Avrupa Ligi'nde Diğer Maçlar

Bilbao maçı acayip garip en çok oynanan maçlardan biriymiş adamlar kendi evinde rezil oluyorlar.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Real ve Barça, Leipzig topçusu Werner için yarışa girmiş astronomik bir rakam önerilecekmis

DK1P5G4XUAAGFPr.jpg

Vay oster vay hertha ve bilbaolu gruptan lider çıkacaklar bu gidişle

Almanlar bu sezon Avrupa kupalarinda nal topluyor resmen.

Öte yandan Ingilizler ise tam tersi silip süpürüyor Liverpool disinda :D (Everton bugün kazanamazsa onlari da Liverpool'un yanina eklemek lazim ne de olsa komsular).

Çok boş bir organizasyon kimse büyüklük kazanmiyor artık bu kupa ile.

Örnek Kimse çıkıp demiyor Sevilla 3 sene üst üste bu kupayı aldı diye. Öyle zaman geçirmek için bir organizasyon

Yalniz Hertha bu sezon cok sacma isler yapiyor, daha dogrusu Dardai.

Rotasyon yapacagim diye resmen tabiri caizse bokunu cikardi simdiye kadar. Her mac farkli farkli 11'ler. Zorya ve Östersunds ciksin gruptan Bilbao ve Berlin elensin.

Bu Östersunds ne garip bi takım yav. Önce bizi sonra paoku elediler. Şimdide 2 de 2. Komik bir durum.

Çok boş bir organizasyon kimse büyüklük kazanmiyor artık bu kupa ile.

Örnek Kimse çıkıp demiyor Sevilla 3 sene üst üste bu kupayı aldı diye. Öyle zaman geçirmek için bir organizasyon

Bu lig ve rakipler ile alakalı, RM 2 kez üst üste ŞL'yi alınca bişey söyleyemiyosun.

Almanlari gömdüm burada Hoffenheim hemen 2.dakika da gol atti :D

östersunds hertha berlin'e de 1-0 çakmış 2/2 gidiyor.herifler adım adım kupaya gidiyor!!

Lokomotif Moskova 2-0 Zlin

2' / 6' Manuel Fernandes

Eski beşiktaşlı Fernandes show yapıyor 2 gol attı

Geri
Üst Alt