Avrupa Ligi Son 32 Kura Çekimi | 17 Aralık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu takımları gördükçe keşke 4.olsaydık diyorum.Şuanda net hepsine eleniriz.Bu yönetimin iyi takviyeler yapacagınada ihtimal vermiyorum.Bence bu kurayı yokmuş gibi farz edelim.

2000 kadrosu gelse yine tur atlayamaz bunlar nasil rakipler lan

abartmayın ya gelsin dişe diş çarpışırız hepsiyle yeter ki iyi takviyeler gelsin

Aklımdaki tek soru acaba hangi ekibi kupa dışına iteceğiz

Tarihimizin gelmis gecmis en iyi kis transfer donemini bile gecirsek ceyrek finalden otesini gormemiz imkansiz

D.zagrep yada d.kiev iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi transferler ile 1-2 tur geçebiliriz diye düşünüyorum, iyi bir kamp süresi geçirirsek oda.

Avrupa liginde villareal moscow maçında hakemlik dersi vardı. Rakibine arkadan tendona sert giren villarealli oyuncu direk kırmızı gördü, moscowlu başkabir oyuncu bu villarealliyi sert birşekilde itti hakem buna sarı gösterdi normalde kırmızı olurdu ama ilk hareketin sertliği ile kıyaslandığında aynı ceza verilmesi haksızlık olurdu. Bizde olsa ikiside kırmızı olurdu. Bizimkilere örnek olsun.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevilla
Napoli
Inter
Arsenal
Chelsea
D.Kiev
Benfica
Zenit
Genk
D.Zagreb
R.Betis
Valencia
E.Frankfurt
Villareal
B.Leverkusen

Unseeded:

Galatasaray
S.Lisbon
Zurich
Fenerbahçe
Lazio
Celtic
C.Brugge
Krasnodar
Olympiakos
Rennes
Slavia Prag
S.Donetsk
BATE
Malmö
V.Plzen
R. Wien

Tahmin:

Galatasaray-Benfica
Fenerbahçe-Valencia

Random:
D.Kiev-Olympiakos
Arsenal-Celtic
Chelsea-Krasnodar
Villareal-Rennes
Sevilla-Lazio
R.Betis-S.Donetsk
Inter-BATE
Napoli-C.Brugge
Leverkusen-Plzen
Frankfurt-Malmö
D.Zagreb-S.Lisbon
Genk-R.Wien
Zenit-S.Prag

Yahu ne ilginç adamsın herkesin görüşü farklı olucak tabii hepimiz aynı yorumu yapıcaksak ne halt yemeye forumdayız trollsün diyecem arada mantıklı yorumlar atıyorsun ama aynı şimdi olduğu gibi bazen öyle saçmalıyorsun şaşıp kalıyorum.

İnter dengesiz takım aynı Milan ve bizim gibi 2 dengesiz takım karşılaşırsa şansımız olur diye yazdım çok merak ettiysen.

Bana benzer mevzularda alinti yapilip itiraz edilmeseydi, ozellikle sizden ornek vermezdim

Gecen gun napoli konusulurken , ben napoli abarttiginiz gibi degil kanimca dedim , ornegimi de 12 mactir 0 puanda olan chievo denen takimi hem de kendi sahasinda yenemedigini ve hatta gol atamadigini gormemle kuvvetlendirdim

O ornek uzerinden millete ters mi cikma amacindasin laflari dondu dolasti , herkes inter i istemezken biri isteyince , ya da tam tersi olunca ve ben ayni elestiriyi yapinca neden kopuruyorsunuz ?

chelsea-arsenal-480.jpg

Guclu rakipleri eleme sansimiz nispeten gucsuz rakiplere oranla daha yuksek.

Kosu mesafemiz bile 10km artiyor rakibe gore.

Ya da rakip guclu olunca biz de bi bok oynuyormus gibi gorunuyoruz o da olabilir.

Neyse benim gonlumden gecen takim londranin mavi yakasi, sonraki turda da kirmizi yaka gelse fena olmaz.

Bana benzer mevzularda alinti yapilip itiraz edilmeseydi, ozellikle sizden ornek vermezdim

Gecen gun napoli konusulurken , ben napoli abarttiginiz gibi degil kanimca dedim , ornegimi de 12 mactir 0 puanda olan chievo denen takimi hem de kendi sahasinda yenemedigini ve hatta gol atamadigini gormemle kuvvetlendirdim

O ornek uzerinden millete ters mi cikma amacindasin laflari dondu dolasti , herkes inter i istemezken biri isteyince , ya da tam tersi olunca ve ben ayni elestiriyi yapinca neden kopuruyorsunuz ?

Ben orda 16 takım içinde 6.takım olarak yazdım sen tuttun ooo İnter'i istiyor diyorsun yani senin Napoli mevzusuyla aynı değil ben İnter kötü demiyorum İnter iyi olsa da bizi kesin eleyecek takım değil diye istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt