Klup başı sezonda 300m. Euro gelir diyorlar.1 sezonda borcumuz bitiyor.

Klup başı sezonda 300m. Euro gelir diyorlar.1 sezonda borcumuz bitiyor.

abi çok garip hesaplar bunlar

300 milyonla mevcut borcu ödeyeceksin ama o adamlarla mücadele etmek için 3 milyar borca girmek zorunda kalacaksın

o para eşit dağılmayacak ki

12 takımın diğer takımların aleyhine bir kararı bu

hatta araştırılsa bu kulüplerin yöneticilerin şahsi zenginleşme çabası bile olabilir

mutlaka karşısında örgütlenerek karşı durmalı

Bu kafayla bir yol Alamıyoz işte. Kadroyu lige göre dizip ona göre antrenman yaptıkları için cl. İnde tokat manyağı oluyoruz. Sen cl ine göre kadro kurup ona göre çalışmalar yapsan ligi cebinden çıkarır min 15 puan farkla her sene şampiyon olursun zaten.

GSC Mobile App
Cl veya Uefa ok Avrupa super ligi Hayir.

Saçmalamış.
İş futbola geldi mi niye her önüne gelen vatan millet Sakarya mantığına giriyor ki.
Onu yaptırmazlar, bunu yaptırmazlar demek boş arazide osuruk atmakla eşdeğer.
Avrupa furbolu futbol yapan etkenler.
Bir premier lig
İki Madrid gibi taşşaklı Kulupler.
Bütün Almanyanın birlik olup bayernin götünü yaladığı futbolda haksız rekabet denilince sözlük anlamı Bayern ye çıkan bir ülke ve kulüp var.
Neymiş futbol oynatmazlarmış.
Herifler zaten iki senedir dibi görmüşler kendi turnuvamızı da kurmıyoruz yerel ligde oynama fikrinden de vazgeçtik deseler. Seneye Avrupa kıtasında futbol 1990'ların başına döner.

Öyle yapmazlar yaptırmazlar demesin kimse. Zaten aynı sistemi UEFA planlıyordu. Buna gidemeyen adamı UEFA'nın turnuvasına alcaklar mıydı.
UEFA tarafından elit lig kurulunca okey kulupler kendi arasında kurmaya geldi mi. Olamaz diye ağlamakta ne bileyim.

Katılalım kısmında da değilim misal olayın goyguyunu gece güzelce yaptık.
Bu ülkede bu turnuvaya katılalım dediğin anda sırf sen olduğun için ASL katılım vergisi çıkarırlar alacağın paraya zaten ortak olurlar. Ülkede futbolu mağmya indirmiş adamların turnuva hakkında yorumları muhteşem ya. :D
Futbol olaylarını bende siyasete bağlamayı sevmem ama ilgimi çekti.

Fransa ve Almanya'dan hiç bir takımın katılmaması, ve avrupa'nın bu iki ülkenin tekelinde olması tuhaf benim için

Ulan fb, bu olay uzerinden bile masa uzerinde kupa kazanabilmek icin ugrasiyorsunuz ya ne diyeyim. Millet neyin derdinde bunlarin yaptigi hesaba bak. 2008 CL sampiyonuymus hahaha.

Tamam zaten bi kendinizi Şampiyonlar ligi şampiyonu ilan etmeniz kalmıştı, onuda becerdiniz. Buda yetmez size, sırada ne var? Gökada ve evren şampiyonu fenevbahçe?

Brexitin sonuçları. İngilizler Avrupa Birliğini dağıtmaya niyetli. Almanya ve Fransa ise birliğin devamını sağlamaya çalışıyorlar.

Jurgen Klopp: "Bizler menajerler ve oyuncular olarak bu sürece dahil değiliz. Şampiyonlar Ligi ile ilgili hiçbir problemim yok. Açıkçası ben West Ham'ın gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmalarını seviyorum. Onların bu şansa sahip olmalarını seviyorum."

"Zor zamanlarda birlikte olduğunuzu göstermek zorundasınız. Bu, her şeye katıldığınız anlamına gelmez. Fakat oyuncularım yanlış bir şey yapmadı. Herkesin bunu bildiğinden emin olmak istiyorum."

"12 kulübün ne yaptıklarını tam olarak bilmiyorum. Gelecekte futbolda bazı şeylerin değişeceğini biliyorum. Değişmek zorunda olduğu da kesin. Fakat bu tip şeyler için hazırlık yapmanız gerekir. Bu da zaman alır."

Jurgen Klopp: "Bizler menajerler ve oyuncular olarak bu sürece dahil değiliz. Şampiyonlar Ligi ile ilgili hiçbir problemim yok. Açıkçası ben West Ham'ın gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde olmalarını seviyorum. Onların bu şansa sahip olmalarını seviyorum."

"Zor zamanlarda birlikte olduğunuzu göstermek zorundasınız. Bu, her şeye katıldığınız anlamına gelmez. Fakat oyuncularım yanlış bir şey yapmadı. Herkesin bunu bildiğinden emin olmak istiyorum."

"12 kulübün ne yaptıklarını tam olarak bilmiyorum. Gelecekte futbolda bazı şeylerin değişeceğini biliyorum. Değişmek zorunda olduğu da kesin. Fakat bu tip şeyler için hazırlık yapmanız gerekir. Bu da zaman alır."
5 milyar yuroluk premier lig paket olmak üzere

Geri
Üst Alt