- 19 Mart 2014
- 28.130
- 29.593
- 2.598
Dortmund-Napoli-Sevilla-Atalanta güçlü, ayrıca bir tane İngiliz takımı yok şansa.Marsilya ve Lazio dan daha güçlü kaç takım var son 16 da?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmund-Napoli-Sevilla-Atalanta güçlü, ayrıca bir tane İngiliz takımı yok şansa.Marsilya ve Lazio dan daha güçlü kaç takım var son 16 da?
o kurada grup birincileri ile eşleşemiyor muyuz? frankfurt gelse ne güzel olurdu.Subatta bunlarin galipleriyle cekilecek kura ile
olmuyormuso kurada grup birincileri ile eşleşemiyor muyuz? frankfurt gelse ne güzel olurdu.
Inşallah gelir o kedi fotoğrafı hala aklimdaTuru gecerse gelebilir, niye gelmesin?
Ne saçma iş,ulan yapın işte çıkan eşleşmenin galibinide son 16 takımıyla kurasını.herkes bilsin bi sonraki tur kim ne olacağını.
GALATASARAY
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Digerlerinden iyidirZenit Chelssaeyi yamultuyordu nasıl gözüne kestirdin bro
Aynı ülke takımları var bir sürü nasıl yapsınlar
E hani o artık geçerli değil deniyordu?hatta bizim f5 le eşleşme durumumuz vardı güyya
GALATASARAY
Aynı ülke takımları eşleşemiyor çeyrek finalden önce
Biz uefa grubuna katılmadan önce randers ‘ı çekerken o kura yapılmadan önce yanlış hatırlamıyorsam uefa artık kuralı kaldırdı ,aynı ülke takımları artık her kurada karşılaşabilecek deniyordu.ben öyle anımsıyorum.
GALATASARAY
Çeyrek final itibariyle tekrar devreye girecek. Son 32 ve Son 16'da yok.Biz uefa grubuna katılmadan önce randers ‘ı çekerken o kura yapılmadan önce yanlış hatırlamıyorsam uefa artık kuralı kaldırdı ,aynı ülke takımları artık her kurada karşılaşabilecek deniyordu.ben öyle anımsıyorum.
Çok yazıldı çizildi gs f5 le eşleşebilir diye
GALATASARAY
Çeyrek final itibariyle tekrar devreye girecek. Son 32 ve Son 16'da yok.
Edit:
Bu arada gruplarda yoktu diye hatırlıyorum. Fener ilk yarıya gidince bizim oradan bir gruba gitme ihtimalimiz kalmamıştı. Play off'ta böyle bir durum vardı.
Tekte kalmışızNapoli-Sevilla
Olympiakos-Atalanta
Betis-Porto
Rangers-Barça
Lazio-Leipzig
Braga-Dortmund
Zagreb-Zenit
Sociedad-Sheriff
ne oldu elendik migrup maçları bittiğinde son 16 için en istenilmeyen takımlar içinde belkide ilk 5 te idik.şimdi en istenilen takım olduk diyebiliriz.ben bi türlü şu durumu anlamadım gitti, millet en kötü durumunda başkasıyla eşleşir ve bize geldiklerinde en iyi performansı bulur sanki sihirli değnek değmiş gibi bizim maça 3-4 maç kala bayernleşir,biz ise her zaman iyi iken en önemli dönemlerde en kötü duruma düşüyoruz,
hamburga elendiğimiz sezon uefayı almamız mucize bile değildi ama sakatlıklar yüzünden kewell stoperde oynatmak zorunda kaldık, bu sene formasyondan dolayı kupayı almamız imkansız ama enazından bi tur atlayabilmemiz imkansız olmazdı ve öyle şeyler yaşadık ki tur atlamayı bırak hafızamızdan silemeyeceğimiz şekilde elenmeyelim diyecek durumdayız.sezon başı psv den 5 yiyen takım namağlup gruptan çıkıyor ve çok daha güçlü oyun oynaması gerekirken küme hattı üzerinde seyir halinde.bu yaşananlar anlatılsa inanılmaz ama gerçekten yaşıyoruz.
yok renktaşne oldu elendik mi