Avrupa Ligi'nde Son 16 ve Play-Off'a Kalan Takımlar

Biz ne zaman bunları eleriz dediğimiz takımla eşleştiysek eleniyoruz veya level olarak üç gömlek üstün takım çıkarsa gene eleniyoruz,bizden bi tık üstün takım gelince eliyoruz.biz son 16 da bizden bi tık üstün takımla eşleşmeliyiz düşüncesindeyim.ayrıca şansımızında döndüğü lig olursa daha iyi oluyor.

Mesela atalanta,real betis iyi görüyorum,portoda iyi olabilir eğer cl de ki şansları bize gene tutarsaa bilemem,iki maçta 15 yüzde yüz gol kaçırdık adamlar ikisinide kazandı bize karşı.

Napoli istemem ,çok enteresan bi takım,futbol oynamak istediklerinde seni evire çevire yeniyorlar,bi günü diğerine uymayan tuhaf bi takım.çok nefret ettiğim bi takım buyüzden.sevillada öyle.nefret ediyorum buyüzden.

Ben atalanta real betis veya porto bizim için güzel olur düşüncesindeyim,gerçeği ancak ALLAH bilir tabii.bize kupayı kaldırtsın önemli olan o dur.nasip ettiktenn sonra kimle oynayacağımızın önemi yok

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz uefa grubuna katılmadan önce randers ‘ı çekerken o kura yapılmadan önce yanlış hatırlamıyorsam uefa artık kuralı kaldırdı ,aynı ülke takımları artık her kurada karşılaşabilecek deniyordu.ben öyle anımsıyorum.

Çok yazıldı çizildi gs f5 le eşleşebilir diye

GALATASARAY iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çeyrek final itibariyle tekrar devreye girecek. Son 32 ve Son 16'da yok.
Edit:
Bu arada gruplarda yoktu diye hatırlıyorum. Fener ilk yarıya gidince bizim oradan bir gruba gitme ihtimalimiz kalmamıştı. Play off'ta böyle bir durum vardı.

grup maçları bittiğinde son 16 için en istenilmeyen takımlar içinde belkide ilk 5 te idik.şimdi en istenilen takım olduk diyebiliriz.ben bi türlü şu durumu anlamadım gitti, millet en kötü durumunda başkasıyla eşleşir ve bize geldiklerinde en iyi performansı bulur sanki sihirli değnek değmiş gibi bizim maça 3-4 maç kala bayernleşir,biz ise her zaman iyi iken en önemli dönemlerde en kötü duruma düşüyoruz,

hamburga elendiğimiz sezon uefayı almamız mucize bile değildi ama sakatlıklar yüzünden kewell stoperde oynatmak zorunda kaldık, bu sene formasyondan dolayı kupayı almamız imkansız ama enazından bi tur atlayabilmemiz imkansız olmazdı ve öyle şeyler yaşadık ki tur atlamayı bırak hafızamızdan silemeyeceğimiz şekilde elenmeyelim diyecek durumdayız.sezon başı psv den 5 yiyen takım namağlup gruptan çıkıyor ve çok daha güçlü oyun oynaması gerekirken küme hattı üzerinde seyir halinde.bu yaşananlar anlatılsa inanılmaz ama gerçekten yaşıyoruz.

grup maçları bittiğinde son 16 için en istenilmeyen takımlar içinde belkide ilk 5 te idik.şimdi en istenilen takım olduk diyebiliriz.ben bi türlü şu durumu anlamadım gitti, millet en kötü durumunda başkasıyla eşleşir ve bize geldiklerinde en iyi performansı bulur sanki sihirli değnek değmiş gibi bizim maça 3-4 maç kala bayernleşir,biz ise her zaman iyi iken en önemli dönemlerde en kötü duruma düşüyoruz,

hamburga elendiğimiz sezon uefayı almamız mucize bile değildi ama sakatlıklar yüzünden kewell stoperde oynatmak zorunda kaldık, bu sene formasyondan dolayı kupayı almamız imkansız ama enazından bi tur atlayabilmemiz imkansız olmazdı ve öyle şeyler yaşadık ki tur atlamayı bırak hafızamızdan silemeyeceğimiz şekilde elenmeyelim diyecek durumdayız.sezon başı psv den 5 yiyen takım namağlup gruptan çıkıyor ve çok daha güçlü oyun oynaması gerekirken küme hattı üzerinde seyir halinde.bu yaşananlar anlatılsa inanılmaz ama gerçekten yaşıyoruz.
ne oldu elendik mi

Geri
Üst Alt