- 8 Temmuz 2015
- 35.787
- 70.631
- 3.893
fifa07 de geçenlerde yapmıştım böyle bişeyfifa 99da vardı böyle bir şey

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fifa07 de geçenlerde yapmıştım böyle bişeyfifa 99da vardı böyle bir şey

Cüneyte para +sınırsız eyyam hakkı versinler ruhunu bile satarCok zor bence
Hakem nerden bulacaklar mesela yerel federasyonlarin tamami karsi bu organizasyona uefa ve fifa korkusundan dolayi
BB. Erzurum vs. vs. G.Antep'e kadar CL'ye gidecek gibiyiz reitz.CL için extra kont meali taşır deilmi
ha
?
Clye gidecek kulüp kalmadıCL için extra kont meali taşır deilmi
ha
?
Gidelim de averaj takımı olalımŞu saatten sonra yapılacak ilk iş 'alın Kulüpler Birliğini, Federasyonu ve Kurullarını"başınıza çalın demektir! Başkanlık seçimi içinde "Ünal Aysal başkanı ikna edip ''vizyonerler" liginde yerimizi almaktır.Bu ligin kurulma aşamasında Galatasaray'in yıllarca toplantılara çağrılıp aktif davet aldığı bilinen bir gerçektir.Şu kriz ortamında krizi fırsata çeviren karlı çıkar.Treni kaçırmamak lazım.Özellikle seçimdeki başkan adaylarına sesleniyorum: adayım "Avrupa Süper Lig"ini tercih eden adaydır.
Konusulan paralar feci. En iyi hakemler buraya gelirCok zor bence
Hakem nerden bulacaklar mesela yerel federasyonlarin tamami karsi bu organizasyona uefa ve fifa korkusundan dolayi
Yani bu lige bir de averaj takımı lazım değil mi ? sürekli Barça & Real ve Juve kendi aralarında oynayacak halleri yok yaEwt şimdi gidebiliriz.
Her hafta 6 yiyelim no prob.
bu herifler blöf yapmıyorlarsa ewt ama bence uefa bu itlerin gelirini yükseltip 2-3 sene erteleyecek bu olayı.CL için extra kont meali taşır deilmi
ha
?