Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Arkadaşlar abartmayalım fazla rakip küçücük bir takımdı.İyi bir idman oldu.

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

Aydin'in ikinci Assisti mükkemel.

Çok iyi oynadık ama rakibimizi PAF Takımımız bile 5'lerdi zaten.

Fakat uzun zamandan beri böyle bir galibiyet almamamızdan dolayı

heyecan dolduk.

Teşekkürler Aslanlar.

Bu gece Aydın ve Arda'da birer gol hakediyordu Nonda herkesin yerine attı.

Nonda geçen sezon bu maçta attığı kadar atmamıştı heralde :)

news_manset_resim_st_sevinc_GS06.jpg

Ah Fener'im Ahhh. :)

Süper eheheh:D

Maçın yıldızı Aydındı...

iyi top sürüp bitirici ortayı yapamayan Aydın yerine bugün iyi orta yapan bi Aydın vardı sahada...bence mükemmeldi...

Nonda da 3 gol attı ve sık sık orta sahaya gelerek pas alışverişine yardım etti bence o da çok iyiydi...

Linderoth güzel paslar attı... oyunun yönünü iyi değiştirdi... Rakip atak yapamadığı için defansif yönünü göremedim...

Barış iki gol atmasına rağmen ortasahada görevlerini yerine getiremedi...

Arda her zamanki gibi iyiydi...

Keitanın gol atmasına da çok sevindim...

çok tehlikeli bir takım olmuşuz yaa.

Aydının nondaya attırdığı golle ardanın soldan girip kaleye vurduğu pozisyonu üst üste koyunca ardada farklılık hissettim.

Arkadaslar sevinelim ama sevinirken de abartmiyalim.

Oynadigimiz rakibin kalitesi ve de motivasyonu önceden belliydi.

Atdigimiz goller cok güzel ama cogu da cok basit savunma hatalari sayesinde gerceklesti.

Hele hele Barisin kafayla atdigi golleri dikkatli izleyin, bom bos hic markaj edilmeden kafayi vuruyor.

Maci sadece ilk yari izleyebildim ve o dakikaya kadar Aydin cok güzel oynamisti insallah devami gelir.

Nondayi da sevmeme ragmen gitmesinden yanayim. Bugün üc gol atmis olsada cok sakatlaniyor ve yasi 33`e dayanmis.

Keske Özgürcana da biraz sans verilseydi yada Sercan alinabilinseydi:-)

Insallah lige de iyi bir baslangic yapariz.

Aydın adeta bir yarış arabası gibiydi

Bu maç iyice Galatasaray'ın önünü açmıştır..Baros'un arkasında bir maçta 3 gol atabilen bir oyuncunun olması rekabeti doğuracaktır.Servet-Gökhan'ın yerine Emreler gayet olumlu sinyaller vermişlerdir.Leo Franco kendinden emin,rahat tavırlarıyla iyice takıma adapte olduğunu bizlere göstermiştir.Aydın Yılmaz sonunda beklenen patlamayı bu sezon yapacağını artık kesinlikle bize göstermiştir.Arda Turan'ın kaptanlık için ne kadar doğru bir seçim olduğu bir kez daha açıkça görülmüştür.Bu takımın sağ bekinin Uğur Uçar olduğu artık kesinleşmiştir.A.Kader Keita daha yeni gelmesine rağmen sanki 40 yıllık Galatasaraylı gibi iletişim kurmuştur arkadaşlarıyla..Klası tabii ki tartışılmaz.Barış Özbek kim formsuz veya sakat olursa O.Sahada kendisini gönül rahatlığıyla oynatabileceğimizi göstermiştir.Harry Kewell bir kere daha Galatasaray'ın en komplike oyuncusu olduğunun altını çizmiştir.Hakan Balta ise bu takımda 10 sene daha kesilemez olduğunu tekrar tekrar kanıtlamıştır...

Bu maçı niye degerlendirmıyelim, esas bu maçı degerlendirmek gerek zira çıkılan yol uzun biryol, biz ne trömseleri veya benzerlerini biliriz.

Bu maç şunu gösterdiki rakip kim olursa olsun skor ne olursa olsun, oyun disiplinin bu maçta devam etmesi ilerdeki maçlarında göstergesidir.

Bizim bir atasözümüz var [AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER ] temsilde hata olmasın

takım sahibine göre oynadı.

En büyük avantajımızda alttan gelen gençlerin takıma katkısı olacaktır

Ben en çok sevindigim konu Aydını takas ta begenmiyen anadolu takımları oldu iyki begenipta misal Kayseri veya Sivas takasta , Aydını kabul etmediler. :D

Aydın böyle oynarsa bizim yeni transferimiz olur keza Nonda da hayırlı olsun diyelim bari:D:D:bgking1::bgking1:

Tam 21 yıl sonra evimizde Avrupa Kupaları'ndaki en farklı galibiyet skorunu kırdık.

İzlemekten çok keyif aldığım maçlardan birisiydi. Bugün sahaya as + yedek kadro karışımı çıktığımızı ve diğer maçlarda Elano, Baros, Kewell, Keita, Arda, Nonda vs. gibi isimleri bir arada görebileceğimizi düşünürsek iyi yolda ilerliyoruz.

Teşekkürler Galatasaray.

Resmi sitede haberin altındaki resimleri bilgisayara nasıl indirebiliriz? https://www.galatasaray.org/futbol/avrupaligi/haber/4457.php bu haberin altındakilere sağ tıklayıp yapılabiliyor ama diğer resimleri alamıyorum bilgisayara. Bir yardımcı olursanır sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

bu sene futbolda tarih yazalım...

maçın geniş özeti ne zaman

tv de görürseniz yazıverin bekliyorum

öptüm :d

özet gelioyr GSTV de

CnnTurk'de birazdan verecekler arkadaslar :D

Herşey çok daha güzel olacak. Sadece biraz daha sabır.

Off yarınki iğrenç başlıklar belli..

------Spoiler---------

Fanatik:Nonda aydın Adnan polat Kalliye kadehi tutyor ve çak MORuk diyor

GS TV dışında hiç bir yerde yok mu en çok Nonda'nın frikiğini merak ediyorum.

Geri
Üst Alt