Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-3 Galatasaray | 5 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | Devam Ediyor...

İlk yarı biter...

Müthiş futbol, 1 gol ve birde KEWELL vardı. ;)

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | D. Bükreş 0-2 Galatasaray | 5 Kasım | Devam Ediyor...

bükresi resmen kilitledik bitane tehlike ataklari yok

arda disinda herkes iyi oynuyor

hele baris cok begendim bugün

Bu ortasaha hiç bozulmasa mı ne :D Müthiş baskı yapıyoruz yahu adamlar kaleye bile yaklaşamıyor.

İzleyen renkdaşlardan maçın gidişatını öğrenebilir miyiz ?????? :confused: :confused:

Skor güzel ama tüm maç da pas yaparak geçmez.2-3 tane daha pozisyon olsun ya. :D 2. yarı birkaç oyuncuyu dinlendirebiliriz.Özellikle Kewell.Muhteşem de oynasa haftasonu oynamazsa yazık olur.65'ten sonra çıkarılabilir.

Maalesef izleyemiyorum ilk yari nasil oynadik?

bükresi resmen kilitledik bitane tehlike ataklari yok

arda disinda herkes iyi oynuyor

hele baris cok begendim bugün

bu ardaya ne oldu onu zaten hiç bilmiyorum.adam yıldız olcakken kendini harcıcak.barış a gelince burda laf söyleyenlerle kavga bile ettim.çünkü haksızlık yapıyolar adama.barışta beyi yok diyenler ayhan ın beynini gördük

Valla mac 2-0 ama yenilen yenildigi icin bir caba göstermiyor,Galatasaray kendini SIKIP bir kac gol daha atayim diye ugrasmiyor,öyle durgun gecen garip bir mac.Oynanan futbol zevk vermesede ilk yari itibari ile sonuc mükemmel.Eminimki sahadaki iki takimda anteremanlarda bile bundan daha fazla ter akitmislardir.Insallah böyle devam ederde fazla yorulmadan yürüye yürüye gol atip farkli skor ile bugünü bitirip Diyarbakira daha dinc ve yipranmamis sekilde gideriz;)

Şimdi maç nasıldı.Daha dogrusu maçta nasıldık.İzleyen arkadaşlar açıklayıcı ve net bir şekilde bilgilendirirse seviniriz ;).

graz - pana maci 0-0 ilk yari bitti insallah graz alir maci

Takım özellikle gol attıktan sonra tempoyu çok iyi düşürüyor, ikinci yarı 10 dakika baskı kurar 3'ü atarız, sonrada yatarız.

bu ardaya ne oldu onu zaten hiç bilmiyorum.adam yıldız olcakken kendini harcıcak.barış a gelince burda laf söyleyenlerle kavga bile ettim.çünkü haksızlık yapıyolar adama.barışta beyi yok diyenler ayhan ın beynini gördük

Kaptan + 10 Numara + Yeni nesil M.OKTAY.. Cocugun hali ortada. Çok yanlış yaptılar :o

Hakan dışında takım olarak iyiyiz.

Arda bu maçta sanki istekli gibi

Rahat bir maç.Oyun tam istediğimiz gibi gelişti.Golleri de bulduk,şimdi aktif dinlenme yaparak dirençli bir savunma anlayışıyla bir 2.yarı oynamamız lazım.

Bu ortasaha hiç bozulmasa mı ne :D Müthiş baskı yapıyoruz yahu adamlar kaleye bile yaklaşamıyor.

Bu ortasaha ile Total futbol zor

tamam Barış , Mustafa çok koşuyor ama açık konuşmak gerekirse teknik kapasiteleri kısıtlı Özellikle Barış´ın

Tabi ki önemli olan Frankın tercihi ama ben bunu tercih ederdim

........ Mehmet Topal......

..........Elano ........Linderoth

medya bu mactan sonra yine sallicak bize cok eminim

avrupa macinda rakibi kilitledik ama yinede elestirenler olucak :D

...........

Birisi süper oynuyoruz boğuyoruz diyor bir diğeri de sessiz sönük pozisyon yok diyor.. Allah aşkına nası oynuyo takım ? :gs:

Geri
Üst Alt