Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Elano bugün gayet iyi oynadı arkadaşlar yapmayın. Çok fazla gözükmeyen çok temiz işler yaptı bugün sahada, hücum organizasyonlarındaki "PAS TRAFİĞİNDE" hep Mustafa ile beraber onun imzası vardı. Onun dışında birkaç etkili asist pası da yaptı. Nonda ve Kewell daha gününde olsa katkıyı daha net görebilirdik ama onlar pek ayak uyduramadılar. Mesela bugün Arda 3-4 kez etkili çalımlarla başarılı şekilde girdi, onun bu etkili halini farkettiniz çünkü göze batıyor. Çalım Arda'nın tarzının parçası ve ondan beklenmesi gereken birşey ve bunu yapabiliyor, ancak Elano pas futbolcusu ve ondan o tarz göze batan hareketler beklemeyelim diye düşünüyorum. O pas trafiğini organize etsin, ince pas işlerini yapsın, onun dışında çalışkan olsun ki bunları gayet iyi yaptı bu maçta. Daha iyi de olacak, sakatlık belası falan vermezse Allah...

Daha iyi olabilir ama geldiğinden bu yana ortaya fazla bişey koymadı bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ha tamam sezon başı kampına katılmamış olabilir bu bir sebeptir kabul ama iyi demekte objektif olmuyor. Eğer iyi buysa Mustafa'yı hem hücumda hem defansta performansıyla ilah yapmamız lazım bu sene.

Şu mantığa bitiyorum vallaha..

15 milyona mal oluyorsa tabiki Onun 20 biri paraya mal olanın en az 2 katı oynamalı yahu. Zor bişey değilki.

Daha önümüzde lincoln örneği var.

ben hala kötülemiyorum ama iyi diye diye kötü lincolnün bir taraflarını kaldırdık sonra yediğimiz kazık kar kaldı.

ben lincolnu örnek almiyorum

önümüzde bitane emre belezoglu örnegi var

gecen sezon hazirlik kampi yapmadi oda sezon öncesi fenerin ilk yarida oynanan neredeyse bütün maclarinda yedek kaldi

devre arasi ama güc topladi ve fenerin en iyi adami oldu

biraz sabretsek ölürmüyüz bu ezik fenerliler bile bizim altyapimizdan cikmis birine sabretmis

elano kopuk kopuk oynamasina ragmen cok iyi isler yapiyor sahada ben begeniyorum attigi paslar ve yaptigi pres bu haliyle güzel

4tane resmi mac kaldi zaten ondan sonra devre arasi biraz daha sabir arkadaslar hepimiz gercek elano yu görecez

90 dakikada sadece ve sadece 2 pas atıp,sahada hiç görünmeyecekse,sanırım İnamoto bile bunu yapabilirdi..

Maçın ilk dakikasında golü engelledi.. Ardanın kestiği topta dokundu son anda yunanlı oyuncu müdale etti.

Elano bugün gayet iyi oynadı arkadaşlar yapmayın. Çok fazla gözükmeyen çok temiz işler yaptı bugün sahada, hücum organizasyonlarındaki "PAS TRAFİĞİNDE" hep Mustafa ile beraber onun imzası vardı. Onun dışında birkaç etkili asist pası da yaptı. Nonda ve Kewell daha gününde olsa katkıyı daha net görebilirdik ama onlar pek ayak uyduramadılar. Mesela bugün Arda 3-4 kez etkili çalımlarla başarılı şekilde girdi, onun bu etkili halini farkettiniz çünkü göze batıyor. Çalım Arda'nın tarzının parçası ve ondan beklenmesi gereken birşey ve bunu yapabiliyor, ancak Elano pas futbolcusu ve ondan o tarz göze batan hareketler beklemeyelim diye düşünüyorum. O pas trafiğini organize etsin, ince pas işlerini yapsın, onun dışında çalışkan olsun ki bunları gayet iyi yaptı bu maçta. Daha iyi de olacak, sakatlık belası falan vermezse Allah...

Bence de elano bugün iyiydi ve istekliydi.İnş ileride daha iyi olacak.Ayrıca kimse de Lincolnü savunmasın adam bir maç oynayıp elli maç yatıyordu...:2_thumbs_up_-_anima

Ayrıca ;

Kewell 1 maç oynamıyor göze batıyor,

Ayhan formsuz deniyor eleştiriliyor,

Hakan Balta çok kötü deniyor,eleştiriliyor

Elano'ya niye laf söyletilmiyor??

Bu adam parasını almıyor mu?Brezilya milli takımında çatır çatır oynamıyor mu?Galatasaray'a gelince neden duruluyor?

Burada hiç kimse Galatasaray futbol takımına mücadele etmedi diyemez.hepsi aslanlar gibi savaştı...Buna lafımız yok..Hepsine teşekkürler..

Ama Elano'dan çok daha fazlası bekleniyor.Beklediğimiz oyun bu değil..Bizler bunu anlatmaya çalışıyoruz..

İşte cevabı kendin vermişsin zaten.Devamlı oynama...O eleştirildiğini yazdığın futbolcular bu takımda en fazla forma şansı bulan futbolcular.Eğer 3 maç formsuz olurlarsa kimse pek birşey söylemez.Ama bu 10 maçı bulursa eleştirilirler...Elano da onlar kadar şans bulsun onuda eleştirelim.Elano forma şansını kendisi yaratıcak antrenmanlarda çalışıcak formunu artırıcak ondan sonra sürekli 11 'de oynamaya başlıycak gibi bir şey söyliyebilirsin ama bazı oyuncular takımda oynayarak form seviyelerini artırırlar.Hem kewell'ıda 1-2 arkadaşın dışında kimse eleştirmedi.

Daha iyi olabilir ama geldiğinden bu yana ortaya fazla bişey koymadı bunu anlatmaya çalışıyoruz. Ha tamam sezon başı kampına katılmamış olabilir bu bir sebeptir kabul ama iyi demekte objektif olmuyor. Eğer iyi buysa Mustafa'yı hem hücumda hem defansta performansıyla ilah yapmamız lazım bu sene.

Mustafa'ya diyecek söz bulamıyorum zaten, helal olsun...

Elano ise çok da göze batacak bir oyun çok oynamayacak hiçbir zaman ama çok doğru işler yapacak ve takıma çok ciddi katkıda bulunacak, şimdi de bunu gösterdi ama bundan daha iyisini yapacak. Bence bugün eleştirilecek bir oyun oynamadı ama kapasitesine göre "çok çok iyi" de oynamadı, ama bu oyunu atıyorum Barış oynasa kendini aştı derdim, anlatabiliyor muyum?

ben lincolnu örnek almiyorum

önümüzde bitane emre belezoglu örnegi var

gecen sezon hazirlik kampi yapmadi oda sezon öncesi fenerin ilk yarida oynanan neredeyse bütün maclarinda yedek kaldi

devre arasi ama güc topladi ve fenerin en iyi adami oldu

biraz sabretsek ölürmüyüz bu ezik fenerliler bile bizim altyapimizdan cikmis birine sabretmis

elano kopuk kopuk oynamasina ragmen cok iyi isler yapiyor sahada ben begeniyorum attigi paslar ve yaptigi pres bu haliyle güzel

4tane resmi mac kaldi zaten ondan sonra devre arasi biraz daha sabir arkadaslar hepimiz gercek elano yu görecez

Bak bu yazdıkların benim anlatmaya çalıştıklarım. iyi olabilir tabiki o yeteneği varki premier lige kadar gitti ama şu an iyi değil. Bugünde iyi değildi ha takımda sırıtmadı ve ilk dakkalarda bir top çıkardı o ayrı. Ama bunun için kimse 15 milyonunu harcamaz mutlaka başka şeyler yapmalı Elano.

Takım olarak bu maçta iyi oynadık ama su pana bursaya diş geçiremezdi...

İşte cevabı kendin vermişsin zaten.Devamlı oynama...O eleştirildiğini yazdığın futbolcular bu takımda en fazla forma şansı bulan futbolcular.Eğer 3 maç formsuz olurlarsa kimse pek birşey söylemez.Ama bu 10 maçı bulursa eleştirilirler...Elano da onlar kadar şans bulsun onuda eleştirelim.Elano forma şansını kendisi yaratıcak antrenmanlarda çalışıcak formunu artırıcak ondan sonra sürekli 11 'de oynamaya başlıycak gibi bir şey söyliyebilirsin ama bazı oyuncular takımda oynayarak form seviyelerini artırırlar.Hem kewell'ıda 1-2 arkadaşın dışında kimse eleştirmedi.

Bana oynuyosun diyeceğine,Elano'ya söyle de biraz top oynasın..

15 trilyonluk adam bu olamaz.BUna hakkı yok.Sorumluluk almıyor.El belde,taç çizgisinin kenarında ben de bilirim beklemesini.

2 öldürücü pas atmışmış,falan filan.

Gücünü gereksiz yerlerde boşa harcıyor.

M.City'deki o güzel çalımları,ortaları golleri göstersin bize...

Sahada gezinmeleri değil...

Üzerindeki formanın ne kadar değerli bir forma olduğunu birisi ona anlatmalı..

City'deki izlediğim Elano bu değildi..

Ve milli takımdaki...

Bu işte bi iş var..hayırolsun..

elano hakkında negatif yorum yapanlar hayy elano sizi kovalasın emi buda bende size şimdi onu alın özeti açın izleyin ama iyi izleyin:pasta::pasta:

İzledik hocam izledik,senin hatrına tekrar izleriz hiç sorun değil.

Keşke bizi kovalasada biz söylediğimiz lafları yutsak,en başta ben mutlu olurum ama görünen köy kılavuz istemiyor.Bizim elanodan istediklerimiz ile elanonun bize verdikleri ters orantılı dolayısı ile sadece güzel pasör olması yetmiyor.

Ben bugün elanonun oyunu hakikatten "kaçak dövüşmek" olarak tabir ediyorum.

Bugün elanoyu çok beğenmek aslında kendimizi kandırmakdır.

Maçın özetini tekrar tekrar izliyorum,elanonu bize vereceği katkılar bu kadarmı olmalı sizce? boşluk yarattı,aralara kaçdı,1-2 pas verdi diye elano şu maçda muhteşem oynayan bir arda ve bir mustafa sarpın hakkını yemez sayılmazmı?

Ben elanoyu papuadaki bir takımdaki oyuncu ilede kıyaslamıyorum,kendi takımdaki oyuncular ile kıyaslıyor ve yorumluyorum.İnanın elanonun yapması gerekenler bu maçdaki yapması gerekenler değildi,benim ve benim gibi düşünen arkadaşların genel yorumu budur.elanonun çok iyi pasör olup "elano pasördür fazlasını beklemeyin" demek hakikatten diğer oyuncularımıza haksızlık etmekdir...

Bak bu yazdıkların benim anlatmaya çalıştıklarım. iyi olabilir tabiki o yeteneği varki premier lige kadar gitti ama şu an iyi değil. Bugünde iyi değildi ha takımda sırıtmadı ve ilk dakkalarda bir top çıkardı o ayrı. Ama bunun için kimse 15 milyonunu harcamaz mutlaka başka şeyler yapmalı Elano.

Yeteneklerinden şüphe duyuyormuyuz..hayır.. yapacak az daha sabır ..

Elano'nun ciğeri ve fiziği maçta devamlı olmasına yetmiyor malesef. Kopuk kopuk oynuyor; bir var bir yok..

Star tv maçın özetini verecek mi tekrar?

bana göre Elano emre nin brezilya versiyonudur sadece 1-2gömlek daha üstün

emre suanda fenerde ne yapiyorsa aynisini Elano bizde yapicak yani cok kosacak, pres yapacak, uzun toplar atacak, calim atacak ve uzaktan goller atacak

bunun icin sadece güclü olmasi lazim ve kondisyonu iyi olmali bunuda sadece devre arasinda halledebilir

İzledik hocam izledik,senin hatrına tekrar izleriz hiç sorun değil.

Keşke bizi kovalasada biz söylediğimiz lafları yutsak,en başta ben mutlu olurum ama görünen köy kılavuz istemiyor.Bizim elanodan istediklerimiz ile elanonun bize verdikleri ters orantılı dolayısı ile sadece güzel pasör olması yetmiyor.

Ben bugün elanonun oyunu hakikatten "kaçak dövüşmek" olarak tabir ediyorum.

Bugün elanoyu çok beğenmek aslında kendimizi kandırmakdır.

Maçın özetini tekrar tekrar izliyorum,elanonu bize vereceği katkılar bu kadarmı olmalı sizce? boşluk yarattı,aralara kaçdı,1-2 pas verdi diye elano şu maçda muhteşem oynayan bir arda ve bir mustafa sarpın hakkını yemez sayılmazmı?

Ben elanoyu papuadaki bir takımdaki oyuncu ilede kıyaslamıyorum,kendi takımdaki oyuncular ile kıyaslıyor ve yorumluyorum.İnanın elanonun yapması gerekenler bu maçdaki yapması gerekenler değildi,benim ve benim gibi düşünen arkadaşların genel yorumu budur.elanonun çok iyi pasör olup "elano pasördür fazlasını beklemeyin" demek hakikatten diğer oyuncularımıza haksızlık etmekdir...

ben kendi adıma konuşayım maçın adamı Sarptır diye yazdım M.Sarpın topiğine. ardından Arda gelir.. Elano konusuna gelince herhafta üzerine birşeyler daha ekliyor 3 4 haftadaki Elanodan daha iyidi bugün..

Geri
Üst Alt