Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 3-1 FC Steaua Bucureşti | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | Devre Arası

samet bey maçın coskusunu kendi renkdaslarınızla yasamak varken neden burada maç yorumlama geregi duyuyosunuz hadi bir kere gorusunuzu yazdınız iki yere yazdınız anladıkda her sayfada sizin mesajlarınızı görüyorum hoş olmuyor

Siz yazdınız da sizinkileri sildiler mi? Burda konuşuyoruz Galatasaraylı arkadaşlarla, susalım mı yani?

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | İkinci Yarı

daha yeni farkina vardim bu steaua nin forma rengi sari kirmizi :D

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-0 FC Steaua Bucureşti | İlk Yarı

uyumla alakasi yokki futbolunu begenmediler parmada onun

bi kac golde atmis ama yinede begenmediler onu cünkü kosmuyor takimi bi adam eksik oynatiyor diye

iyi bir oyuncu olsa baska avrupa takimina giderdi ordan direk brezilyaya degil

Nilmar da Lyondan geriye yollanmıştı, var böyle örnekler Fred var da evet aslında farklı birşey söylemiyoruz Alex önemsiz görüyorsa koşmaz, önemli görüyorsa koşar. Maç seçiyor bu konuda...

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 1-1 FC Steaua Bucureşti | İkinci Yarı

Bilica ve Santos atılmalıydı.

Attılar adiler..

fener atti :D

şu kıroda gol attı ya..

Yatarlar yine.

ee yenilselerdi bari :D

Arkadaşlar Samed Arslan

Provakasyon yapıyor mu ? Hayır

Saygı çerçevesinde yorumlarını dile getiriyor mu ? Evet

O zaman nedir problem ? Yapmayın lütfen hem Antu çoluk çocuk mekanı olduğu için ve başka Fb forumu olmadığı için burada takılmak istiyor olabilir biraz anlayış lütfen

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 2-1 FC Steaua Bucureşti | İkinci Yarı

kim attı?

Arkadaşlar Samed Arslan

O zaman nedir problem ? Yapmayın lütfen hem Antu çoluk çocuk mekanı olduğu için ve başka Fb forumu olmadığı için burada takılmak istiyor olabilir biraz anlayış lütfen

Teşekkürler...

Arkadaşlar Samed Arslan

fenere burda kimse sevgilerini iletmezken nasıl durabiliyolar anlamıyorum ben gidicem fener forumuna benim takımımla dalga geçicekler makara yapıcaklar bende orada görüşlerimi belirticem ilginc gercekten demekki bu arkadasımızda iyi mide var kaldırabiliyo

Cevap: Avrupa Ligi H Grubu | Fenerbahçe SK 2-1 FC Steaua Bucureşti | İkinci Yarı

2-1.

bu spiker süper ya santos yanindaki adama oynuyor

spiker santos oyunu acti diyor :D

fenere burda kimse sevgilerini iletmezken nasıl durabiliyolar anlamıyorum ben gidicem fener forumuna benim takımımla dalga geçicekler makara yapıcaklar bende orada görüşlerimi belirticem ilginc gercekten demekki bu arkadasımızda iyi mide var kaldırabiliyo

Orası çoluk çocuk(zeka yaşı) mekanı işte. Takmayacaksın. Eğer bizde FB'lileri dışlasak farkımız kalır mıydı onlardan? :)

bu mac 2-2 biter bence

Geri
Üst Alt