanin yerinede yedek stoperlerden birini bekliyorum.

Favorim Emre Asik.

Keita yi da ilk 11 de bekliyorum.

bu akşamki maça Leo-Volkan-EmreG.-Servet-Uğur-Linderoth-Barış-Ayhan-Keita-Serdar-Nonda ilk 11'i bekliyorum.

Volkan'ı filan beklemeyin.Volkan artık kadro dışı tobo deplasmanında kadroya almamış Hakan balta yokken şimdimi alacak.Ayrıca eskişehire gidecek.

Maça gidecek arkadaşlar,lütfen 2288 formasıyla maça gidiniz.

renktaşlar maçta 2288 ilemi oynayacakmışız?

off zaman geçmiyor.. işte de sıkıldım akşam olsada maçı izlesek bu sene heyecanla bekliyorum Aslanlar coşturcak bizi diye umuyorum.

:D:Ddesenize morartıcaz o zaman netanyayı

off zaman geçmiyor.. işte de sıkıldım akşam olsada maçı izlesek bu sene heyecanla bekliyorum Aslanlar coşturcak bizi diye umuyorum.

bencede...

hangi kanalda olduğunu bilen varmı muhtemelen futbol smarttadırda

zaman geçircek oyunlar oynamaya çalışıyorum bende yapıcak birşey yok:D akşam olmak bilmiyor :)

Geri
Üst Alt