Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

taraftar cok kötüydü ataga cikiyoruz taraftar hic rakibi baski altina almiyor

böyle devam edecekse seyicisiz oynayalim daha iyi

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

bu arada sabri topa vururken niye yere dusuyo anlamiyorumm ya hep ayni sey:)

ayakta dur sakin vur topa baba ya:)

ardaya da biri top versin o biyerde oynasin

golde bile elanodan alip biseyler yapma cabasindaydi allahtan elano tek top yaptida gol oldu

Galatasaray'ın hep bir huyu var.Ne zaman bir son torba takımı gelse Uefa'da olsun,Şampiyonlar Ligi'nde olsun mutlaka puan kaybediyor Ali Samiyen de .Deplasmanda kesin kazanacağımız bir takıma karsı puan kaybettik.2. devre de ki 60-75 arası oyun iyiydi.Ama son 10 dakika bizmikiler bitti.İlk devrede de son 10 dakika iyi baskı kurmustuk ama adamlar attı yine ilk ataklarında.Ama ne kadar iyi oynayıp,beceriksizlikten de dert yansak bugün orta saha defansif anlamda hiç iyi alan daraltamadı,iyi kontraya çıkan bir takım olsa 2-3 tane atıp gidebilirdi.İyi oynayan oyuncular

1)Sabri Sarıoğlu(bunu da mı söyleyecektim)

2)Kader Keita

3)Emre Aşık(sırf gödüğü sarı kart bile yeter)

Hayal Kırıklıkları

1)Arda(Sabri'ye verdiği şık pas dısında çok vasat altı oynadı,topu ayağında çok tuttu,güçsüzdü.)

2)Elano(Golü attırdığı pozisyon dısında,istekli ama çok top kaybı ile oynadı.)

3)Kewell(ayaklarına hükmedemedi)

4)Mehmet Topal(Ayhan çıktıktan sonra iyi ama oyun geneli kötü,bu çocuk çift orta saha da oynayamıyor,tek bırakacaksın onu)

M.topal ve H.balta kahrettiler beni yahu.bence bu ikisinin kötü degil çooook kötü olması takımı cook etkiliyor.2 kişi eksik oynadık resmen.yahu insanda az bişey yav azıcık bişey teknik olmaz mı.neyse Rejkaart hocamız halleder.görmüştür herhalde.bence devre arasında ilk isteyecegi sol bek ve iki yönlü bir orta saha.

Liderliği zora soktuk renkdaş panatinaikosun kazanmasıyla.Deplasmanda yendiğimiz takımı yeniden mücadelenin içine soktum bu beraberlikle

D.Bükreş kazansa idi o dediğin olurdu. Pana D.Bükreş 'i dışarıda yenerek bize büyük iyilik etmiştir.

Futbolun garantisi yok ama deplasmanda kazanan takımların evinde de galip geleceğini düşünürsek. Bükreş ve Pana 'dan +3 puan daha öne geçeceğimiz bile düşünülebilir.

Öncelikle skor yorumculuğu yapmıyacağamı söyliyim

Bugün çok istediğim şey oldu ve nihayet Elano orta sahanın tam ortasında oynamaya başladı. Lig maçında yedek kalmak, Aydın oyuna kurtarıcı olarak girerken oyunu kenardan izlemek ona büyük bir hırs vermişti. Çok mücadele etti güzel pas denenemeleri yaptı.

Nihayet beklediğimiz Xavi tarzı oyuncumuzu kazanmış olduk.

(ona sinirlendiğim tek yer durum 1-1ken o ortaya uçarak vole vurmaya çalışmasıydı

basit bir kafa vuruşuyla golü bulabilirdik)

Orta sahamız iyiydi bugün sadece Mehmet yavaşlattı biraz ve hiç ileri olumlu pas atamadı

ama Elanonun zaman zaman defansa kadar gelip topu alması beni sevindirdi...

Bu beraberlik beni hiç etkilemedi çünkü 10 kişiyle savunma yapan bir takıma karşı oynadık...

SAbri iyi oynadı.Balta herzamanki gibi Asley cole gibiydi:)

Şaka bi yana Mehmet,Sabri ve Hakan beklendiği gibi kötüydü:)

Fakat Arda ve Servet çokkk kötüydü yaaa

Ama arkadaşlar hala aranızda Sabri görevini yaptı iyidi diyenler var.Siz ne içiyonuz su niyetine bir araştırın.Sağlığınızla oynamayın renkdaşlar.Renkdaşlar diyorum bakın sadece Gs liler yani.Aramızda f5 liler var dikkat edin.SAbriye iyi diyenden şüphe edin.Ya sarhoş yada malum:))

Takımımız kötü arkadaşlar.Umarım toparlanırız en kısa sürede.Kimse kimseyle yardımlasmıyo.Herkes kahraman olma havasında disiplinsizlik var son maclarda.Erken havalandı oyuncular.Sanırım biz Türkler bir seyı iyi yaptıgımızda hersey bitti zannediyoruz.Umarım toparlanırız yoksa ankaragucu ts d.bukres ve f5 maclarından kotu ayrılırız.

Bu gecenin en güzel yanı ; doksan dakika susmayan taraftarımızı yürekten kutluyorum.

Harikaydılar.

Sezon başından beri mağlubiyetimiz yok yanılmıyorsam doğru mu ?

arda'yi dinleyin de bi susun:)

kaptan iste yuru kocum

İki maçtır kale önünde artistlik sevdamız olmasa ikisinide kazanacağız,önce Keita şimdide Elano ne gerek var kardeşim uçarak voleye...

Karamsar olucak kadar kötü oynamadık. Bu gruptan lider çıkarız merak etmeyin.

)))))))))))))))))))))

super yaa. Biri "Taraftar harikaydi" diyor, oteki " rezalet" diyor.

Biri "Sabri macin adami "diyor oteki "sabriyi nasil begenirsiniz" diyor.

Rezil futbol oynayan Hakan, herzaman ki gibi iyi oynadi diyenlerde var.

"Elano hayal kirikligi." " Elanoyu begendim." vs. vs.

Elano'yu beğendim diğer maçlara göre..Aslında çok daha iyi paslar atabilirdi ama hem rakibin kapanması hemde takımın top bizdeyken eli belinde dolaşması pas hatası yapmasına sebep oldu..

Bu arada Baros'uda çok beğendim bazı pozisyonlarda..

Bu bize yakışmadı ama maç içinde yapılan baskı iyiydi. Karşı takım anti futbol oynadı resmen. 10 kişi defans yaptılar. Bu tür takımlara karşı erken gol atmalıyız. Zira attık ama hakem vermedi dangoz. Elano,Keita,Baros,Ayhan,Servet çok mücadele ettiler , çok koştular. Özellikle Elano aşırı çabaladı , devamlı bişeyler yapmak istedi. Bitane de Asist yaptı.

Arda hakkında bikaç şey söyleyeceğim. Arda bu takımın yıldızlarından biridir. Galatasaray'ın ruhudur da. Çok iyi Galatasaray'lıdır. Hay hay lafım sözüm yok ama eğer o gün içinde bi sorun varsa, moralin bozuksa, ruhsuz oynuyorsan ; taktığın pazubandı Ayhan'a veya Sabri'ye veyahutta Emre'ye vermek zorundasın. Kaptan takımı ateşler, kaptan takımı saha içinde yönetir. Fakat Arda somurtup somurtup top oynuyor.Bu olmaz, bu olmaaz..

Ayhan-Kewell değişikliği çok riskliydi. Zira bol bol da pozisyon verdik ama gol yemedik. Birazcık çoğalarak çıksaydı Sturm Graz gol de atardı ama onlar da beraberliğe razıydı. Kewell yerine keşke Aydın girseydi demekten de kendimi alamıyorum o ayrı..

Sonuç olarak , benim anlamadığım bi sorun var takımda. Sezonu erken açtığımızdan dolayı da olabilir. Hücumcuların formsuzluğu da olabilir.

Bugünkü takımı beğenenleri anlamak mümkün değil..

Karşımızdaki takım Süper Lig'de ligde kalmaya çalışacak ayarda bir takım, belki okadar bile diğil... Bu takıma hiçbir şekilde organize atak gerçekleştiremedik... Pozisyonumuz yok.. Hiçbir şekilde onları ezemedik, adamlar sadece Galatasaray'la deplasmanda oynadıkları için kapandılar, kendimizi kandırmaya gerek yok... Normal şartlar altında tak tak pasları koyup adamları pas manyağı yapıp nereye geldiklerini şaşırtmamız lazımken, adamlar gayet güzel bir puanı aldı gitti, yenebilirlerdide, eğer son adamları biraz kabiliyetli olsaydı, ama çok dandik bir takımlar...

Arda'da inanılmaz bir düşüş var, çalımları baymaya başladı.. Elano çok, çok kötü... Keita laubalileşmeye başladı... Topal oyunu okuyamıyor.. Servet çok yavaş... Balta dümdüz oynuyor ve katkı yapamıyor... Baros sahanın en iyisiydi bugün... Kewell'da formsuz gözüküyor... Sahaya dağılım iyi ancak futbolcular top oynayamıyor.. Bugün karşımızda Real Madrid olsa fark yiyebilirdik...

Renkdaş tamam eleştir ama sende b.kunu çıkarmışsın yani.Pozisyon yok diyosun 1 metreden direğe ben vurdurmadım herhalde o topu.Keita laubalileşmiş diyosun bende sana yuh artık diyorum adamın dalağı şişti be koşmaktan nasıl maç izliyosunuz anlamıyorum ki.Bugünkü iyilerden biriydi.Elano çok top kaybetti ama baroşa gol pasını veren ve net 2 pozisyona giren de elanoydu.Eleştiriyosun bari iyi yaptıklarını da söyle ve çok çok kötü de değildi.Ayrıca strum graz bizim ligde çoğu takımdan daha iyi bir feplasman takımı.Ben bunu söyleyebiliyorum çünkü bütün lig maçlarını lig tv den izliyorum ve bizim ligimizde iyi kapanıp iyi pas yaparak çıkan takım sayısı 3-4 ü geçmez.Lütfen eleştirirken biraz ölçülü eleştirin.Kewell konusunda haklısın balta konusunda da haklısın ve diğer birkaçında da ama eleştirmek için eleştirdiğin adamlarda var

kötü oynadığımız bir gerçek..ama maçı kazanmak için tüm silahlarımızı denedik olmadı..

evimizde alınan üst üste iki beraberlik moralleri bozacaktır muhtemelen..

Arkadaşlar kötü oynarsa bir takım kötü oynamış diyebileceksin bizler şakşakçısı değiliz bu takımın taraftarıyız. İnsanları hemen "skor yorumcusu", "vay efendim tabelacı" diye yaftalamak hiç hoş değil! İzlediğini anladığını anlatacaksın, bozuk plak gibi "çok iyi, aliyyülâla" diye sayıklarsak medyadaki bir kısım holigan yazardan hiçbir farkımız kalmaz.

Taraftarlarımızdan ricam "Mavi Boncuk" şarkısının bestesini yavaşlatıp "Nevizade Geceleri" isimli saçmalığa çevirmelerinden tiskiniyorum. Sahada futbolcuyu ekran başında beni uyutacaklar ama bir maç bakalım ne zaman. Bu resmen ninnidir, uğultudur takımı uyutmaktadır. Eski maçları izleyip tribün nasıl olurmuş görsünler oraya ninni söylemeye gitmesinler!

Geri
Üst Alt