Mert Akman
10 Numara!
- 21 Haziran 2009
- 15.023
- 3.984
- 458
Şu takımları gördükçe keşke 4.olsaydık diyorum.Şuanda net hepsine eleniriz.Bu yönetimin iyi takviyeler yapacagınada ihtimal vermiyorum.Bence bu kurayı yokmuş gibi farz edelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“Alman italyan ispanyol ingiliz hiç fark etmez”den bu durumlara geldik maalesef.
Yahu ne ilginç adamsın herkesin görüşü farklı olucak tabii hepimiz aynı yorumu yapıcaksak ne halt yemeye forumdayız trollsün diyecem arada mantıklı yorumlar atıyorsun ama aynı şimdi olduğu gibi bazen öyle saçmalıyorsun şaşıp kalıyorum.
İnter dengesiz takım aynı Milan ve bizim gibi 2 dengesiz takım karşılaşırsa şansımız olur diye yazdım çok merak ettiysen.
Tarihimizin gelmis gecmis en iyi kis transfer donemini bile gecirsek ceyrek finalden otesini gormemiz imkansiz
Ebemizi görme ihtimalimiz daha yüksek.Çeyrek görelim de gerisini görmezsek de olur.
Bana benzer mevzularda alinti yapilip itiraz edilmeseydi, ozellikle sizden ornek vermezdim
Gecen gun napoli konusulurken , ben napoli abarttiginiz gibi degil kanimca dedim , ornegimi de 12 mactir 0 puanda olan chievo denen takimi hem de kendi sahasinda yenemedigini ve hatta gol atamadigini gormemle kuvvetlendirdim
O ornek uzerinden millete ters mi cikma amacindasin laflari dondu dolasti , herkes inter i istemezken biri isteyince , ya da tam tersi olunca ve ben ayni elestiriyi yapinca neden kopuruyorsunuz ?