- 8 Temmuz 2015
- 35.788
- 70.631
- 3.893
Bu ligde fena kavgalar döner yalnız, birbirine maç satanlar(aynı ülke takımları), ezeli rakibinin işleri bozulsun diye yatanlar vs. Fifa ve uefa da yok denetleme vs. çok tuhaf 1 lig olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim en basitinden matematik hesabıyla biz en son tek takım olarak girdiğimiz Şampiyonlar Ligi'nde toplam gelir 35 m Euro seviyesinde idi.Hadi diyelim başarılı olsak,3_5 maç kazansak, tur atlasak maxsimum 50 m Eurda ortalama 3 yılda bir...Bu Lig için katılım bedeli 100 m Euro.Arti başarı puanı, seyirci, sponsor vs. derken 150 m Euro tek seferde alırsın... Aslında matematiksel olarak öngörülebilir olan maddi gerçeklik burada.Rangers gibi takımlara elenip gidememek ya da gitsen bile bu takımlar dışındaki oluşan havuzun getirisinin ne kadar düşük olacağı gerçeğini de hiç söylemiyorum daha.Romantik yaklaşımına saygı duyuyorum ama endüstriyel futbolda romantizme yer yok.
yalnız ünal aysal cidden türk futbolunun gördüğü en büyük başkanlardan biriydi. adam 6-7 yıl önce bu projeden ciddi şekilde bahsediyordu, demekki o kurucu grubun içindeydi. şuan aysal olsa net katılmıştık
Rengim bu olusumu destekliyor musunromantizm değil ki mesele
dünyanın her yerinde bu tür kartel girişimlere hukuken karşı durulur
burada bariz bir kartelleşme var spora ayrılan kaynaklar üzerinde
bunun engellenmesi lazım
he katilirdik
Rengim bu olusumu destekliyor musun
he katilirdik

Senede 350 milyondan 10 seneye koç holdingi satın alırız![]()

Dünyada NBA, Avrupa'da Eurolig, Uleb gibi bir çok organizasyon var.Avrupadaki kurucular da yine aynı kişiler.Karsi duralım diyen arkadaşlara bugün Efes ve FB ligi domine ederken bizim "basketbolda küme düşme mücadelesi"verdiğimizi hatırlatırım.Ben realist bakıyorum, süreç istesek de istemesek de bizi buraya götürecek.Erken kalkan yol alır,trene geç binene her yıl eksi bakiye yazar...Engelleme işi ise senin gücün ile alakalı.romantizm değil ki mesele
dünyanın her yerinde bu tür kartel girişimlere hukuken karşı durulur
burada bariz bir kartelleşme var spora ayrılan kaynaklar üzerinde
bunun engellenmesi lazım
Zaten kole degil miyiz. Clye ispanyanin ingilterenin 4. yeri geliyor 5.cisi katilirken bizim sampiyonumuz katılamıyor. Ben bir fark görmüyorum. Baksak 5 senede bir falan katılıyoruzdur.malesef destekleyemeyeceğim rengim
bunlar bizim gibi takımları köle yapar
Zaten kole degil miyiz. Clye ispanyanin ingilterenin 4. yeri geliyor 5.cisi katilirken bizim sampiyonumuz katılamıyor. Ben bir fark görmüyorum. Baksak 5 senede bir falan katılıyoruzdur.
Destekliyorum desen sana bir sürprizim vardi lakin kısmet değilmiş.
Şakkadanak 500 de reklamdan sponsordan gelse çil yavrusu gibi dağılrlarYok 500 m euro vereceklermiş her sene
1 senede borçlar kapanır artıya geçeriz.
Sen Aysalla kişisel bir sorun falan mı yaşadın? Cidden merakımdan soruyorum.
Derdin Galatasaray olsa Dursun Özbek ondan daha fazla zarar verdi ona laf ettiğin yok ama Aysal'ın adı bile geçse hemen orada oluyorsun.