Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
İki yüzlülüğün, çıkarcılığın, yalakalığın, adam kayırmanın olduğu bir ortamda Türkiye liginden acilen gitmek istememiz bu yüzdendirEuroleague ne o zaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki yüzlülüğün, çıkarcılığın, yalakalığın, adam kayırmanın olduğu bir ortamda Türkiye liginden acilen gitmek istememiz bu yüzdendirEuroleague ne o zaman?
İnşallah hepsini ömür boyu men ederler, bizim gibi kulüpler içinde iyi olur, clde final yapmak filan hayal kalmaz.Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Zbigniew Boniek: "Salı günü UEFA Yönetim Komitesi toplantısı var. Şimdiden hazır olun. 3. Dünya Savaşı bu kez futbolda çıkacak. Atom bombası attılar ve patladı. Her türlü karara hazır olun."
Büyük Sponsor abd bankası yalnızİnşallah hepsini ömür boyu men ederler, bizim gibi kulüpler içinde iyi olur, clde final yapmak filan hayal kalmaz.
Asia ve Amerikanin şeysinde değil futbol, super league filan tutmaz.
4.5milyar euro bağladı diyorlar organizasyona.güzel bitcoina filan yatırırlar o paralarıBüyük Sponsor abd bankası yalnız4.5milyar euro bağladı diyorlar organizasyona.
Katılımcı kulüplerin borçlarını da ustlenip 22 23 yıl yüzde 2 3 faizle yapilandiracakmis.
GSC Mobile App

Simdi clye gittimi yemiyozBen gitmek istmem Adamlardan 5 veya 6 yiyecez Tinerciler ve Fenerliler dalga gecicek hic tadi tuzu olmaz
Arada geliyoruz super ligden bi takima 5 atip rahatliyoruz moralimiz duzeliyor.Orada surekli şamar oğlanina donerizSimdi clye gittimi yemiyoz
Bu kafayla bir yol Alamıyoz işte. Kadroyu lige göre dizip ona göre antrenman yaptıkları için cl. İnde tokat manyağı oluyoruz. Sen cl ine göre kadro kurup ona göre çalışmalar yapsan ligi cebinden çıkarır min 15 puan farkla her sene şampiyon olursun zaten.Ben gitmek istmem Adamlardan 5 veya 6 yiyecez Tinerciler ve Fenerliler dalga gecicek hic tadi tuzu olmaz
Galatasaray taraftarı: yenmekmi önemli yenip kupa almakmı önemli olumAvrupa Süper Ligi Taraftar Forum
Galatasaray Taraftarı ""Olum biz size çakıp Süper kupayı aldık""
Real Madrid Taraftarı""Bizde sizi 6-0 yendik""
O Agnelli İtalya'nın Ali Koç'u yav iştecenabet juventus baktı cl alamayacak, ligi komple değiştiriyo
cenabet juventus baktı cl alamayacak, ligi komple değiştiriyo
tam seni etiketliyodum, bildirime bakınca vazgeçtim

her yıl 6 puan bırakan başakşehir de varKankisi bu sene de Şampiyon olmazsa Rize, Kasımpaşa, Sivas ve Hatay gibi takımlarla kendi ligini kurar.