Onur Duman
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2013
- 3.893
- 1.103
- 1.143
Eger bu lig kurulursa bizim hiçbir amacımız kalmaz. Aynı erkek basketboldaki gibi bir hal alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Aysalla kişisel bir sorun falan mı yaşadın? Cidden merakımdan soruyorum.
Derdin Galatasaray olsa Dursun Özbek ondan daha fazla zarar verdi ona laf ettiğin yok ama Aysal'ın adı bile geçse hemen orada oluyorsun.

Katılım bedelinin 100 milyon euro olduğunu nereden çıkardın?
Niye sana 100 milyon euro versinler adamların amacı senin gibi takımlara verilen geliri kendilerine çekmek zaten.
Ben romantik falan yaklaşmıyorum siz romantik yaklaşıyorsunuz bu 100-150 milyon euroluk beklentilerinizle.
Geçen belirttigim gibidir o mevzu ya. Başka türlü böyle olunmaz çünkü![]()
Çükrü için ne belirttin Uçucu madde mi kullaniyormusGeçen belirttigim gibidir o mevzu ya. Başka türlü böyle olunmaz çünkü![]()
Ben sana söyleyeyim olayın ne olduğunu. Avrupalı kulüplerin sahiplerinin çoğu farklı kıtalardan ve o kıtalarda bizimki gibi sistemler çok yok. Zaten sen hiçbir Amerikalı'ya bizim sistemi sevdiremezsin çünkü adamlar NBA, NFL sistemlerine alışmış. Düşme, çıkma onlara en ters gelen şey. Bu sebeple özellikle Amerikalı takım sahipleri çok bastırdı bu sistem için. Parasal olarak belki daha fazla kazanacaklar ama çok daha fazla harcayacaklar transfere. Bu sebeple gelir gider dengesi olarak para ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ama daha rahat olacaklar ve at koşturacaklar. Güzel vergi kaçıracaklar 100 milyonluk adama 150 vererek. Çünkü UEFA denetimi diye bir şey olmayacak. Neymar'a "230 milyon verdin hoop hemşerim" diyen, ki Neymar'ın 230 milyona transferine de pek ses etmediler ya hadi neyse, City'i sonradan kararlarından dönseler bile Şampiyonlar Ligi'nden men eden bir UEFA'nın olmayacak olması saçma sapan transferleri de beraberinde getirecek ve kulüp sahipleri büyük vergi aklayacak. Ben diyeyim yani olay bu.Para değilse,sportif başarıda olmayabilir. Zaman geçtikçe anlaşılır herhalde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eskisi kadar başarılı ve zengin değil. Biraz arşivi karıştırabilirsiniz.Florentino Perez'e bu fikri ilk veren kişi yaklaşık 4 yıl öncesine kadar Ünal Aysal'dı adam iyi başkandı kötü başkandı tartışılır ama ticarete kafasının ileri derecede bastığı, para konusunda aklının çok iyi çalıştığı su geçirmez bir gerçekti şimdi gelip aday olsa rekor oyla başkan olur ama gelmez İngiltere'de mutlu
yeni bulunan galaksiye de Galatasaray adı verilecekmişKatılırsak senelik 400m avro garanti
Dönülmez akşamın ufkundayım
Belirttiğin husus neydi knk, açık açık belirtelim.
MinimumKatılırsak senelik 400m avro garanti
5 seneye tüpraş bizimMinimum
Bu saatten sonra kendimize tüpçü dedirtmek bize yakışmaz.5 seneye tüpraş bizim