Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Rakibimiz: Atletico Madrid (İSP)

Fatih Sultan Mehmet Avatarı ve İbaretos ile üye olduk...

Du bakalım nabızlarını bir ölçelim...=)

Bi bir bazı arkadaşların yorumları çok ilginç bence iyi bir kura çektik. Misal Villareal, Unirea yada Lille bize ters takımlar sebebide dirençli ve baskılı oynamaları ayrıca katı defans yapabilmeleri. Galatasarayımızın yeneceği tipteki takımlar şuanda daha çok atak futbolu oynayan ve defansı kötü takımlardır.Rakibimiz evet güçlü ama bizden güçlü olduklarını söylemek yanlış olur. Maçın kaderini defansımız belirler. Bu 2 maçta defansı iyi yapan takım kazanır. Orta sahası kitlenmiş bir takım yada defansı nal toplayan bir takıma Messi yi koysan ne olur Arjantin milli takımı bunun örneği orda Aguero da var Messide. Ben Aguero dan çok Forlandan korkarım çünkü güce dayalı ve şutları düzgün adamlar bizi yoruyor. Aguero misal Canerden hızlı bir oyuncu değil eğer ki maçta Caner dikkatli olursa büyük ihtimalle Caneri oynatır o maçta Rijkaard ve Servet-Gökhandan sadece 1 ni koyar stopere çünkü ağır kalır ya yeni olası transfer yada Balta-Topaldan biri olacaktır Servetin yanında.

Biz süperiz harikayız demiyorum sadece rakibi 2 oyuncu sebebiyle abartmayalım adamlar 20 gol atmış 26 gol yemiş Ş.Ligindede yaptıkları ortada. Çözümleri basit orta sahada pres ve minimum defans hatası. Tabi 2 ay sonra ne olur bilemeyiz o da ayrı.

Adresi verir misiniz :B

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid -CANLI-

lille lyona karsi 3-1 geriye düstügü maci 4-3 kazanmis cok güclü bir takim

allah allah 3-1 den 4-3 yaptıysa skoru kesin şike vardır...

bakınız ""fenerbahçe-antep maçı için yorum yapan bazıları""

An itibariyle biz Fenerbahçe'den daha iyi kura çektik. Lille bomba gibi bir takım bu aralar. Fenerbahçe'nin işi daha zor emin olun.

Aynen abi.Biz onların yıldızların korkuyoruz ama yıldızlar oynamazsa zaten koca bir hiç'ler.Yedikleri gol sayısı ortada zaten.Takım oyununu sahaya yansıtırsak,geçeriz bu turu.Ayrıca 2 maç da üst biter.

bana kalırsa hem fenerbahçenin hemde galatasarayın dişine göre kura oldu...ikiside geçer turu ama bir sonraki turda fenerbahçe liverpool karşısında biraz zorlanır :):) muhtemelen galatasarayın sonraki rakibi everton olur aksilik olmazsa iki türk iki ingilize karşı...

Renktaş fener biraz mı zorlanır:D Ben Liverpool u da geçtim Lille bile fener karsısında biraz zorlanmazki fener zorlansın:D

Her sey bize bagli defansa saglam takviye yaparsak eleriz. Ama takviye yapmayip Aguero vs Servet -Forlan vs G.Zan eslesmesinden umut beklemek aptalliktir...

Milan Baros se va a follar a nuestra defensa

En çok Franco hakkında bişeyler yazmışlar

Beyler bu ne demek "Milan Baros se va a follar a nuestra defensa"

Biz kendi işimize bakalım. A. Madrid aynı biz gibi kaliteli oyunculara sahip. Leo Franco hırs yapıp daha iyi performans sergiler diye düşünüyorum. Ama forvet oyuncularının hızlı olması nedeniyle, devra arasında hızlı İbrahim Torman gibi bir stoper almamız şart. Yoksa defansta zor anlar yaşayabiliriz. Şimdiden Galatasarayımıza başarılar dilerim.

"ARDA" dan korkuyorlar...

angut'tan:

A: 3 zencileri var mı?

B: Ne 3 zencisi, takım full zenci dolu!

A: Hadi ya!! Hay Allah.. neyse artık ne yapalım..

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::f68.gif:

Ilginc bi ayrinti; Madridin bizle oynayacaklari tur maci oncesi Barcelona ile maclari var.:)

Aslında bir de şu açıdan bakmak lazım. Biz nasıl takımlara karşı zorlanıyoruz. Önde basan, koşan, pres yapan, boş alan bırakmayan takımlara karşı. Atletico Madrid böyle bir takım değil, zaten İspanyada oynanan futbol böyle bir yapıda değil. Güizanın bile 20 küsür gol attığı bir lig. Oyun yapısının bize uygun olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt