TOPLAM 3.5 MİLYAR EURO ÖDEME

Avrupa Süper Ligi'nde yer alan kurucu kulüplere toplu olarak, altyapı yatırım planlarını desteklemek ve Covid-19'un yarattığı krizi dengelemek adına totalde 3.5 milyar euro ödeme yapılacak.

kardeşim biraz da bize verin yaa

O gelirle hayvan gibi takim kurulur, bir sekilde var oluruz. Onemli olan o daveti kapabilmek. Gs bogulacaksa okyanusta bogulmali. Kurucumuz Ali Sami Yen ve buyuk onderimiz Sn. Unal Aysal'in cizgisinde Turk olmayan takimlari yenmek olmali hedefimiz.
rte vibes

Global marka olmalarının sebebi taraftarları. Taraftarları bunu protesto eder bundan sonra takımının ürünlerini almaz, maçına gitmez ise o markaları erir gider. Burada iş taraftarlarda bitiyor bu organizasyon genel futbol taraftarları tarafından protesto edilirse yok olur, desteklenirse yerel ligler falan yok olur.

dünya genelindeki izleyiciler müşteriler bu markaları büyütüyor, yerel taraftarların etkisi büyük olsa da bu olayı engellemeye yetmez asya afrika pazarı karşısında

Averaj takımı oluruz olm o ligde biz.

Bunlar kursun liglerini, bizde hocanın hayaline yoğunlaşalım.
Girer miyiz girmez miyiz bilemem ama şöyle bir durum var ki oradan gelecek gelirle 1 senede tüm borcumuzu kapatırız. Ve yine oradan gelecek gelirlerle 50-60 milyon euroluk transferler yaparız. O ligde son sırada yer alan takımın bile hayvanlar gibi bütçesi olur bir de öyle düşünmek gerek. Bizim bütçemizin şu anki gibi 5-10 milyon euro çevresinde devam edeceğini düşünmek inanılmaz yanlış o lige katılırsak.

Avrupa futbolunu bitiren adam olarak tarihe geçti. Futbolun bitişinin ilk adımı atılmıştır, zamanla göreceğiz.
Avrupa Süper Ligi Başkanı Florentino Perez: "Eğer Avrupa Süper Ligi'nde forma giyen oyuncuların Katar'daki Dünya Kupası'nda oynamaları yasaklanırsa, biz de kendi Dünya Kupası turnuvamızı oluştururuz. Hiç sorun değil."

Avrupa Süper Ligi Başkanı Florentino Perez: "Avrupa Süper Ligi, futbolu hak ettiği yere taşıyacak. Futbol, 4 milyar izleyicisi olan bir spor. Bu insanların ihtiyaçlarını karşılamak, futbolu hak ettiği yere taşımak bizim gibi büyük kulüplerin sorumluluğudur."

haaa kendi dünya kupanız mı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Averaj takımı vs deniyor da oraya girdiğin an marka değerin direk 1000 kat artıyor millet kapında sponsorluk yarışına girer Avrupa'nın potansiyel oyuncuları bile sana gelmeye çalışır yeni yapılanmayla kadro kurar o yarışa girersin
Aynen insanlar hala 10 milyonluk bütçe ile devam edileceğini sanıyor o ligde de.

midweek competition diyorlar

yani cl gibi maçların hafta içi olacağı bir turnuva

bu durumda bu takımların yerel liglerden çekilmesi gibi bir durum söz konusu değil. ben ilk başta kendi liglerinden çıkacaklar gibi algılamıştım.

eğer böyle ise bence uefa'nın kontrolündeki kulüplerin çoğu buraya geçmek ister. organizasyonu kulüpler yapacağı için gelirler daha yüksek olacaktır.
İnsanların demek istediği aslında şu. Örneğin Türkiye Futbol Federasyonu da Fransa Futbol Federasyonu da UEFA'ya bağlı ya hani. İşte insanlar diyor ki Galatasaray o lige katılırsa Türkiye'de, PSG katılırsa Ligue 1'e katılamaz.

e hani UEFA bu organizasyona sağlam bakıyordu niye savaş baltası çıktı ki.
Bunda en büyük etken arapların parayı verip düdüğü caldirmasina uefanin ses çıkarmaması sanırım.
Ha city de var kardeşim derseniz orada önemli olan çifte standart muhtemelen kişi ve kulüplerle alakası yok. UEFA bir kural koyuyor sonra kuralı birine uyguluyor diğerine uygulamıyor.
Milan bu konuda UEFA ile limoni. Sen adama ekonomik bozuk diyorsun sonra sana ceza vereceği ne cezası gelirinin yarısını yalarız. Sebep geçmişte borcun varmış. Sana ne kardeşim borcum varsa var be borçla ligde şampiyon oldum mu oldum. Sana ne benim ekonomik durumumdan. Belki 5 tane çok sağlam oyuncu bulup 20 harcayıp 200 alacağım. Sen bunu engelliyorsun sonra 3 sene sürün pezevenk bana ne diyorsun.
Keza bazı durumlarda büyük tutarsızlık var. Yunanistana cikartma yapıp turnuvalara almam diyip yapi kredi sponsorluğu var diye dünya tarihinin en büyük trenine ses çikarmiyorsun. Milan niye battı bir suru ceza yedi diye. Sen şike yapıp usulsüz şampiyon olana da senede 10 milyon euro eksi bütçe veren kulübe de aynı cza veriyorusun.

Uefanin bu şerefsiz tutumundan kurtulmak için bu tur adımları destekliyorum.

e hani UEFA bu organizasyona sağlam bakıyordu niye savaş baltası çıktı ki.
Bunda en büyük etken arapların parayı verip düdüğü caldirmasina uefanin ses çıkarmaması sanırım.
Ha city de var kardeşim derseniz orada önemli olan çifte standart muhtemelen kişi ve kulüplerle alakası yok. UEFA bir kural koyuyor sonra kuralı birine uyguluyor diğerine uygulamıyor.
Milan bu konuda UEFA ile limoni. Sen adama ekonomik bozuk diyorsun sonra sana ceza vereceği ne cezası gelirinin yarısını yalarız. Sebep geçmişte borcun varmış. Sana ne kardeşim borcum varsa var be borçla ligde şampiyon oldum mu oldum. Sana ne benim ekonomik durumumdan. Belki 5 tane çok sağlam oyuncu bulup 20 harcayıp 200 alacağım. Sen bunu engelliyorsun sonra 3 sene sürün pezevenk bana ne diyorsun.
Keza bazı durumlarda büyük tutarsızlık var. Yunanistana cikartma yapıp turnuvalara almam diyip yapi kredi sponsorluğu var diye dünya tarihinin en büyük trenine ses çikarmiyorsun. Milan niye battı bir suru ceza yedi diye. Sen şike yapıp usulsüz şampiyon olana da senede 10 milyon euro eksi bütçe veren kulübe de aynı cza veriyorusun.

Uefanin bu şerefsiz tutumundan kurtulmak için bu tur adımları destekliyorum.
Dogru diyorsn ve olayı özetliyorsın
UEFA kokuşmus bir yapı FİFA da aynı şekilde
Platini nin zep blatterin fifa başkanın yedigi haltlar Rüşvetler
KATAR daki turnuva için yenilen rüşvet ve paralar
elindeki güç bagıra bagıra gidiyor UEFA nın

Benden kiyak olsun foruma Istanbul United olarak gidelim :)

7412_10152388003098333_4087011263102941063_n.jpeg

Geri
Üst Alt