Yayın hakları filan var psg Başkanı Nasser in ödediği Beinsport için.PSG'nin olmamasına şaşırdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yayın hakları filan var psg Başkanı Nasser in ödediği Beinsport için.PSG'nin olmamasına şaşırdım.
+ Tottenham.arsenalin hangi basarisi varda gidiyormus uzun zamandir adamlar cl bile zar zor katiliyor?
adamlar uefadan bagimsiz düzenliyorlarmis bende onu yeni görüyorum, ve sasirdim acikcasi, uefaya bagli saniyordum bu turnuvayi. saglam bir düello bizleri bekliyor bu günlerde.+ Tottenham.
Son 20-30 yıla bakarsan Tottenham tamam pek bir şey göstermedi ama adamlar daha 2 sene önce CL Finali oynadı. Ondan daha fazla hak eden takımlar var elbet ama Tottenham Arsenal'den de United'tan da fazla hak ediyor son 4-5 yıldaki başarısıyla.+ Tottenham.
O verdikleri parayla iyi takim kurursunAbi burada oynamak isteyenler ciddi mi? La neyin prestiji. Takımları okudunuz mu? Elek ederler elek. Sokağa çıkacak yüz kalmaz.
Zaten bes belli godamanlar bi bok oynamasak bile tüm cukkayı alalım diğerleri o ölsün kafasıyla kurulmuş lig. Ne seyir zevki var, ne bir şey. Ruh yok bir kere. Kendi dünya kupalarını kuracaklarmış. Başını alırlar. Bu işin oluru yok. Hadlerini bilmeleri lazım. Fu
Ayak bastı parası 100 milyon euro ise doğrudur.O verdikleri parayla iyi takim kurursun
Bunlarla şu an aşık atacak halde değiliz onda bi anlaşalım. Ama bizi çağırırlar averaj takım lazım fikstürde rahatlatıcı bir dönem lazım bu takımlaratottenham, arsenal, inter ne yav. onlardan biri yerine hemen hak ettiğimiz üyeliği alalım. şl'nin kurucularından bir tanesi, sporun beşiği kapı önünde bırakılamaz.
Çağırırlar bedava oynatırlar sonra fikstür sıkışık diye şikayet ederizBunlarla şu an aşık atacak halde değiliz onda bi anlaşalım. Ama bizi çağırırlar averaj takım lazım fikstürde rahatlatıcı bir dönem lazım bu takımlara