Avrupa Liginde Aynı Motivasyonla Oynayabilecek miyiz?

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Ligde iyi bi gidişat yok,malum.Ama bi cikis yakalamakta mümkün tabi.Asil önemli olan avrupada ayni odaklanma ile sahaya cikabilecek miyiz?Bugün herkesin eleştirdigi,yerden yere vurduğu berkan,taylan,cicaldau öyle veya boyle katki verdiler avrupada.Ligde son maclarda goremedik belki ama torrenta hatay ve trabzon maclari gosterdiki,gecis oyunu oynattirıyor.Avrupada bu oyun planı da tuttu.

Avrupada lige göre daha rahat oynayacağımız kesin, o yüzden iyi bi kura gelirse bi tur daha geçebiliriz

Bugun oynanan mac Lazio, Marsilya maclari gibiydi. Topu rakibe biraktik, Allah var pozisyon vermedik ama yine 2 gol yedik. Hic umudum yok.

Takımlar çok kolaymış öyle diyorlar bazen forumda . Bu kadar olmaz ya

hoca maç öncesinde; "Fatih hocanız size ne taktik verdiyse, avrupa maçlarında da öyle oynayin." derse önümüz açık.

Avrupa maçına kadar kazanarak, en azından kaybetmeyerek devam edersek bize bi özgüven gelir.Oraların havası ve motivasyonu farklı oluyor, kura şansına bağlı tur bile atlayabiliriz.

Piyasasını yapmak isteyen topçulara bağlı.
En azından 2009daki gibi ilerlesek hoş olur.
Böyle sezonda büyük başarı olur hatta. Ülkeye de puan gerek, aslında bu kısımla ilgilenmiyorum ama üst takımlar ve tff'nin kaderi bizde, o haftaki lig maçlarında da şansımızı yüksek görüyorum. Çıkarlar......

Normalde Galatasaray Avrupa'da baska oynar derdim de bunu diyeccek inancim kalmadi artik.

Özellikle Avrupa'da o övündügümüz kimligimizi cok sarstik son senelerde, hatta kaybetme esigine dahi gelmistik. Bu sezonki Avrupa serüveni bir dönüm noktasi olabilirdi ama takimin hali icler acisi. Rakip kim olursa olsun elenecegiz kuvvetle muhtemel, keske böyle olmasaydi.

kura çekilince rakip kim olacak bence çok etkileyecek.
tamamen kapalı kutu avrupa maçları şu an.

Geri
Üst Alt