Hem biz hem fb gitse ne zevkli olur yaw

Fenerbahçeliler de 'ali koç var bağlantımız sağlam' diyip kendilerinin alınacağını düşünüyor. Herkes bir orgazm peşinde :D

UEFA bizim gibi daha ufak kulüplere ciddi yaptırımları açıklayınca herkes el ele koğuşa şeklinde bir surat ifadesi bekliyorum

aynen 50 sene emek verdigimiz ligi kiz cocugu gibi hakemlere trip atacagiz diye birakip bizi alin uc kurus da para verin diye bu mallarin kapisinda yalvarmaliyiz.

O degilde UEFA ve dolayisiyla (hatta ayri DK kurulursa Perez'e gore) FIFA'nin da prestij kaybi fena olacak. O kadar cok ultimatom vermek zorunda kaldilar ki, gerci baska sanslari da yoktu, gunun sonunda iste boyle direksiyon koltugunu kaybedersiniz. Yalniz benim merak ettigim diger konu, EPL zaten bizden ve diger liglerden farkli bir duzende isliyor, ozel sirket mantigi ya da bu Avrupa Super Ligi'nin prototipi diyelim, orasi nasil alev alacak ya da neler degisecek cok merak ediyorum.

Manchester City çalışanları kulüp yetkililerinden cevap bekliyor. Yetkililerden gelecek cevap, büyük ihtimalle Avrupa Süper Ligi'ne katılan 12 kulüp arasında yer almaktan başka çare olmadığı yönünde.

@MikeKeegan_DM

İsmi açıklanmayan PL kulüp yöneticilerinden biri: "Altı kulüpteki bazı yöneticiler, ASL'ye katılmaya karşıydı ancak bunu durduracak güçleri olmadığını düşünüyor."

@SkyKaveh
via
@City_Xtra

İsmi açıklanmayan PL kulüp yöneticilerinden biri: "Altı kulüpteki bazı yöneticiler, ASL'ye katılmaya karşıydı ancak bunu durduracak güçleri olmadığını düşünüyor."

@SkyKaveh
via
@City_Xtra

Olu doguyor o zaman yani gonulsuz diyelim. Ben duygusal ve fanatik Ingiliz taraftarlarinin bu ise dur diyebilecegini dusunuyorum zira baska bir engel gozukmuyor teknik detaylar hatta UEFA falan halledilir (para).

ASL'ye katılan kulüplerin sahipleri, eğer oyuncular Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası gibi turnuvalardan men edilirse bu durumda 'gizlice memnun olacaklar'. Oyuncuların daha az maç oynamalarını istiyorlar.

@SkyKaveh
via
@City_Xtra

Geri
Üst Alt