Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

Galatasaray forumu da Atletiko forumu degerlendirme forumu olmus.

(yanlis yazmisimdir yuzdeyuz ama neyse.)

image.php
image.php
image.php
image.php
image.php

Ne alaka?

Az öncede Baros'u defansta oynatalım diyordun yeni gelmişsin.

Haddini bilerekcevap yazman dileğinle ;)

Sende bu kafayla gidersen,Uefa'nın koyduğu harita yakında gerçek olur.Çok mu eğitimlisin:DTemizle o zaman Avrupalıların 1000 yıllık önyargısını.Oraya foto koysakta koymasak da,onların gözünde barbar TÜRKLERİZ

Gayet eğitimliyim arkadaşım cevap vermek adınada söylemiyorum. Bir ülke eğitim ve ekonomik gücü ile bunun yanındada kültürel-sportif başarısı ile güçlüdür. Sizin yaptığınız bu davranış oraya gidecek her Türk gencini etkilemekle kalmayıp kimse istediği gibi davranma lüksüne sahip değildir. Sebebi ise ben Türküm diyorsun birde Galatasaraylıyım diyorsun yani bizim adımızıda hareket ediyorsun sana bu yetkiyi kimse vermedi bunu bilesin. Haritanız kadar taş düşsün hayali işlerdir bunlar İspanya gibi birlik olmaktan aciz bir ülke bile buna güler. Kendinize gelin kimse size gidip girmeyin demiyor ne isterseniz yapın ama bunu Galataaray-Türk adı altında yaparsan bende aynı sıfatlara sahip bir insan olarak seni kınarım. Üstünede tanımadığın kimseye eğitimlimisin diye sormamanı tavsiye ederim. Bir süre yazmayacağım bende bu forumda bu zihniyet devam ederse eğer. Yönetici arkadaşlarıda bu konuda bir düzenlemeye davet ediyorum. Saygılar.

Sen varya sen

Başımın tacı gözümün bebeği

Ben varya ben

Deplasman yolumda elimde sigara

Tek dileğim

Koyalım Madrid'e tüm dünya önünde

Şampiyon olalım !

kım yazdı bunu:D:D:D

Onlar bizim forumlarımıza gelip resim koymak yada senin hoş karşıladıgın herhangi bir şeyi yapıyorlar mı ? Buna daha rastlamadık daha ama biz elanoyu transfer ederiz hemen city forumlara müdahale, arda arsenal transfer gündemi medyada yazılır bizimkiler hop arsenal forumlarında.Futbol tartışılsa iyi ama her forumlara gire küfür lugatındaki essiz parçaları oraya yazıyor.Ne gerek var ?

Neyi ispat derdindeyiz madridliler ASY'ye Cehennem dese ne olacak demese ne olacak,Arda'yı bilse ne olacak bilmese ne olacak.Ne geçti elimize gidip orda küfür yazıp yeter yıldırım demirören yazıları,yada resimler? Sen madridli taraftarın yerine koy kendini ve ne düşünürsün ? Ya da bizim forumu bassalar ve aynı şeyi yapsalar evet hoş bunlar dermisin?

Onlar Yapsa banane yapmasa banane.

Abartılmamak sartıyla kızdırmak takılmak babında yapabilir insanlar nasıl yapmayanlara saygı gösteriosanız yapanlarda bişey diyemezsiniz adam ondan haz alıo demekki yaptıgı onu baglar sizi baglamaz.

Aynı ölcüyü koruyup kızdırmacaları sakalasmaları biz arkadas ortamında iş ortamında herhangi bi mac olsun yapıoruz bu beni rahatsız etmio onlarda gelip a. madrid resmi agüero resmi koysalar hosuma gider evet

gayet eğitimliyim arkadaşım cevap vermek adınada söylemiyorum. Bir ülke eğitim ve ekonomik gücü ile bunun yanındada kültürel-sportif başarısı ile güçlüdür. Sizin yaptığınız bu davranış oraya gidecek her türk gencini etkilemekle kalmayıp kimse istediği gibi davranma lüksüne sahip değildir. Sebebi ise ben türküm diyorsun birde galatasaraylıyım diyorsun yani bizim adımızıda hareket ediyorsun sana bu yetkiyi kimse vermedi bunu bilesin. Haritanız kadar taş düşsün hayali işlerdir bunlar ispanya gibi birlik olmaktan aciz bir ülke bile buna güler. Kendinize gelin kimse size gidip girmeyin demiyor ne isterseniz yapın ama bunu galataaray-türk adı altında yaparsan bende aynı sıfatlara sahip bir insan olarak seni kınarım. üstünede tanımadığın kimseye eğitimlimisin diye sormamanı tavsiye ederim. Bir süre yazmayacağım bende bu forumda bu zihniyet devam ederse eğer. Yönetici arkadaşlarıda bu konuda bir düzenlemeye davet ediyorum. Saygılar.

+1905

Her kura çekimi sonrası aynı geyikler. Kimse kabullenmiyor işte karşı görüşü. Futbol yazmak, okumak istiyorum yeter artık.

bence iyi oldu. öyle böyle kuvvetli takımlarla eşleşecektik zaten. Kolay takımı yenmek değil bu tip takımları yenmek daha zevkli ve gurur vericidir :) harika konuştum :D

Arkadaslar lütfen yapmayın rezil ediyosunuz ya bizleri..

Ligde 14ncü sırada...

Denk güçlerin mücadelesi olacak...

Turu geçen taraf olacağımızı düşünüyorum...=)

Eşleşmeye söyle bakıyorum.

A.madridi elersek baya yol alırız elenirsekte ligde sampiyon oluruz.

Onlar bizim forumlarımıza gelip resim koymak yada senin hoş karşıladıgın herhangi bir şeyi yapıyorlar mı ? Buna daha rastlamadık daha ama biz elanoyu transfer ederiz hemen city forumlara müdahale, arda arsenal transfer gündemi medyada yazılır bizimkiler hop arsenal forumlarında.Futbol tartışılsa iyi ama her forumlara giren küfür lugatındaki essiz parçaları oraya yazıyor.Ne gerek var ?

Neyi ispat derdindeyiz madridliler ASY'ye Cehennem dese ne olacak demese ne olacak,Arda'yı bilse ne olacak bilmese ne olacak.Ne geçti elimize gidip orda küfür yazıp yeter yıldırım demirören yazıları,yada resimler? Sen madridli taraftarın yerine koy kendini ve ne düşünürsün ? Ya da bizim forumu bassalar ve aynı şeyi yapsalar evet hoş bunlar dermisin?

Yahu neden abartıyorsunuz.Tamam boş boş küfür yazan arkadaşlar saçmalıyor,bir de türkçe yazıyolar,sanki karşı taraf anlıcakmış gibi.Ben orda uyarıyorum zaten herkesi.Küfür etceğinize foto filan koyun diye.Ayrıca İspanyollar veya avrupalılar bizim sitemize girmezler,bayraklarını koymazlar.Çünkü bizim onların bayrağında,toprağında gözümüz yok!!!Demin de gördük bölünmüş haritayı.Onlara kapak niyetinde türk bayrağı koymak,barbarlık olmasa gerek.Ayrıca başka bir ülkeyi bölünmüş göstermek,Avrupalıların ne kadar barbar olduğunun göstergesidir.

Atletico Madrid 'i tanıyalım

Kura çekimi sırasında temsilcilerimizden rakibi ilk belli olan takım Galatasaray oldu. Sarı kırmızılılara La Liga'nın önemli takımlarından Atletico Madrid çıktı !.. Atletico Madrid, Galatasaray kalecisi Leo Franco'nun eski takımı. Sezon başında Atletico'dan gelen Leo Franco, Rijkaard'ın kuşkusuz en önemli yardımcısı olacak. İlk maç 18 Şubat'ta İspanya'da, rövanş ise 25 Şubat'ta İstanbul'da oynanacak.

ATLETICO ÇOK FORMSUZ!

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea, Porto ve Apoel ile aynı grupta yer almış ve adeta yerlerde sürünmüştü. Hiç maç kazanamayan ve 3 beraberlik alabilen Atletico, ikili averajla Apoel'i geride bırakıp Avrupa Ligi vizesi almıştı.

Atletico Madrid La Liga'da çok kötü günler geçiriyor. 14 maçta 3 galibiyet alabilen Atletico, 13 puanla 14. sırada bulunuyor.

Atletico Madrid, sezon içerisinde Abel Resino Gomez'in görevine son vererek yerine Quique Sanchez Flores'i getirmişti.

G.SARAY'A DA İNGİLİZ ÇIKABİLİR!

Galatasaray da bu turu geçerse, sonraki turda bir İngiliz ile karşılaşabilir !.. Galatasaray turu geçtiği takdirde bir sonraki turda Everton-Sporting Lisbon galibiyle karşılaşacak.

Galatasaray bu turu geçerse bir sonraki turda ilk maçı Türkiye'de, rövanşı deplasmanda oynayacak. Avrupa Ligi'nin finali 12 Mayıs'ta Hamburg'da oynanacak.

Atletico M. Maşallah 2 gol yeme oranını yakalamış.

Bu hızla giderlese geçen sene 56 gol yemişlerdi. 39 x 2 : 78 gol yiyrek sezonu kaparlar :)

Zaten her sene 60 civarı yiyorlar seviyorlar gol yemeyi fakat hep çok attıkları için sorun olmuyordu bu sene işler terse dönünce apışıp kaldılar. umarım 2 ay var o sürede büyük bir çıkış yakalamzlar.

Bir de adamları forumuna girip küfür vs edenler oldukça Türklerden nefret edilmesi kadar normal bişi olmaz. Biz Türkler malesef gittiğimiz her yerde bir pislik yapmadan duramayız kendmizi belli ederiz.

Cevap: Atletico Madrid 'i tanıyalım

Elicez kaçarı yok. Yeter ki bu adamlar 2 ay da dirilmesinler. Şu an ki durumları güzel gidiyor.

Onlar Yapsa banane yapmasa banane.

Abartılmamak sartıyla kızdırmak takılmak babında yapabilir insanlar nasıl yapmayanlara saygı gösteriosanız yapanlarda bişey diyemezsiniz adam ondan haz alıo demekki yaptıgı onu baglar sizi baglamaz.

Aynı ölcüyü koruyup kızdırmacaları sakalasmaları biz arkadas ortamında iş ortamında herhangi bi mac olsun yapıoruz bu beni rahatsız etmio onlarda gelip a. madrid resmi agüero resmi koysalar hosuma gider evet

Fener değil gittiğin forum ya da türkiye'den herhangi bir takımın forumu değil takılmak şakalaşmak için gidilen forum.Yanlış tanılıyoruz . yabancı biriyle futbol muhabbeti yaptıgında birkaç sorudan biridirçünkü benim başıma cok geldi "Neden forumlara alakasız şeyler yazıyorsunuz,ne yazıyorsunuz amac ne gibi?

Geri
Üst Alt