Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Zbigniew Boniek: "Salı günü UEFA Yönetim Komitesi toplantısı var. Şimdiden hazır olun. 3. Dünya Savaşı bu kez futbolda çıkacak. Atom bombası attılar ve patladı. Her türlü karara hazır olun."
İnşallah hepsini ömür boyu men ederler, bizim gibi kulüpler içinde iyi olur, clde final yapmak filan hayal kalmaz.
Asia ve Amerikanin şeysinde değil futbol, super league filan tutmaz.

İnşallah hepsini ömür boyu men ederler, bizim gibi kulüpler içinde iyi olur, clde final yapmak filan hayal kalmaz.
Asia ve Amerikanin şeysinde değil futbol, super league filan tutmaz.
Büyük Sponsor abd bankası yalnız 4.5milyar euro bağladı diyorlar organizasyona.
Katılımcı kulüplerin borçlarını da ustlenip 22 23 yıl yüzde 2 3 faizle yapilandiracakmis.

GSC Mobile App

Orta yol bulurlar:
İki tane lig yaparlar birisi büyük götlerin istediği gibi olur, diğeri Şampiyonlar Ligi tarzında.
Katılım CL den olur yine ve orada başarı gösterenler bir üst lige çıkarlar, diğerinde de kötü olanlar düşerler.

Yazı alıntıdır ama buda mantıklı geldi..

her şeyi spor olarak yormayın, ab'nin lider ülkeleri fransa ve almanya'dır. bu iki ülkeden hiçbir kulüp yer almaması aslında şaşırtıcı değildir. abd sahipli ve destekli takımların nba hayali gibi oluşturdukları lig'de ab'den ayrılan ingiltere ve italya, ispanya kulüpleri bulunmaktadır. benim tanıdığım almanya ve fransa sonuna kadar direnir ve gerekirse avrupa kıtasında bunlara maç falan yaptırmaz.

özellikle katalonya gibi karın ağrısı olan ispanya'da ne cesaret var da bunların peşine takılmış onu anlamadım. kısacası avrupa'da kartlar yeniden dağıtılıyor. siyaset işin içine girmese bu lig çok rahat kurulurdu ama siyasi kapışma olursa bu ligi yedirmezler bu arkadaşlara...

ayrıca, yayınladıkları hali ile saçma bir organizasyon halini almıştır. 20 kulüp dedikleri oluşum, arsenal, chelsea, inter, milan, man utd gibi her sene şampiyonlar ligine gidemeyen takımların ağlamaları yüzünden oluşmuştur. uefa bunlara her sene katılım hakkı verse, bunlar direk bu ligi satar, uefa'ya biat ederler. onun yerine 30 takımla iki lig oluşturup (15'er), ilk 8'lerin çıktığı 16 takımlı 2. turdan eşleşmeli bir format yapıp, iskoçya, türkiye, yunanistan, hollanda gibi futbol ülkelerinden de takımlar almaları gerekiyordu. ama bu paragöz arkadaşlar gözü o kadar karartmışlar ki avrupa'nın küçük takımlarını kaale bile almıyorlar. e nerede kaldı "tutku" (passion) sözünüz? yalan çıktı resmen.

Norveç Milli Takım Teknik Direktörü Stale Solbakken: "Juventus ne istiyor? Şampiyonlar Ligi'nde son yıllarda Lyon, Ajax ve Porto'ya elendiler. O zaman neden 'Süper Lig'e katılacaklar? Arsenal ve Tottenham muhtemelen şu an Avrupa'nın en iyi 20 takımı arasında bile değil."

EzS2RIFUcAUEUNO

cenabet juventus baktı cl alamayacak, ligi komple değiştiriyo

Ben gitmek istmem Adamlardan 5 veya 6 yiyecez Tinerciler ve Fenerliler dalga gecicek hic tadi tuzu olmaz

Ben gitmek istmem Adamlardan 5 veya 6 yiyecez Tinerciler ve Fenerliler dalga gecicek hic tadi tuzu olmaz
Bu kafayla bir yol Alamıyoz işte. Kadroyu lige göre dizip ona göre antrenman yaptıkları için cl. İnde tokat manyağı oluyoruz. Sen cl ine göre kadro kurup ona göre çalışmalar yapsan ligi cebinden çıkarır min 15 puan farkla her sene şampiyon olursun zaten.

GSC Mobile App

Vizyoner başkanın fikrini çalmışlar
20210419_195113.webp

GSC Mobile App

Geri
Üst Alt