Beşiktaş yöneticisi Cenk Sümer: "Son 5 yıldaki puan ortalamasına göre Türkiye'den Beşiktaş'a davet gelebilir. Şu anda gidip gitmeme konusunda büyük bir kaos var. Dünya futbolu baştan aşağı değişebilir. Bu karar çok büyük bir olay"

:asd :

Ulan müzende Avrupaya dair bir kupan bile yok Avrupa seni ligine alacakmış 😂

Büyük balık küçük balığı her zaman yer dünyanın kanunu bu.

TFF'den açıklama: Avrupa Süper Ligi girişimi asla kabul edilemez!​

tff bizim çıkarımızı düşünür haklı!

Bu TFF ne diyorsa ben tam tersini destekliyorum TFF Kötü diyorsa iyi, iyi diyorsa kötüdür

Ben futbolcular açısından merak ediyorum. Mesela bu takımlarda oynayan ama birkaç yıl sonra alıcısı olmayan futbolcular bu lig dışından takımlarda oynayabilecek mi? Yoksa FIFA ambargo mu uygulayacak?

Beşiktaş yöneticisi Cenk Sümer: "Son 5 yıldaki puan ortalamasına göre Türkiye'den Beşiktaş'a davet gelebilir. Şu anda gidip gitmeme konusunda büyük bir kaos var. Dünya futbolu baştan aşağı değişebilir. Bu karar çok büyük bir olay"

:asd :
babababababa

bu lige karşı olan futbolcular olacaktır elbet uefa bu futbolculara fesih hakkı verirse nolur acaba

Bu lige Türkiye’den sadece Galatasaray gider diğerleri hiç heveslenmesin...
Galatasaray dünya markasıdır...

UEFA/FIFA senerlerdir hic bir sey yapmadan paralari yediler Katara, Rusyaya Almanyaya sampiyonnalari satarak. Simdi götleri ucbucuk atiyor haliyle.

basketteki euroleague de aynı mantıkta bir organizasyon değil mi, madem bukadar ters bir durum neden yıllardır basketteki saçmalığı izliyoruz.
Bence mesele tamamen dönen para mikrarı renktaşım, Euroleague'de dönen para ile bu Avrupa Süper Ligi için bahsedilen para kıyaslanmaz bile UEFA ve FIFA bu 12 takımı paragöz davrandıkları için kötülüyor da UEFA ve FIFA 'nın da tek korkusu bu bahsedilen parayı kaybedecek olmaları

Futbolun ruhuymuş, mücadeleymiş geçiniz bunlar çooooook eskilerde kaldı

Bence mesele tamamen dönen para mikrarı renktaşım, Euroleague'de dönen para ile bu Avrupa Süper Ligi için bahsedilen para kıyaslanmaz bile UEFA ve FIFA bu 12 takımı paragöz davrandıkları için kötülüyor da UEFA ve FIFA 'nın da tek korkusu bu bahsedilen parayı kaybedecek olmaları

Futbolun ruhuymuş, mücadeleymiş geçiniz bunlar çooooook eskilerde kaldı
dünyanın gidişat yönüne bakarsak formula ve basketten sonra futbolun da şirketleşip resmi kurumlardan ayrışması kaçınılmazdı sanırım. endüstriyel futbol asıl şimdi başlıyor

Geri
Üst Alt