Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6-0 Maccabi Netanya | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

resmi sitede maçın resimlerine bakın!!!

HAldun Üstünel 7. resimde en solda...

stadyuma iş getirmiş anlaşılan

Haldun değil mi O?

Cevap: Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Maç | Galatasaray 6 - 0 Maccabi Netanya | Maç

kimse yok rakip zayıftı yok şöyle yok böyle demesin.yeri gelince her rakip zor demesini biliyosunuz.adamlar ii takım olmayabilirler ama bizim süper ligdeki çoğu takımdan daha iyiler bence.mükemmel top oynadık karşımızda maccabi yerine orta sınıf bi ispanyol veya italyan takımı olsaydı onları da 3 lük edip yollardık.bu takıma güvenin çok güzel günler bizi bekliyor.bu arada neydi öyle aydının ortasında top martı gibi süzüldü,keita da bu topa böyle vurulur der gibi zımbaladı.teşekkürler aslanlarım.

Nonda attığından fazlasını kaçırdı..rahat maçtı.Aydın'ı ayrı değerlendirmek lazım bu maçta çok iyi oynadı,oynattı,atamadı ama çok attırdı...inşallah performansının devamı gelir.Arda herzamanki gibi oynadı.Linderoth da maç eksiğini tamamladığı anda kadroda sürekli yer bulabilir,çıkana kadar gayet iyiydi.Bu sene duran toplarda heyecanlanabileceğiz nihayet...Hagi'den sonra ilk kez duran toplar konusunda çok olumlu şeyler söyleyebiliyorum..yolumuz açık olsun.

Resmi sitede haberin altındaki resimleri bilgisayara nasıl indirebiliriz? https://www.galatasaray.org/futbol/av...haber/4457.php bu haberin altındakilere sağ tıklayıp yapılabiliyor ama diğer resimleri alamıyorum bilgisayara. Bir yardımcı olursanır sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

o sayfa açıkken klavyendeki ''Print Screen SysRq'' tuşuna tıkla-Painte gir yapıştır-İstediğin resmi(bölümü) kes-Sağ tıkla dosyadan yapıştır de.. ! ;)

Fossa blog'unun forvet transferi FOS çıkacak:.Manası hazır nonda beklenmedikiyi performans sergileyince vazgeçildi..Ey fossa ozaman sorarlar hani sözlesme imzalanmışdı..Şu bloglara itibar etmeyin demişdik:)

O Taraftar ne öyle ya.

maçın gooleri cnnde

Şu an cnn türk te özetler var.

Fossa blog'unun forvet transferi FOS çıkacak:.Manası hazır nonda beklenmedikiyi performans sergileyince vazgeçildi..Ey fossa ozaman sorarlar hani sözlesme imzalanmışdı..Şu bloglara itibar etmeyin demişdik:)

Nonda defansın arkasına sarksın, başka bir şey istemiyorum. Frikik golü dışında doğru düzgün bir şey yapmadı.

Maçı canlı izledim yani açık söylüyorum ben daha ömrümde böyle bir Galatasaray seyretmemiştim.İnanılmaz bir keyifti insanın keyiften gözleri dolar mı yaa benim doldu...

Arda'nın bir kaptana yakışır tavırları ve klas çalımları

Aydın'ın mükemmel deparları pasları asistleri

Keita'nın şık golü ve gol sonrası taklaları

Barış'ın iki kafa golü

...ve Nonda'nın hat-trick yapışı................

Yok böyle bir maç böyle bir seyir zevki...

Resmi sitede haberin altındaki resimleri bilgisayara nasıl indirebiliriz? https://www.galatasaray.org/futbol/avrupaligi/haber/4457.php bu haberin altındakilere sağ tıklayıp yapılabiliyor ama diğer resimleri alamıyorum bilgisayara. Bir yardımcı olursanır sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

internet explorer ı dene..IE kullanıyorsan arkadaşın dediği metodu kullan..

Maçı canlı izledim yani açık söylüyorum ben daha ömrümde böyle bir Galatasaray seyretmemiştim.İnanılmaz bir keyifti insanın keyiften gözleri dolar mı yaa benim doldu...

Arda'nın bir kaptana yakışır tavırları ve klas çalımları

Aydın'ın mükemmel deparları pasları asistleri

Keita'nın şık golü ve gol sonrası taklaları

Barış'ın iki kafa golü

...ve Nonda'nın hat-trick yapışı................

Yok böyle bir maç böyle bir seyir zevki...

vay demek o kadar iyi oynadık demek

bu arada maçın özetini izledim formalar coook güzel olmus

Daha tam oturmadı`k. Daha iyi olucaz inşallah.

harika bir Galatasaray izledik umarım bu tempomuz sezon boyu sürer ve acık ara farkla çampiyonluk ipini göğüsleriz teşekkürlerrrrrrr aslanlarımmmmmm

Cnn de izledim golleri.

Nonda freekickten güzel atmış golü. Tebrik etmeden geçemeyeceğim:D

Uzun süreedn sonra ilk defa freekick golü görmek çok güzel oldu.

leo franco 6.5

ugur 5 :S

güngör 7

aşık 6

hakan 5.5

linderoth 7.5

barış 7

arda 7

aydın 8.5

keita 7.5

nonda 8

kewell 6

ayhan 6

serdar ?

Arkadaşlar bir ara taraftar "Haldun Üstünel bize ..... getir" diye bir tezurat yapti sanırım.. Tam olarak anlayan var mı? :)

Maça son anda gitmeye karar verdim, iyi ki de gitmişim, Allah'ım o ne maç öyle. Yalnız Nonda'nın frikik golünü göremeden çıktım, ona yanarım.

Bu seneki tarifemiz budur, bol bol 4-5-6 gol görmeye alışın.

Ayrıca, Nonda+Aydın böyle oynayın canımızı yiyin:)

Yirim ben bu takımı yirim:)

Geri
Üst Alt