Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

17 Resmi maçta... 14 Galibet 3 beraberlik 0 mağlubiyet...

Atılan 42 gol, yenilen 10 gol...

Ve tü kaka bir takım...

Taraftar?

taraftar lay lay lom edebiyatına devam ediyor. M.United ve liverpool taraftarların verdiği tepkileri bir düşünün.bizde saçma sapan,uyku getiren,sıkınt veren marşlar,adamlar bütün kornerlerde,güzel pasalarda,bütün suçlarda gök gürültüsü gibi tepki veriyorlar.Amigolar da zannediyor ki nevizade geceleri rakip üzerinde baskı kuruyor. Maçta koysunlar orjinal çıldırın cdsini dinleyelim o zaman.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç Sonucu

Tabii ki sürekli kazanmıycaz ama oynadığımız takım Sturm Graz.3 yıldır transfer yapmayıp sadece altyapı oyuncularıyla ilerlemeye çalışan bir takım diyorlar ne kadar doğru bilemem.O sağlı sollu gelen,ayağa pas yapan takım kaç maçtır yok.Bireysel çabalarla birşeyler yapmaya çalışan oyuncular var sahada.Rakip sadece mücadele etti.Bu kadar pozisyon vermemiz bile normal değil.Yediğimiz golden önce 2-3 tane tehlikeli pozisyon oldu.Gol zaten acayip 5 kişinin arasında o adam vurabiliyorsa savunma anlayışında bir problem vardır.2. yarıdakilerde orta sahanın boş kalması etkiliydi ama iyi savunma yapıp,hızlı çıkan her takım bizi zorlayacak bu çok net belli.Ben stoper isteğimden vazgeçemeyeceğim sanırım.

elano cok etkisizde ve inanilmaz goller kacirdi:)

baba adam orta sahada oynuyoooooooooooo

allah akil fikir versin

guiza etkisizdi cok gol kacirdi demek bile tartisilir ama senin ki tam bomba:)

3 tane yüzde yüzlük gol kaçırdı bunlardan birii atsa maç bitcek. Eleştirmek tartışılır düyosun bu adamın işi ne gol atcak gol pozisyonlarıo hazırlıycak. Orta sahada oynuyoda sanki defansa yardım mı ediyo bu akşam Mehmet Sabri Servet oynamasaydı en az 3-4 gol yerdik...

Ankaragucu mac konusu acilsin artik taraftar ne kadar degismis gorelim..

bkz: 1-2 aliriz, berabere bitebilir,

Elano bugün Arda'dan çok daha iyiydi..

Sabır Sabır Sabır...

Staddan gördüklerim:

1-)Sabri tam 3 defa ortasahada bekleyip geri koşu yapmadı.Bu yüzden 2 pozisyon verdik,biri gol oldu.Hatta 1 pozisyonda Emre Aşık'da ilerdeyken Keita doldurdu ikisinin kademesini.O direkten dönen pozisyon dışında hiçbir olumlu katkısı yok.

2-)Elano iyi değildi,kabul etmek gerek.Ancak yanına Arda gelince daha efektif olduğunu gördük,bu da bir artı oldu.

3-)Keita bir kanat oyuncusu olmadığının farkına varmalı.2 yarıda yaptığı içeri girmeleri ilk yarı daha sık yapsaydı,skor çok daha farklı olurdu.

4-)Topal'ın vücudu ile kafası tamamen ayrı yerlerde,çok kötü paslar attı,çok kötü toplar kaptırdı.

5-)Bu lafım ise taraftarlar için.Sağolsunlar,hepberaber stadı doldurduk ama tribünler ölmüş.Eski açığın orta kısmı dışında stadda tezahurat yapan yok,haydi kapalıyı geçtim yeni açık bile çok suskundu maçta.

6-)Hakem rezaletti,eğer verilmeyen gol faulse 6.hakemi tebrik ederim.Faul değil ise,allah belasını versin.

taraftar lay lay lom edebiyatına devam ediyor. M.United ve liverpool taraftarların verdiği tepkileri bir düşünün.bizde saçma sapan,uyku getiren,sıkınt veren marşlar,adamlar bütün kornerlerde,güzel pasalarda,bütün suçlarda gök gürültüsü gibi tepki veriyorlar.Amigolar da zannediyor ki nevizade geceleri rakip üzerinde baskı kuruyor. Maçta koysunlar orjinal çıldırın cdsini dinleyelim o zaman.

+++100 hala bıkmadılar şu 4 sene üstüste trilaylaylaylayom bestesinden...Bana gına geldi valla...Sırf dediğin gibi pozisyonlarda wooooow flana deseler daha makbule geçer....:)

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-1 Sturm Graz SK | 1 Ekim | Maç sonucu

Son iki maçta takımımızda düşüş var. Maçta çok pozisyonlara girmemiz bizi yanıltmamalı. Bugün pozisyon bulduk fakat karşı takıma da çok pozisyonlar verdik. Orta saha oyuncularımız geriye pek fazla yardım etmiyor. Savunmamızın arkasına atılan toplarda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bugün servet ve emre aşık tecrübeleriyle pozisyonları beltaraf etmeyi başardılar fakat daha güçlü takımlar karşısında oldukça zorlanırız . O oynamalıydı bu oynamalıydı konularna pek girmek istemiyorum çünkü hangi oyuncumuz oynuyorsa oynasın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor fakat bazı oyuncularmızdaki ciddi performans eksikliği tüm galatasaray severlerin gözüne çarpıyordur . Biraz daha kontrollü oynamamız gerekiyor. Ne olursa olsun takımımız iyi takım ve oluşabilecek sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracaklarnı olumsuz havayı üzerinden atacaklarını düşünüyorum.

Herkese iyi akşamlar.

+++100 hala bıkmadılar şu 4 sene üstüste trilaylaylaylayom bestesinden...Bana gına geldi valla...Sırf dediğin gibi pozisyonlarda wooooow flana deseler daha makbule geçer....:)

he yav nedir bu yahu birazcık gaz verin su takıma ovvv falan diye tepki verin pozisyonlara

derbileri bir düşün arkadaşım, taraftar her pozisyonda maçın içinde her harekette,her pasta o tepkileri vermeli.

yav garip milletiz bir önceki maçta elanoyu niye almadı diyorlar..adam 90 dakika oynuyor bu maçta bu sefer niye oynadı diyorlar..ne diyeyim rijkaarda allah sabır versin..

Berbat oynadik.Sabir sabir diyoruz ama insallah duzeliriz.Bakiyorumda maçin kurbani Mehmet T seçilmis,yazik diyorum.

Sezon başında bir karar aldım bu sezon takım ne kadar kötü olursa olsun eleştirmeyeceğim diye.Çünkü bu yıl bir geçiş sürecidir.Bu yıl başarısızlık olabilir ama Rijkaard sistemi en geç gelecek yıl oturtacaktır.Beklediğimden daha da iyi başladık sezona.6'da 6 yapılmasını beklemiyordum.Ama bu galibiyetler olduğundan fazla abartıldı.Sanki uzay takımıymış ve artık hiç puan kaybetmeyecekmiş gibi bir hava oluşturuldu ki ben bu havanın içinde olmayanlardandım.Her maçtan önce temkinliydim yine öyleyim.Son 2 maçta alınan kötü sonuçlar olabilir.Bunu abartıp asıp kesmek yersiz.Sabırlı olmak gerek.İsterse hiçbir cephede başarılı olmasın ben bu ekipten umutluyum..

Berbat oynadik.Sabir sabir diyoruz ama insallah duzeliriz.Bakiyorumda maçin kurbani Mehmet T seçilmis,yazik diyorum.

Neye sabır sabır diyoruz arkadaşım.İlk puan kaybı Pazar günü Eskişehir,ikinci puan kaybı perşembe.Yani 4 gün.4 gündür sabır mı çektin.Ayrıca sabır 4 günde tükenen bir olgu mudur?

Yazik denilecek bir sey yok,her mac ayni sekilde devam ediyorsa soylenir tabii ki,son 2 mactir servet de gereksiz isler yapiyor,hepsi soylenir,

Ben sampiyon oldugumuz sene izledigim M.Topali ozluyorum ve uzuluyorum izlerken,Kewell,Keita disinda da birinin digerinden farki yok gozumde,

iyi oynasa iyi deriz.Ayrica cok iyi oynayarak kazanmiyorduk bazi maclari,bu skora yansiyinca boyle oldu,

skor taraftarlari ve kendini yorumcu zanneden kitle de hortladi ama iyi oldu,erken oldu,10.hafta fb-GS Topiginde performanslarini ayni sekilde bekliyorum..

Geri
Üst Alt