Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu
Sabri'nin 2 tane pas hatası var.1 tane de kötü ortası.Onun dışında yapabileceğinin en iyisini yaptı.Ben böyle oynamasına razıyım.Bu kadar yürüyen adam varken Sabri gereğinden fazla iyi gözükmüş de olabilir tabi.
SAbri iyi oynadı.Balta herzamanki gibi Asley cole gibiydi
Şaka bi yana Mehmet,Sabri ve Hakan beklendiği gibi baltaydı
Fakat Arda ve Servet çokkk kötüydü yaaa
Ama arkadaşlar hala aranızda Sabri görevini yaptı iyidi diyenler var.Siz ne içiyonuz su niyetine bir araştırın.Sağlığınızla oynamayın renkdaşlar.Renkdaşlar diyorum bakın sadece Gs liler yani.Aramızda f5 liler var dikkat edin.SAbriye iyi diyenden şüphe edin.Ya sarhoş yada malum)
Takımımız kötü arkadaşlar.Umarım toparlanırız en kısa sürede.Kimse kimseyle yardımlasmıyo.Herkes kahraman olma havasında disiplinsizlik var son maclarda.Erken havalandı oyuncular.Sanırım biz Türkler bir seyı iyi yaptıgımızda hersey bitti zannediyoruz.Umarım toparlanırız yoksa ankaragucu ts d.bukres ve f5 maclarından kotu ayrılırız.
Sabri'nin 2 tane pas hatası var.1 tane de kötü ortası.Onun dışında yapabileceğinin en iyisini yaptı.Ben böyle oynamasına razıyım.Bu kadar yürüyen adam varken Sabri gereğinden fazla iyi gözükmüş de olabilir tabi.