- 3 Haziran 2015
- 57.112
- 66.256
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telif Hakkı
ya bi sus
düşünürken güldümgülmedin mi
Ne oluyo ya açar misin
Kulübün yöneticisi olmasını geçtim, Galatasaray lı bir insanı böyle aşağılamaya çalışmak yanlış renktaş.
Saçmalamış.Yazı alıntıdır ama buda mantıklı geldi..
her şeyi spor olarak yormayın, ab'nin lider ülkeleri fransa ve almanya'dır. bu iki ülkeden hiçbir kulüp yer almaması aslında şaşırtıcı değildir. abd sahipli ve destekli takımların nba hayali gibi oluşturdukları lig'de ab'den ayrılan ingiltere ve italya, ispanya kulüpleri bulunmaktadır. benim tanıdığım almanya ve fransa sonuna kadar direnir ve gerekirse avrupa kıtasında bunlara maç falan yaptırmaz.
özellikle katalonya gibi karın ağrısı olan ispanya'da ne cesaret var da bunların peşine takılmış onu anlamadım. kısacası avrupa'da kartlar yeniden dağıtılıyor. siyaset işin içine girmese bu lig çok rahat kurulurdu ama siyasi kapışma olursa bu ligi yedirmezler bu arkadaşlara...
ayrıca, yayınladıkları hali ile saçma bir organizasyon halini almıştır. 20 kulüp dedikleri oluşum, arsenal, chelsea, inter, milan, man utd gibi her sene şampiyonlar ligine gidemeyen takımların ağlamaları yüzünden oluşmuştur. uefa bunlara her sene katılım hakkı verse, bunlar direk bu ligi satar, uefa'ya biat ederler. onun yerine 30 takımla iki lig oluşturup (15'er), ilk 8'lerin çıktığı 16 takımlı 2. turdan eşleşmeli bir format yapıp, iskoçya, türkiye, yunanistan, hollanda gibi futbol ülkelerinden de takımlar almaları gerekiyordu. ama bu paragöz arkadaşlar gözü o kadar karartmışlar ki avrupa'nın küçük takımlarını kaale bile almıyorlar. e nerede kaldı "tutku" (passion) sözünüz? yalan çıktı resmen.
Büyük ihtimal anlaşma yapılmıştır şimdiden.yeni oyun da kuracaklar demek
yeni oyun da kuracaklar demek