Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Maç Sonucu

Bizim yedekler güzel mücadele etti.Yalnız bu servet'e okadar paralar veriyolarsa hemen yollasınlar.Çok ağır adam.Hani şu maç iddialı olsaydı,adamlar bizi madara ederdi.Acil önlemler alınmalı savunmaya.Hatta hiçbir bölgeye transfer yapmayıp,defansı kökten halletmek gerek.Ayrıca maçın tek adamı var;o da KEİTA.Ayhan herzamanki Ayhan.Hele o aydın,top mu oynuyo belli değil,sahada kıvırta kıvırta geziyo.

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Sturm Graz 1-0 Galatasaray | 16 Aralık | Maç Sonucu

Maçı kaybetmemize değil ama bazı futbolcularımızın oynayışı beni biraz sinirlendirdi açıkçası.Özellikle de Aydın.Ne zaman kendini gösterecek diye bekliyoruz ama bir türlü yok.Bazen birkaç maç iyi oynuyor "tamam galiba beklediğimiz Aydın geliyor"diyorum sonraki maçta ruh gibi.Bence Aydın'ı kiralayıp ordaki oynayışına göre durumunu değerlendirmeli bence.Daha ne kadar bekleyeceğiz "o Arda'dan bile yetenekli ayaklarını".

Bunların dışında ben açıkçası Serdar Eylik'i [ilk yarıda sol kanatta hiçbir hareketlilik yoktu] ikinci yarıda beğendim ve kendisinden ileride çok şeyler bekliyorum.Umarım beni Aydın kadar bekletmez.Ayrıca Çetin de kendisine pek iş düşmese de iyiydi diye düşünüyorum.İleride iyi bir futbolcu olacağa benziyor.Umarım yanılmam...

Ah Aydın ah, yanarım yanarım o pozisyona yanarım..

Ufuk'u kaybedecez böyle giderse

Aydın, Ayhan ve Alparslan Erdem bu maçta benim için bitmiştir.

Keita ve Alparslan mevcut şartlar içinde iyi maç çıkardı. Ek olarak Sarp'ıda ekleyebiliriz.

Yanlız tekrar söylüyorum : Alparslan'dan bir bek olmaz. Zoraki olarak oynatılacaksada hiç oynatılmasın.

yedigimiz gol Allah askina hic bir yerde okumadim tek ben mi gördüm diyorum! adam resmen eliyle aldi topu herkes Servete faul filan var diyor ama adam eliyle aldi topu iyi bakin!.. Keita cok iyi oynadi(onlarin sol kanadini felc etti) ama onunla oynayanlar ona ayak uyduramadi.. Caner fena degildi ama defansif yönü cok kötü bu takima acilen stoper transferi sart!

Aydin artik gönderilmeli kiralik filan degil !

Linderothtan artik umudumu kestim

Serdara fazla top gelmedi

Orta sahada top teknigi yüksek futbolcumuz olmadigi icin üretken olamadik!

VEEE......... Koskoca GALATASARAY takiminin forvet oyuncusu olmazmi arkadas! Resmen son haftalarda hep forvetsiz oyunuyoruz! Eskiden forvet bollugu vardi Nonda Hakan Umit Karan ayni anda oynardi, simdi ise biri müzmin sakat biride 2 aydir sakat, 2 forvetimiz var.. Allah askina bu takim forvetsiz nasil gol atar.. devre arasinda acilen en az 2 tane forvet oyuncusu almamiz lazim birde stoper !

Bakıyorum da çoğu kişi Aydın'ı eleştiriyor ben gibi.Haklıyız da Aydın'ı eleştirmekle.Ondan çok şeyler bekliyorduk ama o bir türlü kendisini gösteremedi,ona tanınan fırsatları iyi kullanamadı.

Ama şunu da unutmayalım.Bugün takım olarak tabi ki iyi değildik ama kötü bir futboldan sonra bütün takımı ve Rijkaard'ı eleştirmek doğru olmaz diye düşünüyorum.Sonuçta bugünkü futbolcular birbirleriyle pek oynama şansını bulmuş oyuncular değil.Tabi ben de çoğuna kötü oynadıkları için sinirlendim.Ama genç oyuncularımızdan ve takımımızdan da ve de Rijkaard'dan ümidimi kesmiş değilim.Güzel günlerin bizi beklediğini biliyorum.Devre arası geliyor,bu arayı trasnfer açısından iyi değerlendirip defansa belki ortasaahya Linderoth'un yerine de bir oyuncu almalı.Defansa kaliteli biri alınması gerektiğini daha önce de düşünüyordum.Umarım Rijkaard ve yöneyim de böyle düşünüyordur.

Galatasaray gazonuna maçları oynamayı beceremiyor, iddasız olduğu maçları hep kaybediyor. Bugün buna üzüldüm.

Oyun anlayışımızda bir sorun var, hep set savunmaya karşı oynuyoruz çünkü topu geri 4 lü ve bazen defansif ön liberoyu dahil ederek 5 kişi arasında çok pas yapıyoruz. Topuz bir türlü 3. bölgeye aktaramıyoruz. Lig maçlarında bu konuda becerikli ayaklarla bunu nispeten başarabiliyorduk ama bugün onlar da olmayınca, top hep bizde olmasına rağmen bunu rakip kaleye taşıma başarısı gösteremedik.

Bu oyun düzeninde yarısahasında Galatasaray 'ı karşılayan takım, kaptığı topları hızlı oynayarak Galatasaray kalesinde etkili oluyor. Zayıf Graz bile kalemize kaç defa ve tehlikeli şekilde geldi.

Kısa vadede çözülecek gibi de görünmüyor. Bakalım devre arası ilaç olacak mı? Tabii önce şu Gençlerbiliği maçını kazasız belasız bir atlatalım da...

Aydından hiçbir şey beklemiyordum hala da anlamış değilim.Ardadan daha iyi aslında yok daha hızlı ortaları süper şutlar müthiş ya ben hiçbir zaman aydında böyle bir şey görmedim ki millet nasıl görmüşte her sene of aydın patlama yapacak diyor aydın kimdir ya.Erhan namlı m.sarr bratu vb.çoğu kişi bizde oynamıştır laf etmem ama aydın bizim takımda zaman zaman ilk 11 e giriyor,şaşılacak şey.Ekrem dağ gibi serkan balcı gibi koşsa mücadele etse yinede tamam deriz adamda hiç bir şey yok ama herkes bide şaşırmış gibi davranıyor.Aydını böyle bilmezdim aydın hayal kırıklığına uğrattı.Aydın neydi de milleti üzdü ben onu anlamadım.İbbnin yedek oyuncusu Gsde ilk 11 e giriyor.Anadolu takımlarında direk ilk 11 e gireceğini hiç sanmıyorum

Yaser hiç değilse mücadele ediyordu.Caner 'de çok kötüydü bugün.

Maç ve hakem rezaletti. Hep aynı şeyleri söyleyip durdu. Aydın'ın posizyonu dışında atağımız yok nerdeyse.. Topu uç noktaya taşıyamadılar bir türlü.

Ayhan ve servet arkalarına bakmadan sezon ortasında çıksın gitsinler...

Karamsar olmayı bırakalım lütfen sonuçta önemsiz bir maçtı yedek oyuncuları izleme fırsatımız oldu.Rijkaardda görmüştür bizim gördüğümüzü ve gereğini yapar.

Keitanın yerinde olsam genç falan dinlemem tepki verirdim.Adam 2-3 kişiyi yıkıp geliyor verkaç yapacak sağındaki solundaki adamların saçma sapan paslarıyla daha da çok yoruluyor.Bu takımdaki en kötü oyuncu Aydındır.Herkes bir şey yapar.Ayhan rezalet mi oynadı hiç değilse geriye yardıma gelir,caner rezalet mi oynadı hiç değilse koştu,servet rezalet mi oynadı hiç değilse hata da yapsa bir şeyler yaptı.Aydın denilen adamın yüzünde hırs yok hakan baltanın yüzünde de olmayabilir ama o da hiç değilse kötü de olsa bir şey yapar.Bi kez sabri gibi hırslanıp 50 metre pres yap,geriye gel,hakeme itiraz et oyuncuyla dalaş hiçbir şey yok.

Bizim kupa maçları sezon başlamadan ki hazırlık maçları ve garantilediğimiz gruplar veya yedeklerle çıktığımız her maç rezalet sıkıcı geçmek zorunda mı anlamadım.

Bu önemsiz bir maçta olsa genç oyuncular koşacak mücadele edecek.Zaten bu hücüm oyuncularıyla tobol maçındaki gibi oynayacağımız belliydi sonuca oynanan oyuna da pek şaşıran yoktur

Karamsar olmayı bırakalım lütfen sonuçta önemsiz bir maçtı yedek oyuncuları izleme fırsatımız oldu.Rijkaardda görmüştür bizim gördüğümüzü ve gereğini yapar.

Katılıyorum.Ayrıca futbolcularımıza ve takımımıza hakaret derecesinde yorum yapacak bir durum da yok ortada.Arada böyle maçlar olur,olacaktırda ki zaten bu yedeklerle çıktığımız bir maçtı.

Gençleri konuşacağımız önemsiz bir maç izleyeceğimizi düşünürken yine Servet-Ayhan-Aydın ve Barış'ın zaaflarını konuşuyoruz. Acınası bir durum. :)

Graz taraftarı hoşuma gitti susmadılar hiç.

yav içtimai tv ikinci yarı başladığında şifreli kanal oldu. ilk yarı biss keyi falan ayarlamıştım rahat rahat izledim sorun ne olabilir acaba..

Neden????

1-Ufuk niye yok?

2-Dünya üzerinde sol ayaklı olup sag bek oynayan baska futbolcu varmı acaba?

3-Arda'dan forvet olduda şimdi aydınımı oraya hazırlıyoruz?

Vb gibi sorular gelmişti aklıma ben cevap bulamadım bulan varsa bi zahmet acıklasın hangi akla hizmet ediomus bende anlıyım.

Ne olursa olsun Bir avrupa macı bu baklavasına oynanan bir mac degil mantıga uygun hamlelerle cıksaydıkda yine yenilsek bu kadar kendimi yemezdim.

Kral servetin nasıl madara oldugunu gördük bireysel hata öncesi takımın nasıl gaflet halinde oldugunuda gördük Neyse canımmm zaten bitsede gitsek diye bakıyoduk bizede galip gelsek tarimizde galibiyeti artırsak galibiyet primi alsak avrupada puan kazansak dimi zaten her sene en yaz ceyregimiz var garanti:)

Şu maçın beni, sezonun en çok sinirlendiren maçı olmasına inanamıyorum!!! Sahada oynanan oyundan resmen utandım!! Karşı takımdaki çoluk çocuğun oynadığı basit futbolu oynamaktan aciz Barış, Ayhan, Aydın, Alparslan, Caner gibi oyuncuların BÜYÜK GALATASARAY'da yeri yok!!! Nereye defolup gidiyorlarsa gitsinler!! Bir şans yakalayıp top mop oynamayan bu kapasitesizleri takımda görmek istemiyorum!!!

Geri
Üst Alt