Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 3-1 FC Steaua Bucureşti | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | Devre Arası

Alex çok iyi futbolcu bence,Galatasaraylı olmama rağmen hakkını veriyorum 5 senedir feneri tek başına sırtlıyor acaba Alex gidince ne yapacaklar çok merak ediyorum...

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-0 FC Steaua Bucureşti | İlk Yarı

Arkadaşım Ortega kötü futbolcu mu? Maradona kötü müydü? Barcelonadan yollandı hemde o dönemin çok da populer olmayan takımı Napoli'ye...

Maradona ve alex????? :D

alex ne verdi fenere???? (kupa olarak diyorum)

Maradona napoliye uefayi kazandirmis zaten bu yetiyor kalitesini konusturmak icin

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | Devre Arası

Ben fener yönetiminin yerinde olsam Alexi satardım. Semih´in yanına çok üst düzey bir forvet alırdım

Semihle yola çıkılmaz, Gökhan Zan gibi durmadan sakatlanıyor. İlk planda yer alırsa o takım çok mağdur olur...

Elano'nun sistem oyuncusu olduğuna katılmıyorum. Hele defansif yönü olduğuna hiç katılmıyorum. Bence Elano tipik bir alex, onun kanatlarda oynayabilen versiyonu o kadar. Biraz daha koşabiliyor o kadar... Zaten artık günümüzde bundan forvet arkası diye birşey yok. Çünkü forvet arkaları 2 yönlü oynayamıyorlar, katılıyorum...

Hahah yok artık dostum tipik Alex demişsin bide hiç seyretmedin Elano'yu heralde pres yapan mücadele eden bi yapısıda vardır yani defansada yardım eder. Alex'in tarzıyla alakası yok oyunun her daim içindedir.

Lütfen seyretmediyseniz tam olarak bari susun ya :D

Herşey ortada zaten kim tercih ediliyor kim edilmiyor kim dünya çapı kim değil :)

Alex'i satamazlar ki :D

Samed aslan bey neden bu forumda topiçlerde ağız dalaşına girecek şeyler yazıyorsunuz zaten sizin gibi düşünsek fb taraftar sitesi olurdu burası, rakip takım taraftarsınız kabullenmiş sizi forumdakiler ama biraz daha dikkat etmenizi öneririm :)

Maradona ve alex????? :D

alex ne verdi fenere???? (kupa olarak diyorum)

Maradona napoliye uefayi kazandirmis zaten bu yetiyor kalitesini konusturmak icin

Ya ben anlatamıyorum, ya sen anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Maradona ile Alex'i kıyaslamadım ki... Sadece çok iyi futbolcuların bile heryerde uyum sağlayamamasından bahsettim.

Geçen sene bizi eledin,

Düşündükçe "sağlık olsun." deriz..

Ne zaman Fener'i belledin,

Anca o zaman affederiz..

STEAUA BUKRESS

I lıke it..

Fener 1-0 olunca,

Yata yata alır maçı..

Golü yiyip solunca,

Taraftar yollar saçı başı..

STEAUA BUCURESTIII! ! ! ! ! ! ! !

Samed aslan bey neden bu forumda topiçlerde ağız dalaşına girecek şeyler yazıyorsunuz zaten sizin gibi düşünsek fb taraftar sitesi olurdu burası, rakip takım taraftarsınız kabullenmiş sizi forumdakiler ama biraz daha dikkat etmenizi öneririm :)

Birincisi ağız dalaşına girmiyorum eğer böyle düşünen başkaları da varsa maçıma dönebilirim. İkincisi neye dikkat edeceğim acaba? Ben golüme bile sevinmedim Galatasaray forumundayım diye...

Steaua'da hiçbirşey yok. Hele Toja diye bir adam var, çıldırttı beni. Bulursam ağzını, burnunu dağıtacağım. Top oynamaktan aciz herif!!!!!!!!111

samet bey maçın coskusunu kendi renkdaslarınızla yasamak varken neden burada maç yorumlama geregi duyuyosunuz hadi bir kere gorusunuzu yazdınız iki yere yazdınız anladıkda her sayfada sizin mesajlarınızı görüyorum hoş olmuyor

33 yaşındaki adamı kim alır hadi aldılar diyelim 4 ten fazla kim verir sercan ı bile alamazsın o paraya ihtiyaçlarıda yok zaten .

guiza sakatmı neden oynamıyor ?

Hahah yok artık dostum tipik Alex demişsin bide hiç seyretmedin Elano'yu heralde pres yapan mücadele eden bi yapısıda vardır yani defansada yardım eder. Alex'in tarzıyla alakası yok oyunun her daim içindedir.

Lütfen seyretmediyseniz tam olarak bari susun ya :D

Herşey ortada zaten kim tercih ediliyor kim edilmiyor kim dünya çapı kim değil :)

Galatasarayda çok seyretme imkanı bulmadım ama bu maçlarını izlemediğimden değil :D Elano konusunda o dakka aldıkça bir daha konuşalım bence :)

Birincisi ağız dalaşına girmiyorum eğer böyle düşünen başkaları da varsa maçıma dönebilirim. İkincisi neye dikkat edeceğim acaba? Ben golüme bile sevinmedim Galatasaray forumundayım diye...

istersen birde sevin forumda

Ya ben anlatamıyorum, ya sen anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Maradona ile Alex'i kıyaslamadım ki... Sadece çok iyi futbolcuların bile heryerde uyum sağlayamamasından bahsettim.

uyumla alakasi yokki futbolunu begenmediler parmada onun

bi kac golde atmis ama yinede begenmediler onu cünkü kosmuyor takimi bi adam eksik oynatiyor diye

iyi bir oyuncu olsa baska avrupa takimina giderdi ordan direk brezilyaya degil

santosta iyi attı kendini:D yemezler ancak B.gezer yer

Devamm.. Santos kalk lan yerden.. Anti Quote..

Geri
Üst Alt