Avrupa Ligi - Rakibimiz Atletico Madrid

Cevap: Avrupa Ligi Kuraları Çekildi-Rakibimiz Atletico Madrid

Nasıl barbar ilan ettin adamları sen şimdi ? Tarihe dönüp bakalım istersen ? Orta asyadan gelip bu vatanı o yada bu şekilde işgal edende bizim Atalarımızdı buralarda Romalılar vardı konuyu barbarlığa çekersen sana bu cevabı verirler. Bir ülkenin vatandaşı gidip seviyesizce davranır ve bizleri "sanki kendi tek başına bir ülke vatandaşıymış" gibi davranarak rencide edici hareket yaparsa bende "medeniyetimi" kullanarak seni kınarım. Önce bir kendinize gelin. Bugün Avrupalıların toprağımızda gözü varsa bu birazda bizim hatamızdan yine o Avrupalılar Atatürk karşısında kol pençe oldular o hale Atatürk zihniyeti ve saygısıyla getirdi o adamları misilleme yaparak yada adamların hayatına çomak sokarak yada taşlayarak değil.

Oku çalış ekonomik olarak güçlen ülkene bilim üret, teknoloji kazandır, makale yaz sende uzaya kendi imkanınla git bak bakalım yazıp çiziliyormu harita.

Tamam baba kasma bu kadar.Ben barbarım tamammı rahat ol.Sen medeniyetlisin ok.Uzatma.

gördüm mesajları küfür ettin demedim zaten ilk forumlarına giren saldıran sendin dedim.

Saldırmak derken...

Bu biraz ağır olmuş...

Ben saldırmak amacı ile değil ne düşünüyorlar diye girdim...

Ve girmişkende anlaşabileceğimiz şekilde bildiğim ve çevirebildiğim kadar cevap verdim hepsi bu...=)

Tamam baba kasma bu kadar.Ben barbarım tamammı rahat ol.Sen medeniyetlisin ok.Uzatma.

Uzatırım arkadaşım birşeyi savunduğunda arkasında ol. Birdahada Galatasaray ve Türk kimliğinle yapma Uğur Doğan olarak yap adını kullan dünyalıyım de ama bu kimliklerle yaparsan ben yine kasarım burda. Gayette rahatım ne babayım nede medeni.

Atleticolu adam böyle gidersek burada 4 orada 5 yeriz yazmış :D

ıyıce karıstı o form mod yok mu yahu orlarda

Uzatırım arkadaşım birşeyi savunduğunda arkasında ol. Birdahada Galatasaray ve Türk kimliğinle yapma Uğur Doğan olarak yap adını kullan dünyalıyım de ama bu kimliklerle yaparsan ben yine kasarım burda. Gayette rahatım ne babayım nede medeni.

tamam emrah nıye uzatıyon kı adam tmm dıyor sen hala uzatıyosun amacın tartısmak sa msn de tartıs

tamam emrah nıye uzatıyon kı adam tmm dıyor sen hala uzatıyosun amacın tartısmak sa msn de tartıs

Uzatma sebebimi arkadaşın kelime seçimi nedeniyle yaptım. Sanki kankayız biralar elimizde bana uzatma baba yaaaa diyor. Sebebi budur pişkinlik.

Kardeşim sen piyango danmı çıktın.Git küfür edenlere yaz.TÜRK bayrağı koydum diye medeniyetsiz yapan senle işim olmaz.Polemik arama.Git başkasına sar

Burak@ sen kız mısın? cinsiyetin öyle görünüyor madrid forumunda :)

Valla reziller ordusu dolmuş foruma küfürlerin bini bin para ayıp cidden.

penaltılarla biz çıkcaz bu turda yazın bunu bir yere

İlk duyduğumda soğuk bir duş almış gibi oldum ama sonra düşününce teknik ekibimizin ve kalecimiz Franco'nun yıllarca İspanya tecrübesinin bulunması avantaj olarak kafamda yer aldı.2 savunma transferi ile başabaş oynarız bence.

Orada Peygambere küfür eden helehele kim...?

Pes doğrusu pes...

Bizim insanlığımızdan şimdi utandım...

Yazıklar Olsun...

Eleriz. Zor olur ama olur..

Ya beyler saçmalamayın tamam artık.Bir de feneri kattınız işin içine.Uzatmayın çıkın

Forumun anasını ağlatmışsınız rezillik.

Geri
Üst Alt