Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

SAbri iyi oynadı.Balta herzamanki gibi Asley cole gibiydi:)

Şaka bi yana Mehmet,Sabri ve Hakan beklendiği gibi baltaydı:)

Fakat Arda ve Servet çokkk kötüydü yaaa

Ama arkadaşlar hala aranızda Sabri görevini yaptı iyidi diyenler var.Siz ne içiyonuz su niyetine bir araştırın.Sağlığınızla oynamayın renkdaşlar.Renkdaşlar diyorum bakın sadece Gs liler yani.Aramızda f5 liler var dikkat edin.SAbriye iyi diyenden şüphe edin.Ya sarhoş yada malum:))

Takımımız kötü arkadaşlar.Umarım toparlanırız en kısa sürede.Kimse kimseyle yardımlasmıyo.Herkes kahraman olma havasında disiplinsizlik var son maclarda.Erken havalandı oyuncular.Sanırım biz Türkler bir seyı iyi yaptıgımızda hersey bitti zannediyoruz.Umarım toparlanırız yoksa ankaragucu ts d.bukres ve f5 maclarından kotu ayrılırız.

Sabri'nin 2 tane pas hatası var.1 tane de kötü ortası.Onun dışında yapabileceğinin en iyisini yaptı.Ben böyle oynamasına razıyım.Bu kadar yürüyen adam varken Sabri gereğinden fazla iyi gözükmüş de olabilir tabi.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

Franco : Her zamanki gibi iyiydi.

Sabri : Sıradan oyununu oynadı, ekstradan bir topu direkten döndü.

Servet : Defansta adamlarla savaştı helal olsun, bir de gereksiz yere ileri çıkıp adam çalımlama sevdasını bıraksa iyi olacak.

Emre : Kritik bir anda adamlar gol atacakken çok güzel bir faul yaparak tecrübesini konuşturdu, böyle devam.

Mehmet Topal : Bu takımda bu adamın işi yok, en iyi oynadığını zamanlarda bile pas özürlü bir futbolcu kendisi.

Ayhan : Sakatlıktan yeni çıktı, fena değildi, kondisyon depolaması lazım.

Keita : Teke tekte geçemiyeceği adam yok ama ikili bastıklarında topu kaybediyor, son hamlelerde biraz heyecan yapıyor sanki. :) Ama genel anlamda iyiydi.

Arda : Bosna maçından sonra büyük bi düşüş yaşadı, kafa olarak dünya kupasına gidememenin hala üzüntüsünü yaşıyor sanırsam. :) Gereksiz yere gidip ön liberolardan ne diye top alıyor bilmiyorum. :)

Elano : Fizik olarak yetersiz, 60'dan sonra hepten oyundan düştü, durmadan uzun paslar atmaya çalıştı o yüzden. Genel olarak görüşüm bu adam tam istediğimiz gibi değil sanırsam, elimizde patladı demek istemiyorum ama öyle gibi duruyor. Umarım yanılırım..

Kewell : Bu sene hep yokları oynuyor, sisteme alışamadı sanırım. :S

Baros : Çok çalıştı didindi, birkaç tane kaçırdı ama golünü attı. Fakat kapalı savunmalara karşı pek birşey yapamıyor. (Şimdiden söylüyorum eğer fener maçında oynarsa Lugano-Bilica arasında kaybolur gider)

Genel olarak ileri gidenler geriye pek koşmuyor ve takım 70'den sonra komple tükeniyor gibi. Bir de ileride top kimin ayağına gelirse herkes kendisine atılmasını bekliyor, topa sahip olan adama yardıma gelmek falan yok. :)

bu akşam kötü oynadık. Eskişehir maçından sonra bu futbol hepimizi gerdi. Bu haftada ligde puan kaybedersek bu forumda bile insanları gazlamaya çalışan sanal galatasaraylılar ve angut medyası yaratacağı ortamı çok merak ediyorum.

frikigi niye Elano ya attirmadılar bi türlü anlayamadim.takımda bi devrecilik var sanırım (askere gidenler iyi bilir)adam orada serbest vurus kullanmayacakta nerede kullanacak?ayrıca Elano orta sahanın ortasına gecince gayet iyi oynadı bence

Şaka bi yana Mehmet,Sabri ve Hakan beklendiği gibi baltaydı:)

Ama arkadaşlar hala aranızda Sabri görevini yaptı iyidi diyenler var.Siz ne içiyonuz su niyetine bir araştırın.Sağlığınızla oynamayın renkdaşlar.Renkdaşlar diyorum bakın sadece Gs liler yani.Aramızda f5 liler var dikkat edin.SAbriye iyi diyenden şüphe edin.Ya sarhoş yada malum:))

Takımımız kötü arkadaşlar.Umarım toparlanırız en kısa sürede.Kimse kimseyle yardımlasmıyo.Herkes kahraman olma havasında disiplinsizlik var son maclarda.Erken havalandı oyuncular.Sanırım biz Türkler bir seyı iyi yaptıgımızda hersey bitti zannediyoruz.Umarım toparlanırız yoksa ankaragucu ts d.bukres ve f5 maclarından kotu ayrılırız.

ne yani sabri ye iyi diyen fenerlimi oluyo töbe töbe

kewela bi cozum lazim tek kanatli gidiyoruz asil sorun bu

zavalli keita canla basla ugrasiyo

rakibin kafasini karistirabilmek icin soldaki kanadin islemesi lazim

ama kewelada suc bulamiyorum

arkasindaki adam orta sahayi gecmiyor

daha kotusu sol tarafa acilan ve rakip defanstan donen her topu rakip topluyor hakan balta ep geri kactigi icin

tamam savunma ok de biyere kadar

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

pozisyon bulduğumuzu söyleyen arkadaşlara yazıyorum ;

hiçbiri pozisyon diğildi, artık Galatasaray'sın kendi evinde oynuyorsun, bırakta top yaklaşsın biraz kaleye...

pozisyondan kastım; tak tak üçgen paslarla girilmiş takım oyunundan doğan pozisyonumuz yok... İngiliz takımlarının evine gelen takımlara uyguladığı afallatıcı oyun yok... Orta yapıyor önüne düşüyor pozisyon.. bundan bahsetmiyorum.. futboldan bahsediyorum... kapanan takımlara kilidi açmada çok ama çok zorlanıyoruz...

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Ara sıra puan kaybedicez ki hatalarımızı görelim aksi taktirde bir söz vardır "Hızlı koşan atın pisliği seyrek düşer" yeneriz yeneriz ondan sonra ileriki turlarda geçen seneki gibi bir Hmaburg beraberliği alırız herşey boşuna gider işte mağlup olmadan puan kaybedelim ki hatalarımız nerede görelim Rijkaard işini bilir...

Arda ile Keite olmasa pozisyon bulamıycaz dikkat ederseniz bütün pozisyonları bu adamlar bireysel yetenekleri ile yaratıyor. Kewell Baros Elano etkisizler. Özellik le Elano bu akşam inanılmaz goller kaçırdı...

)))))))))))))))))))))

super yaa. Biri "Taraftar harikaydi" diyor, oteki " rezalet" diyor.

Biri "Sabri macin adami "diyor oteki "sabriyi nasil begenirsiniz" diyor.

Rezil futbol oynayan Hakan, herzaman ki gibi iyi oynadi diyenlerde var.

"Elano hayal kirikligi." " Elanoyu begendim." vs. vs.

Sevgili Barış

Anadolu'nun bir köşesinde her vatandaş gibi TV'den maç izlemeye çalıştık.

Tv hoparlörlerinden taraftarımızın 90 dk. susmayan tezahüratları geliyordu. Maçı stad 'da izleyen bir renkdaşım bu konuyu aydınlatırsa biz de gerçeği öğrenmiş oluruz..

Sevgiyle kalın.

frikigi niye Elano ya attirmadılar bi türlü anlayamadim.takımda bi devrecilik var sanırım (askere gidenler iyi bilir)adam orada serbest vurus kullanmayacakta nerede kullanacak?ayrıca Elano orta sahanın ortasına gecince gayet iyi oynadı bence

Sanki Kewell frikik ustasi da o vuruyor. Anlamadim gitti.

Bir Elano, 2 Keita olmali frikikciler.

ne yani sabri ye iyi diyen fenerlimi oluyo töbe töbe

Töbe töbe mi?

Dediğim gibi arkadaslar.Bu adam su diye ne içiyo acaba merak ettım.Oğlum evladım seni kandırıyolar sen aslında yoksun.Yasadığını zannettıgın sey aslında hayal :)

Soyledıklerımden bıseyler anladın mı bılmıyorum ama

Töbe töbe yaa:))

arkadas yaa :):)

Bir sezon boyunca sürekli maç kazanacağız diye birşey yok arkadaşlar. Şu an bir düşüşte oldugumuz doğrudur, 2 hafta, belki 4 hafta daha sürecektir. Hemen asıp kesmeyelim.

Bu takımın kadrosu, teknik ekibi, potansiyeli ve neler yapabileceği ortada. Günlük başarılar mutlı etmesin bizi, biz G.Saray taraftarıyız.

Eleştirilecek yanlarımız elbette var ama sınırı aşmamak önemli.

Takımımıza yapılan yatırımlara saygı duymalı ve sabretmeliyiz..

yahu sabrinin direkten donen topunu mu sayim sana

barosun onune atilan, ardaya birakamadigi topu mu

kewelin sonadami gecemedigi pozisyonu mu

illa barcelona istemeyin iki gunde cezasahasinin orda paslascak verkac yapcak

bu takimin tek sorunu su olur, bi kac mac kazanamazsa psikolojik baski bitirir takimi

ona firsat tanimayacaktir teknik ekip

Franco: 7

Sabri: 6

Servet: 6

Emre: 7

Mehmet Topal: 1

Ayhan: 5

Keita: 8

Arda: 5

Elano: 5

Baros: 6

Kewell: 5

:rolleyes:

Şaka bi yana Mehmet,Sabri ve Hakan beklendiği gibi kötüydü:)

Emin ol ki ankaragücü ve özellikle ts maçı çok rahat geçecek.D.bükreşe bişey diyemem izlemedim o takımı ama deplasmancı onlarda

kewela bi cozum lazim tek kanatli gidiyoruz asil sorun bu

zavalli keita canla basla ugrasiyo

rakibin kafasini karistirabilmek icin soldaki kanadin islemesi lazim

ama kewelada suc bulamiyorum

arkasindaki adam orta sahayi gecmiyor

daha kotusu sol tarafa acilan ve rakip defanstan donen her topu rakip topluyor hakan balta ep geri kactigi icin

tamam savunma ok de biyere kadar

kesinlikle haklısın,son maçlarda gerçekten keitaya acımaya başladım,çoğu atağı onun üzerinden gerçekleştirmeye çalııyoruz, o da bir yere kadar. Hakan balta da geçen sene oynadığı futbolun çok gerisinde,herhalde içtiği sigaralar engelliyor artık kendisi:mad:

Arda ile Keite olmasa pozisyon bulamıycaz dikkat ederseniz bütün pozisyonları bu adamlar bireysel yetenekleri ile yaratıyor. Kewell Baros Elano etkisizler. Özellik le Elano bu akşam inanılmaz goller kaçırdı...

elano cok etkisizde ve inanilmaz goller kacirdi:)

baba adam orta sahada oynuyoooooooooooo

allah akil fikir versin

guiza etkisizdi cok gol kacirdi demek bile tartisilir ama senin ki tam bomba:)

17 Resmi maçta... 14 Galibet 3 beraberlik 0 mağlubiyet...

Atılan 42 gol, yenilen 10 gol...

Ve tü kaka bir takım...

Taraftar?

Geri
Üst Alt