Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

Şimdi öğrendim eğer sol bek stoper ve önlibero alınmazsa bittiğimizin resmidir

hayırlı olsun,eleriz ins

O resimden sonra yerin dibine girdim daha fazla bu rezilliği izleyemem ben çıkıyorum

UEFA 2 takım sayesinde iyi rating yapacak. D Smart paraya para demicek. Avrupa ŞL Çeyrek Finali ayarında bol gollü mücadeleli bir maç izlicek.

Eleriz eleniriz ayrı ama biz cidden 90 dk süper oynucaz onu biliyorum. Kim gelirse gelsin korkumuz yok. Onlarda Forlan - Aguero varsa biz de de Baros - Arda - Keita - Elano - Kewell var. :)

Aptal saptal forum basanları tebrik ediyorum,şüphe edilecek akılları dahi olmadığı için.

Atletico Madrid forumuna saldıran çocuklar Galatasaraylı değiller.

Ya lanet olsun ne yapmaya çalışıyosunuz.Saldırdınızda ne oldu ellinize ne geçti.Utanılacak durum..

Bırakın entelliği adamlar daha G.Saray adı acıklanınca F.ck yazıyorlardı

Yahu neden abartıyorsunuz.Tamam boş boş küfür yazan arkadaşlar saçmalıyor,bir de türkçe yazıyolar,sanki karşı taraf anlıcakmış gibi.Ben orda uyarıyorum zaten herkesi.Küfür etceğinize foto filan koyun diye.Ayrıca İspanyollar veya avrupalılar bizim sitemize girmezler,bayraklarını koymazlar.Çünkü bizim onların bayrağında,toprağında gözümüz yok!!!Demin de gördük bölünmüş haritayı.Onlara kapak niyetinde türk bayrağı koymak,barbarlık olmasa gerek.Ayrıca başka bir ülkeyi bölünmüş göstermek,Avrupalıların ne kadar barbar olduğunun göstergesidir.

Nasıl barbar ilan ettin adamları sen şimdi ? Tarihe dönüp bakalım istersen ? Orta asyadan gelip bu vatanı o yada bu şekilde işgal edende bizim Atalarımızdı buralarda Romalılar vardı konuyu barbarlığa çekersen sana bu cevabı verirler. Bir ülkenin vatandaşı gidip seviyesizce davranır ve bizleri "sanki kendi tek başına bir ülke vatandaşıymış" gibi davranarak rencide edici hareket yaparsa bende "medeniyetimi" kullanarak seni kınarım. Önce bir kendinize gelin. Bugün Avrupalıların toprağımızda gözü varsa bu birazda bizim hatamızdan yine o Avrupalılar Atatürk karşısında kol pençe oldular o hale Atatürk zihniyeti ve saygısıyla getirdi o adamları misilleme yaparak yada adamların hayatına çomak sokarak yada taşlayarak değil.

Oku çalış ekonomik olarak güçlen ülkene bilim üret, teknoloji kazandır, makale yaz sende uzaya kendi imkanınla git bak bakalım yazıp çiziliyormu harita.

Ama ben Küfür etmedim...

Mesajlarımı incelerseniz Anlarsınız...

Hayatta sevmediğim şeydir küfür...

Ben Gittim...

Herzamanki gibi...

Merhaba dedim...

gördüm mesajları küfür ettin demedim zaten ilk forumlarına giren saldıran sendin dedim.

Hala Madrid forum muhabbetimi var :o

Geri
Üst Alt