Herkes gülüyor eğleniyor şaka yapıyor hatta haydi Galatasaray diye bastırıyor da bilmiyorum ki tehlikenin farkında mısınız!

Şu müziğin olmadığı Avrupa süper ligi mi olurmuş! Bu müziği dinlemeye gidiyorduk biz!!! Sabah sabah canımı sıktınız!

İzlenebilirlik ve yayin gelirleri açısından en çok taraftarı olan takımları çağırmışlar da her hafta bir maç için farklı bir ülkeye uçmak zor olmayacak mı

tottenham, arsenal, inter ne yav. onlardan biri yerine hemen hak ettiğimiz üyeliği alalım. şl'nin kurucularından bir tanesi, sporun beşiği kapı önünde bırakılamaz.
Bu plani Perez Agnelli + Aysal yapmislardi. Alin lan bizi. Aysal kalsaydi kuruculardan olup 1.5mrd euro alirmisiz

Uefadan daha fazla para almak icin ortaya atilmis bi yem olarak görüyorum. Bak biz kendi ligimizi kurup istedigimiz gibi yayin gelirlerini toplarız ona gore diye gozdagi bence.Oluru yok cunku boyle biseyin.Muhtemelen Uefa da sampiyonlar ligi yayin gelirlerini artirip ayak basti parasını yukseltecektir bu kuluplerin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baştan aşağı skandal olarak görüyorum.

Diğer yandan bizi davet ederlerse bu sefer kesin olarak toplu kuş ölümüne şahit oluruz

Sabit takım saçmalığı dışında gayet iyi bir oluşum oldum olası az takımlı grup olayını sevmem. 15 takım sabit oldugu bir turnuvayı da heyecanla izleyemem

Bütün takımları anladım,bir tek Real ve Barca'yı anlamadım. Eğer bunlarda para diye ağlıyorsa vay yavrum vay.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim ligden daha iyi para alırız herhalde. Bazı topcular gelmeye yanaşır. Bu şikeli dandik ligde şampiyon olacagima BURDA bir süre averaj takımı olmayı tercih ederim

Birsey olmaz ya!

FIFA ve UEFA ambragoyu koyar, paralar cikar herkes mutlu olur bitti.
Zaten oyuncular FIFA (EA Sports) oyunu satiyor ama bize para vermiyor diye dert yaniyor, hakkimi ismimi kullaniyorlar , para versinler diyorlar ..

Galatasaray olarak benim 30 milyon taraftarım varsa kendilerini kötülemek için söylemiyorum çoğu belediye çalışanı olan 3 bin taraftarlı Başakşehir'le neden aynı parayı alayım. Benim taraftarım digitürk alır her ay 120 lira öder. Yayın gelirlerinin yarısı Galatasaray sayesinde. Avrupada'da bu iş böyle. Toplasan İstanbul'un bir semtinin nüfusu kadar sayıları olmayan ülkelerin takımları ile aramızdaki makas çok açık. Ben bu Avrupa Ligi'ne tarafım. Takımımın da girmesini çok isterim açıkçası.

Arsenal ne alaka herifler yıllardır ORTA sıralarda takılıyor.

Mustafa Cengiz acaba bunu önceden biliyordu ve buradan gelecek paranın kokusunu aldığı için mi başkanlığı bırakıp gitmek istemedi adam onca sıkıntı, strese, sağlık sorunlarına falan rağmen bir türlü koltuğu bırakmak istemiyor, istemediği gibi yeni seçimde tekrar güçlü bir şekilde aday olup seçilmek istiyorum demiş. Bakalım yarın GSTV'ye vereceği konuşmada neler anlatacak. Bu konuya değinecek mi? Ben eğer Mustafa Cengiz bizi bu Avrupa Ligi'ne aldıracaksa tekrardan başkan seçilmesine razı olurum doğrusu.

Uefa çok geç kaldı bu konuda adım atmalıydı. Yıllardır vardı bu proje sen uefasın 4 takımlı cl grup sonra eleme bıktırmıştı. Zamanında dedim ben :) yapacaklardı 8li 10 lu gruplar çok maç çok zevk olacaktı. Geçmiş olsun. Şimdi UEFA kabul eder aynı sistemi ben yapayım der de bakalım bu iş dönermi.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avrupa Ligine seçilecek takımların eski tarihi olan köklü kulüp olmaları önemli tabi ama en önemli kriter taraftar sayıları, eski şampiyonluk sayıları, dünyadaki bilinirliği, popülerliği falan...

Geri
Üst Alt